Ödenmeyen nafaka için içeri attırma

konuyu şimdi daha net anladım, siizin yaptığınız resmen bir zamanlar hayat arkadaşınıza , iyi gün kötü gün sözü verdiğiniz insana saf kötülük.
yapmayın bence geçiniyorsanız salın adamı kendine yetebilse verir bence zaten ki yokmuş:
hayatta yok diye bişey var, olmayınca da olmuyor

Siz ne kadar koca yürekli bir insansınız öyle
demek ki kocamız bize borç takıp gidip gönlünü eğlendirdiğinde bile çocuklarımıza hem çalışıp hem bakıp hem de "babaları yazıktır" dememiz lazım.
ne kadar erkekleri yüceltiyorsunuz, hadi kadına acımıyorsunuz çocuklarına da mı acımıyorsunuz?
Allah sizin gibi kafalardan uzak tutsun bizi.

desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim kendimi en azından bazılarına anlatabilmiş şahsen çok üzdü beni diğer yorumlar neler yaşandığını bilmeden yorumlamak ne kolay
ben sadece bu süreç hakkında bilgisi olan bişeyler yazar diye düşünmüştüm
ama işte insanoğlunu unutuyoruz :KK43:
7 ay iki cocukla manevisini gene gectim maddi olarakta kolay bi sürec değil
Kimse durduk yere kimsenin heleki vaktiyle iyi seyler yasadıgı birinin kötülügünü istemez
Ama aylardır canınızı cok yakmıs
Umarım hakkınıza en kısa sürede kavusursunuz

kadınlar erkeklere hiç bir zaman muhtaç olmamalı zaten 2 çocuğu eşine güvenerek değil kendine güvenerek yapmalı. bir gün giderse bu adam ben geçinebilir miyim diye düşünmeli.
ki zaten konu sahibi de böyle bir kadınmış geçinebiliyor yani.
şeyma subaşıcılık oynamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
diğer taraftan bakacak olursak da ohh 2 çocuk yaparken iyiydi denilebilir o zaman.
Ay yok artık ya
Oldu kocayada ihtiyac yok gitsin sperm bankasından yapsın cocugu o zaman baba niye var yahu hayatta ve gecimi iyiyken niye destek olmuyormus onunda çocuğu değil mi
Hele Seyma subası örneginizi anlayan varsa banada acıklasın

demek ki kocamız bize borç takıp gidip gönlünü eğlendirdiğinde bile çocuklarımıza hem çalışıp hem bakıp hem de "babaları yazıktır" dememiz lazım.
ne kadar erkekleri yüceltiyorsunuz, hadi kadına acımıyorsunuz çocuklarına da mı acımıyorsunuz?
valla bence de erkek geçim için şarttır kafası yanlış.
ben ilk başlığı okuduğumda konu sahibine yol gösterdim şöyle yap böyle yap bu şekilde ödeme alınabilir diye, sonra bir iki mesaja baktım ve şunu gördüm ' zaten 5 kuruş ödeyemeceğinbile bile yazdım o parayı hatta fazlasını yazdım da avukat düşürdü' buna istinaden de diğer taraftan baktım.
ister öle ister böylesini uygulasın am isterim ki kadınlr hırs yapmasın 5 kuruşuna muhtaç omadan yaşyabilsin ama nerdee.

Ay yok artık ya
Oldu kocayada ihtiyac yok gitsin sperm bankasından yapsın cocugu o zaman baba niye var yahu hayatta ve gecimi iyiyken niye destek olmuyormus onunda çocuğu değil mi
Hele Seyma subası örneginizi anlayan varsa banada acıklasın
geçimi iyiyken değil , adamın durumu yokmuş buna istinaden yazdım

bana diyorsanız ben süreç hakkında da yorum yazdım ödeme sözü vs ama sonra ödemeyeceğini bile bile anlaşmalı boşanma kağıdına yüksek yazdım yorumunuzu görünce de başka yöne çektim.
yani ilk yazdığınızdan aslında bunu anlamamıştım sonra anladım asıl olayı ve yorumumu yazdım.
nedir yani?
birinin ödeyemeceğini bile bile o parayı yazmak doğru gelmedi bu kadar.
madem istemiyorsunuz verdiğim tavsiyeyi deneyin napabilirim?
Adam yazılımcıymıs ödeme gücü olmayan biri değil
Bir iş yapar iki haftada su anda eski eşine olan borcundan daha cok kazanır :KK66:

Adam yazılımcıymıs ödeme gücü olmayan biri değil
Bir iş yapar iki haftada su anda eski eşine olan borcundan daha cok kazanır :KK66:
işte şöyleki beni linç ettiniz ama ben konu sahibinin sgk sı işi gücü yok ödeyemeceğini biliyordum yorumuna bianen yorum yaptım.
ay yoksa banane.

Satıp parasını başka kadınlarla yiyen adamın kredi borcunu ödeyen üstüne iki çocuğuyla geçinmeye çalısan kadının hakkını savunması saf kötülükmüş, neler okuyacağız burada. Bide Şeyma Subaşı örneği kadın 2000 TL ile geçinmeye çalıştığından bahsediyor yahu.

Ödemiyorsa da paşa paşa çeksin cezasını. Daha çok şeyi hakediyor da bu sorumsuz adamlar elden birşey gelmiyor.

Ay yuregime su serpti yorumun :KK200: Diger arkadasin da erkek olmasindan, hatta ve hatta konu sahibinin eski esi olmasindan falan suphelendim resmen :olamaz:

Ay yuregime su serpti yorumun :KK200: Diger arkadasin da erkek olmasindan, hatta ve hatta konu sahibinin eski esi olmasindan falan suphelendim resmen :olamaz:

cidden anlamıyorum, insan da biraz empati olur.
aynı şey bizim başımıza gelse ne yapardık diye düşünmek lazım
o zaman işte insan öyle "cool" sakin mantıklı koca yürekli olabilir mi biraz buna bakılması lazım.

olmadığı için ödemiyor kaçırıyor ve kaçıyo ona ve ailesine göre ve galiba sana göre de oturup evde beklemeliydim zaten düzelecekmiş ama ben toplanıp çekip gitmişim üstüne avukat tutup onu boşamışım oda hırs yapıp güya parayla beni terbiye ediyo oyüzden ödemyeceğini biliyodum hadi diyelim hiiç çalışmıyo bu adam günde 2 paket sigara içiyo annesiyle yaşamıyo bekar evinde bu devirde kim kime 7 ay bakar be nesine inanıcaz çalışmadığını ve parası olmadığının

X