Ödenmeyen nafaka için içeri attırma

Adam kendi rızasıyla atmış imzayı
Çalışmıyorum ne demek, 2 tane çocuğu var, bir şekilde çalışacak.
O hapiste girsin bakalım, nasıl.allem ediyor kullem ediyor 2 günde o parayı bulup çıkıyor.

Hem.karsidaki de salak olmasın, nafakayı zamanında ödeyebilir in dedi, sonra işler kötü gitti ödeyemez duruma geldiyse, nafakayı azaltma talebinde bulunabilir hakime. Kacmakla bu iş cozulmez.

Hiçbir resmi işlem yapamaz, resmi işlem.dairesine gidemez, polis uygumalarina elbet denk gelir bir gun

ya gerçekten ağladım okurkenn ve şuan ne yazacağımı bilmiyorum

İnşallah tek istediğimiz o ben ve ailem o kadar yıprandık ki onların umrunda olmadı koskoca yuva yıkıldı kıllarını kıpırdatmadılar neden çünkü tek dertleri çocuklardı ee çocukları da zaten yolluyorum bir sorun yok para da yollamasınlar ne olucak anneleri bi şekilde halleder diye düşünüyolardı ama bi yakalansın içeri grisin ya sadece davanın açıldığını bile görse e devletten tutuşacak eminimmm

ilk boşanma davası açarken 1.000 lira verdim ama bizi sadece yönlendirdi yani dava da adı bile geçmiyodu ben nafaka ve tazminat davalarından ücret almıcam dedi
1 yılı da ikametgahı falan olmadığı için anca bulunur dedi
[/QUOTE]
Noterden vekaletname çıkardınız mı? Yani avukatınızsa davada adı geçmemesi mümkün değil. Sanırım sadece danışma ve dilekçe, boşanma protokolü işlemlerini yapmış. Resmi vekiliniz olmamış..

Eğer resmi olarak vekiliniz değilse 1 yıl demesine aldırmayın. Siz takip edin takip edemem derseniz avukat tutun derim ben..

Okurken gözyaşlarımı tutamadım..
acaba boşanma sebepleri neymiş bu kadar yıl birbirlerine hayatı zindan edecek?

Noterden vekaletname çıkardınız mı? Yani avukatınızsa davada adı geçmemesi mümkün değil. Sanırım sadece danışma ve dilekçe, boşanma protokolü işlemlerini yapmış. Resmi vekiliniz olmamış..

Eğer resmi olarak vekiliniz değilse 1 yıl demesine aldırmayın. Siz takip edin takip edemem derseniz avukat tutun derim ben..
[/QUOTE]

Boşanma davasında vekalet vermedim ama tazminat ve nafakayla ilgili vekalet verdim e devlette vekilim olarak görülüyor.
ben yine de güvenmiyorum takibi nerden yapabilirim

evliyken de adamın bir faydası yokmuş anladığım kadarıyla
Ya bu bosanma meselelerinde kadin cok yipraniyor. Kadin cocuklu dul gibi olurken erkek bekar erkek oluyor. Sadece pratikte degil toplum gozunde bile oyle. Tum sorumluluk zaten kadinda oluyor nerdeyse. Hafta ici annede oluyo haftasonu babada. Zor isler annede zevkli isler babada. Zaten pek birsey yaptiklari yok, bari maddi acidan destek olsunlar. Cogu erkek zaten cocugunu colugunu dusundugu yok

evet evden çalışıyordu boşanmadan önce de.bankayı hiç düşünmedim avukatıma söylicem teşekkürler
aynen kredi kartı banka hesabı vs. illaki vardır
sonunda inşallah sizin ve çocuklarınızın hakkı olan nafakayı alırsınız
diğer konu içinde hayırlısı

ATTRAENTE Bende ağladım , yazının sonlarını okuyamadım cok uzuldum.

Kendı evlılıgımın bıtısınde benı en mutlu eden sey bız o kadar sorunsuz devam ettık kı hayatımıza , bu durumda ıkı taraf tertemız bır sayfa acabıldı kendıne. Benım acımdan ıse belkı okumussunuzdur oglana bu gercegı soyleme sırası ve oncesı bır sırla yasadıgım ıcın bır ınsan olarak ,kadın olarak cok yalnız bırakıldıgımı dusundum ben. Etrafım cok kalabalık ama hıc kımse bence benı tamamen anlayamadı. Esım bıle keza.

Benım eskı esım bana borc bırakmadı , ama malda bırakmadı. Benım uzerıme yaptıgı arsaya hısse yapıp yarısınıda annesıne devretmıs . Bende onu kabul etmedım alın dedım sızın olsun. Paraya muhtac dusmedık ama konu sahıbı gıbı olsaydım bılmıyorum tavrım ne olurdu. Bızım hıc ıletısımımız yok , senelerdır de yok. Konu sahıbıne yazayım bu kısmı ben 2 aylıkken eskı esımın benı aldattıgını ogrenınce terk ettı bızı , oglanıda hıc aramadı sormadı maddı manevı.

