Amin cnaım inşallah.canım benim. mekanı cennet olsun tekrar
sinirli gibi duruyorsunduruzun boylu. boyu kilosu orantılı.
Cok guzelmis:) iyi gunlerde kullan canimmmHediyem bugün ulaştı. Çok tatlı bir nevresim takımı geldi. Çok beğendim. :)
Teşekkür ederim.
K KazenHuy Meselesi
Eki Görüntüle 1776851 Eki Görüntüle 1776852 Eki Görüntüle 1776853
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 1785499 Eki Görüntüle 1785500 Eki Görüntüle 1785501
Hediyem geldi, çok şık bi nevresim takımı. Çok beğendim.Rengi ,modeli,deseni harika. Çok teşekkür ederim K KazenNevreste
mekan cennet olsun ipekim..nasıl tahmin ediyorsun peki?
Ben de seni çok merak ediyorum.
Özellikle babamı kaybettiğim zaman yaptığımız paylaşımlar benim için çok özeldi.
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 1799986
hediyem geldi mutfak dolaplarıma çok uyumlu oldu çok teşekkür ederim yarışmayı düzenleyen K KazenNevreste ye
teşekkür ederim canım bikaç foto daha atacaktım bi boyut hatası çıktı pes ettim :))Güle güle kullan canım
Eki Görüntüle 1799986
hediyem geldi mutfak dolaplarıma çok uyumlu oldu çok teşekkür ederim yarışmayı düzenleyen K KazenNevreste ye
teşekkür ederim canım gerçekten çok uyumlu olduGule gule kullan canim ,cok yakismisGuzel gunlerde
Güzel günlerde kullan çok güzelmişEki Görüntüle 1799986
teşekkür ederim kakaocumGüzel günlerde kullan çok güzelmiş
Güle güle kullan nur , çok güzelEki Görüntüle 1785499 Eki Görüntüle 1785500 Eki Görüntüle 1785501
Hediyem geldi, çok şık bi nevresim takımı. Çok beğendim.Rengi ,modeli,deseni harika. Çok teşekkür ederim K KazenNevreste
Teşekkür ederimgüle güle kullan
çok güzellll
Güle güle iyi günlerde kullan