31 yaşındayımbu durumu kabullenip arkanızda bırakarak ve sizde gününüzü gün ederseniz geçer
yani onda takılıp kaldığınız sürece sadece siz kendinizi üzmüş oluyorsunuz ona birşey oluyormu, yok olmuyor
kendi hayatınıza odaklanın, çocuklarınıza işinize kendinize dönün
vakit ayırabilirseniz kurslara spora filan gidin
kaç yaşındasınız, siz neden gününüzü gün etmiyorsunuz ne mutlu ki öyle bir adamdan kurtulmuşsunuz
keşke bende bir an önce boşansam da biraz sinemaya, tiyatroya vs gidebilirsem o günleri bekliyorum
konu sahibi demiş ki 5 kuruş ödemeyeceğini bile bile yazdım o parayı hatta daha fazlasını da yazdım da avukat düşürdü
Cok gecmis olsun. Eger eski esiniz icra takip sonrasi hapis cezasi alirsa insanlar sizden guclu kadin olarak degil adamin basini yakan, hapse dusuren kadin olarak bahsedeceklerdir. Insanimiz bir tuhaf oldu. Boyle laflar duyarsaniz sasirmayin. Zaman icerisinde iciniz soguyacak inanin. Elinizden geleni yapiyorsunuz. Daha da onemlisi bu karakterdeki bir kisiden kurtulmussunuz.olur mu ya içerde yatması benim ve ailemin içini soğutur ben çile çekerken o kadınlarla keyif yaptı ailesi kılını kıpırdatmadı hepsi üzülür herkes duyar içeri girdiğini bana acıyan insanlar ne kadar güçlüymüş derler
yanılıyosunuz keşke yargılamadan önce bide benim tarafımdan düşünseniz empati kursanızkendimce anladım boşverin.
benim anladığıma göre de çocuklarınızın babasını küçük düiürmece onların gözünde.
sizin tercihiniz banane açıkcası
yani sizi aldatmış, sorumsuz vs. bir adam herşey yaşanmış bitmiş31 yaşındayım
yok atlattım çok şükür boşanma travmasını parasızlığı çocukların psikolojisini pedagogları falan çok şükür ama gerçekten insanın hırsı geçmiyo ya bazen öyle bi oluyo ki gidip bir kaşık suda boğsam diyorum
evet dimi bunları da söylerler bu kadını defalarca aldatıp sabahları sarhoş gelen eve beş kuruş vermeyen aynı çatı altında kadınlarla konuşan adamı diilde hapise attıran ve boşayan kadını suçlarlar dimii gerçekten doğruCok gecmis olsun. Eger eski esiniz icra takip sonrasi hapis cezasi alirsa insanlar sizden guclu kadin olarak degil adamin basini yakan, hapse dusuren kadin olarak bahsedeceklerdir. Insanimiz bir tuhaf oldu. Boyle laflar duyarsaniz sasirmayin. Zaman icerisinde iciniz soguyacak inanin. Elinizden geleni yapiyorsunuz. Daha da onemlisi bu karakterdeki bir kisiden kurtulmussunuz.
kadınlar erkeklere hiç bir zaman muhtaç olmamalı zaten 2 çocuğu eşine güvenerek değil kendine güvenerek yapmalı. bir gün giderse bu adam ben geçinebilir miyim diye düşünmeli.Erkekler bilerek ödemiyor ama.. Son güne kadar ödemiyorlar ya da yakalanana kadar.. Aynı evin içinde olsaydı da çocukların geçiminde sorumluluğu olmayacak mıydı.. Ben bu konuda çok katıyım.. Oh ne ala memleket erkek evlensin, ayrılsın, çocuklar annede, nafaka da vermiyor... Kadın ne yapıcak tek başına?