Eskı esımın maddı durumuda ıyıydı su kadar soylıyım gectıgımız yıllarda sheraton da dugun yaptı kendısıne , gazetelere cıktı
Yani bız tamemen ayrıldık, sonsuza kadar. Üçümüzde bırbırımızın hayatından tamamen cıktık. Ben oglumla beraberım, oda tek başına. Bu bana yeter

aynen haklısınız kesinlikle bende boşanma aşamasında bir anne olduğum için konu sahibini az çok anlayabiliyorum, ama evliykende öyle değil mi çocuğun %80-90 bütün sorumluluğu annede bence boşanınca en azından eş olacak asalakların yükü omuzlarımızdan kalktığı için biraz daha rahat olur gibi sanki

Okurken gözyaşlarımı tutamadım..
acaba boşanma sebepleri neymiş bu kadar yıl birbirlerine hayatı zindan edecek?

Evlenip Almanya ya gitmişler, babam bekarken orada yaşıyormuş, 67-68 de ilk gidenlerden, aralarında çok ciddi bir kültür farkı vardı, babam çok iyi eğitimli, eski İstanbullu bir adam ancak çalışmayı sevmezdi, Almanya da çalışmadan oturmak mümkün olmadığından orada geçirdikleri yıllarda bir sıkıntı olmamış. Ama ablam 7 yaşına gelipte doğru düzgün Türkçe konuşmayı öğrenemeyince babam dönme kararı almış , annem çok severdi Almanya yı dönmeyi hazmedemedi bir türlü, ben 2 yaşındayken yalnız gitmiş Almanya ya maksadı dönmemekmiş ama sana dayanamadım çok küçüktün derdi hep, dönmüş 7 ay sonra, burada ki yaşamı hiç bir zaman sevmedi, üstüne babam da bir işte dikiş tutturamayınca ipler gevşedi, annemin çevresi çok bastırdı boşan diye, arkadaş çevresinden söz ediyorum, ailesi hiç bir zaman onaylamadı. Gençti boşandıklarında 35 yaşındaydı annem, babama öyle böyle diyen annemin arkadaşları boşandıktn sonra babamın etrafında pervane oldular ama babam aşıktı anneme, 72 yaşında öldüğü güne kadar bir daha başka bir kadın girmedi hayatına. Annem evlenmeyi denedi, çok ayrı bir hikayedir o, en büyük yıkımlarımızdan biri, sonuçta boşanınca ikisi de güzel bir hayat kuramadılar, olan bize oldu yani

Ne kadar oldu ayrılalı
doğumda falan yok muydu
ya bu erkeklerin merhametlerine ne oluyo yaa şeytan nasıl ellerine alıyor bu erkekleri kafam almıyo gerçekten
şuan evlisin bildiğim kadarıyla oğlun babasını soruyo mu ? bir baba figürü olmadığı için kolay olmuştur eşinize alışması

Hic birsey yspmiyorsa haklisin. Hic bi isi yuklenmeyen kocayi napacan? Cocuk istesen bi tane daha dogururdun.

Evliykende evet cogu sey kadinin uzerinde. Mesela cocuklarin banyosunu dusunmez baba, karni acmi? Onune koyuyor yerse yesin yemezse ne ala.. Allah hic bir cocugu babasiz annesiz birakmasin ama birakacaksada annesiz birakmasin. Hani bazilari yazar ya: bu adamdan baba olur,oyle ki olsem gitsem benim yerimede anne olur diye.. olsen kolay kolay hic bir baba anne olmaz, cogu bakar keyfine. Hayati fazla arabesk seviyoruz bazen ordan cikiyo bu fikirler.

yaaa kıyamam babana eskilerin sevgisi ayrı bir şey yalnız

Çok zor Cute, yaşadıklarım yüzünden boşanmalara çok sıcak bakamıyorum, sen şanslısın ki yeni bir aile kurabildin, konularını okudum daha önce, evladının hayatında onu zorlayacak bir boşluk oluşturmadın. Boşanmak bazen mecburidir ama ben bunun olabildiğince sakin ve medeniyet çerçevesinde olması taraftarıyım, ya bazen küçücük bir söz bile çocuğun aklında yıllarca kalabiliyor. El kadar çocuk için annemin evi, babamın evi kavramı bile çok acayip, kendini yersiz yurtsuz hissediyorsun, tuhaf bir duygu. Rabbim herkese yuvasında huzur versin, konu sahibesine anlatmaya çalıştığım bu işte, sadece huzur; intikamı , parası batsın, bunlar hiç bir şeyi tamir etmiyor. Tabi ki haklı kadıncağız, iki çocukla hayata karşı direnmek çok çok zor, ama benim hatıralarımda hep para hırsıyla didinen annem var, çok iyi baktı bizi ama hep diyorum ki anılarımda annemle parka gitmek olsaydı, bir piknik yapmış olsaydık ya da ben çalışmaya başladığımda anne gidelim diye yalvardığım o tatile gelseydi benimle, güzel anılar biriktirseydik. 9 yıl hastalığı boyunca biriktirdiğim acılar on ömre bedel, keşke onlara direnecek güzel anılarım olsaydı, annem de güzel yaşasaydı, anlatmak istediğim bu aslında, yoksa konu sahibesini haksız buluyor değilim asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…