3 hapis cezası var Eğer ödemezse.Ama zaten ödeme imkanı varsa öder ve cezaevine girmez ama ödeme imkanı yoksa hapiste yatmasının kimseye faydası Yok benceMerhaba kızlar
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Aralık ayında anlaşmalı boşandık 20.000 tazminat 2.250 tl nafaka ( 2 çocuk için ) olarak imzaları attık.
ama gel gelelim boşandığımızdan beri ödemedi hiç bişeyi çalışmıyorum diyo ama muhtemelen sigortalı çalışmıyor
neyse süremiz varmış işte avukatım öyle dedi bugün o süreyi bitirdik ve icrayı açtık çok şükür.
Eğer hala ödemezse içeri atacaklar bu nerden baksan 1 yılı bulur dedi avukatım bu süreyi nasıl kısaltabilirim başka yolu var mıdır avukat beklicez diyo başka bişi demiyor. Bende beklemek istemiyorum hakkım olan parayı biran önce almak istiyorum daha doğrusu ödeyemiceni biliyorum içeri girmesini istiyorum biran önce hemde
3 hapis cezası var Eğer ödemezse.Ama zaten ödeme imkanı varsa öder ve cezaevine girmez ama ödeme imkanı yoksa hapiste yatmasının kimseye faydası Yok bence
ya çok uzun sürekli beklemen gerekiyor çok gıcık bir durum yaBu konuyu bende merak ediyorum. Bir yakınım bu durumda. Adam ne ödüyor ne hapis cezası alıyor.
Kadinlara parasi var ama cocuklarina yok. ne guzel dunyaolur mu ya içerde yatması benim ve ailemin içini soğutur ben çile çekerken o kadınlarla keyif yaptı ailesi kılını kıpırdatmadı hepsi üzülür herkes duyar içeri girdiğini bana acıyan insanlar ne kadar güçlüymüş derler
evet malaseff ve bu o kadar acı bişey ki ben sabahtan akşama çalışıp çocuklarımla geçiniyorum hamd olsun o keyif derdinde şimdi içeri girsinde ben keyif yapayımKadinlara parasi var ama cocuklarina yok. ne guzel dunya
O zaman haklısınız benim bildiğim çokta uzun sürmüyor ceza çıkması ama şöle bişey var ceza kesinleşir yakalanması uzun sürer Yani kaçak yaşayabilirolur mu ya içerde yatması benim ve ailemin içini soğutur ben çile çekerken o kadınlarla keyif yaptı ailesi kılını kıpırdatmadı hepsi üzülür herkes duyar içeri girdiğini bana acıyan insanlar ne kadar güçlüymüş derler
3 senedir bekliyorya çok uzun sürekli beklemen gerekiyor çok gıcık bir durum ya
hım anladım yakalanması için polise bilgi verirsek nerde olduğunu falan belki kolaylaşırO zaman haklısınız benim bildiğim çokta uzun sürmüyor ceza çıkması ama şöle bişey var ceza kesinleşir yakalanması uzun sürer Yani kaçak yaşayabilir
icra açmış mı pekiii3 senedir bekliyor
Evet. Neyse ben siyasete kayarım buradan kaçayımicra açmış mı pekiii
avukat görüyo ne sigortası var ne ikametgahı kaçıyo yaniSgk gıdıp bakıp calısıp calısmadıgını gormuyormusunuz?
Daha once ne kadar maas alıyordu?avukat görüyo ne sigortası var ne ikametgahı kaçıyo yani
Uzun zamandır sabit bi işte çalışmadı ki yazılımcı normaldeDaha once ne kadar maas alıyordu?
E pekı neye gore bu adama 2.250 tl nafaka yaptırımında bulundu hakım? Nasıl odesın bu adam bu nafakayı?Uzun zamandır sabit bi işte çalışmadı ki yazılımcı normalde
Anlaşmalı boşanma da siz anlaşmışsınız diyo zaten hakim hiç bişey demiyo ki ben avukatıma bunları yaz protokole dedim oda yazdı eski eşim de kabul etti imzaladı hakim sadece protokolü okudu tamam mı dedi paş paşa tamam dedi imzaladı biran önce boşanmak için madem öyle ödemiceksin imzalamaE pekı neye gore bu adama 2.250 tl nafaka yaptırımında bulundu hakım? Nasıl odesın bu adam bu nafakayı?
Cocuklar kac yasında?