Ödenmeyen nafaka için içeri attırma

Aaa ozaman ben yaptıgım yorumu yok sayın haklısınız sonuna kadar

Eğer çocuğa sadece anne yetseydi o zaman erkekler olmadan doğum yapma imkanını Allah kadına verirdi. Erkeğe ne gerek var ki o zaman.

Adam ödemedikten sonra hapisede girse nafile.
Beklemekten başka çareniz yok maalesef.

Ayrıca hapis olayının ileriki yıllarda çocuklarınızın da sicilinde görüneceğini unutmayın. Askerlik vb meslek durumlarında

QUOTE="caca_88, post: 60362541, member: 929027"]
Merhaba kızlar
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Aralık ayında anlaşmalı boşandık 20.000 tazminat 2.250 tl nafaka ( 2 çocuk için ) olarak imzaları attık.
ama gel gelelim boşandığımızdan beri ödemedi hiç bişeyi çalışmıyorum diyo ama muhtemelen sigortalı çalışmıyor
neyse süremiz varmış işte avukatım öyle dedi bugün o süreyi bitirdik ve icrayı açtık çok şükür.
Eğer hala ödemezse içeri atacaklar bu nerden baksan 1 yılı bulur dedi avukatım bu süreyi nasıl kısaltabilirim başka yolu var mıdır avukat beklicez diyo başka bişi demiyor. Bende beklemek istemiyorum hakkım olan parayı biran önce almak istiyorum daha doğrusu ödeyemiceni biliyorum içeri girmesini istiyorum biran önce hemde
[/QUOTE]

hala ısrarla öküz altında buzağı arıyorsunuz neden acaba?

kadın diyor ki anlaşmalı boşandık.
yeter ki boşanayım yazdığının fazlasını öderim dedi ama ben başkalarıyla yiyeceğini biliyordum. Bu yüzden fazla yazdim avukat biraz düşürdü.

ayrıca adam gelmiş, mahkeme salonunda okumuş kabul ediyorum demiş hakime.
zorla mi cebinden parasini almış yani bu kadın.

siz de hamilesiniz galiba.
hamile bir kadının bu düşüncede olması çok sasirtti.
madem kadın sadece kendi bakabileceği kadar çocuk yapacaksa, siz de babasından hiç destek görmeyip tek başınıza büyütmeyi planlıyorsunuz galiba.
evli olsun olmasın ne farkeder? Baba çocuklarının ihtiyacını karşılayacak o kadar. İssizse is bulacak, yetmiyorsa ek is yapacak. Saksıya ekip sulayıp büyütmedi ya bu kadın?

ayrıca çocuklarının nasil ve ne şartta olduğunu hiç yazmamış kadın. Nerden biliyorsunuz çocuk sahibi olmayı belki anne değil baba istemiştir?

Maalesef. Enerjinizi, sagliginizi geleceginizi sekillendirmede harcayin. O cocuklarin size ihtiyaci var. Hem de yillarca. Ama olanlari anlatin. Bilmezlerse canim babam olur adam. Sabredin. Sadece size degil cocuklarina nankorluk,hainlik yapan adamin basina pek iyi seyler gelmez. Layigini bulur,siz de gorursunuz. Iciniz sogur. Sadece zaman.

Hayat cok enteresan. Insanoglu da nankor ve hain olabiliyor. Evlenirken bir gun bosanabilecegimizi, cocuk sahibi olurken olene kadar tek basimiza bakabilecegimizi de hesaplamaliyiz. Ama butun bunlar karakter yoksunu kocalarin kabahatlerinin onune gecmemeli. Kari koca ayrilir ama anne babalik olene kadar. Konu sahibi anne ise eski esi cocuklarin babasi. Sorumluluklarini yerine getirmeli. Siz de anne adayisiniz. Ve hepimiz anneyiz. Onceligimiz cocuklar. Cocuklarin huzuru, mutlulugu erkeklerin pasa gonulleri ile ayni kefede bile tartilmamali. Cocuklarin hakki yeniyor. Hem de babalari tarafindan. Ne aci.

Eşiniz evden çalışıyor o zaman yazılım işini evden yapıyor, o zaman banka hesaplarının incelenmesini talep edin, sonuçta parasını elden almaz yazılım işinde banka hesabı kullanır

Eşimin babası yatmış ödemediginden dolayı. Hem de ayda 125 lira ödemesi varmıştı eşine. Yatmış birkaç gün parayı ödeyip çıkmış.

Davani ac zaten odeyemezse icdri giricektir.

Vuhuu yoruma bak. Saf kotulukmus. Yersen. Iki kisi yaptigimiz cocuga tek basima bakacagim oyle mi? Ustelik herif kadinlarla para yerken. Yok oyle dunya. Alemin enayisi olmaya gerek yok bence. Donuna kadar alirim evelallah
C caca_88 acıma, acinacak hale dusersin. Odemeyi popisi yemiyorsa o imzayi atmayacakti. Surunsun arsız herif

[/QUOTE]

görünür mü gerçekten ama suç işlediği için değil nafaka için girdiği de görülür heralde dimi

ödeyemiyor diil ki zaten ödemiyo kaçıyo ben yurt dışına falan kaçacağını bile düşünmüştüm ama Türkiye de şuan benim her şekilde çocuklarıma bakabileceğimi biliyo da ondan bu kadar rahat pislik herif
ilk çocuğumuzu o çok istemişti ikinciyi de ben istedim ama görseniz asla böyle bişey yapmaz bu adam dersiniz kimseye güven olmuyo malasef

oğlum şuan da bile farkında anne sen güçlü bir kadınsın babam gibi diilsin dedi babam telefon da ağlıyo hep dedi
salak adam çocuğun psikolojisinin bile düşünmüyor
inşallah tek dileğim layığını bulsunn

böyle aklı başında yorumlar insanı biraz daha kendine getiriyo sağolun
hamile bir kadının bol bol dua etmesi lazım bence çünkü onların duası kabul olur can taşıyor diye derler
hadi bana ve çocuklarıma dua ett D diladuru

Eşiniz evden çalışıyor o zaman yazılım işini evden yapıyor, o zaman banka hesaplarının incelenmesini talep edin, sonuçta parasını elden almaz yazılım işinde banka hesabı kullanır

evet evden çalışıyordu boşanmadan önce de.bankayı hiç düşünmedim avukatıma söylicem teşekkürler

Eşimin babası yatmış ödemediginden dolayı. Hem de ayda 125 lira ödemesi varmıştı eşine. Yatmış birkaç gün parayı ödeyip çıkmış.

aa çok iyi o da bi kaç gün yatsa kafii benim için :) zaten parayı ödetmeden çıkarmıyolarmış
yeni bir olay mı nasıl bir süreç izlemişler var mı bilginiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…