çok teşekkür ederimm gerçektenn yorumunuz beni duygulandırdıBen sizi destekliyorum. Eger burada her kadin haklari yendiginde sessiz kalirsa, sonumuz simdikinden daha beter olur. Dunyanin sizin gibi kadinlara ihtiyaci var. Adalet yerini bulsun. Sizi zor durumda birakan bu adam kimbilir baska kadinlara neler yapti sizden ayrildiktan sonra. Cevreye zararli birisi oldugu belli.
teşekkür ederim tavsiyeleriniz dikkate alıcamyani sizi aldatmış, sorumsuz vs. bir adam herşey yaşanmış bitmiş
parayı ödemeyeceğini de biliyormuşsunuz
artık kendinize bunu yapmayın bence
daha çok gençsiniz, ilerde tekrar evlenebilirsiniz
başka alanlara yönelin, arkadaş çevreniz filan biraz onları değiştirin
çocuklarınızla güzel kaliteli vakit geçirin
o adamı da Allah ıslah eylesin
merak etmeyin yanına kar kalmayacak bu günler
ikameti, sgk kaydı vs. yoksa bulunup hapse girmesi filan çok zor görünüyor
siz kendinize ve mutluluğunuza odaklanın
hayatınızda yeni kaliteli insanlar olsun
Ben avukat değilim süre konusuna bişey diyemem.. Muhakkak bildigi başka şeyler vardır.. Ama normalde bu kadar uzamayabilir.. İsterseniz başka avukata da danışın..biz aralıkta boşandık avukat süremiz var diyip anca bugün açtı icrayı bu kadar uzatması normal mi avukatta mı sıkıntı var acaba ?
bu arada çok teşekkür ederim
Kadın bu cocukları tek basına mı yaptı nasıl baksın asgari ücretle acaba ? İster boşansın ister başka kadınlara gitsin baba olarak maddi olarak çocuklarına bakmak zorunda. Bakmıyorsa çürüsün hapiste.konuyu şimdi daha net anladım, siizin yaptığınız resmen bir zamanlar hayat arkadaşınıza , iyi gün kötü gün sözü verdiğiniz insana saf kötülük.
yapmayın bence geçiniyorsanız salın adamı kendine yetebilse verir bence zaten ki yokmuş:
hayatta yok diye bişey var, olmayınca da olmuyor
desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim kendimi en azından bazılarına anlatabilmiş şahsen çok üzdü beni diğer yorumlar neler yaşandığını bilmeden yorumlamak ne kolayNe değişik yorumlar var yahu
Kadın iki cocuguyla 7 aydır kendisi ayakları üstünde duruyor durmaya calısıyor
Babalık sadece evliyken gecerli bi durum değildir bosandıktan sonra da maddi manevi yardımcı olmak zorunda
Ki zaten mahkeme bişeye bakıp tazminat ödemesine karar vermiş
Bi cocugun masrafını hic mi bilmiyorsunuz
Belki bu arkadasımızın cocuklarını gecindirecek kadar geliri bile yok
Kendisine yasal yollarla tanınmıs bir hakkı elde etmek istiyor
Hele ki aile icinde ne yasadılarda yuvaları bitti hic birimiz bilemezken kadını kötü ilan etmek paragöz ilan etmek hırslı ilan etmek cok sacma değilmi
Biraz empati yapın yahu
bana diyorsanız ben süreç hakkında da yorum yazdım ödeme sözü vs ama sonra ödemeyeceğini bile bile anlaşmalı boşanma kağıdına yüksek yazdım yorumunuzu görünce de başka yöne çektim.desteğiniz için gerçekten teşekkür ederim kendimi en azından bazılarına anlatabilmiş şahsen çok üzdü beni diğer yorumlar neler yaşandığını bilmeden yorumlamak ne kolay
ben sadece bu süreç hakkında bilgisi olan bişeyler yazar diye düşünmüştüm
ama işte insanoğlunu unutuyoruz
Konu sahibinin küçük düşürmesine ihtiyacı yok eski eşin, çocuklarının bakım masraflarına ortak olmayarak yeterince küçük düşmüş zaten, üstelik onların hakkını kadınlarla yiyerek.kendimce anladım boşverin.
benim anladığıma göre de çocuklarınızın babasını küçük düiürmece onların gözünde.
sizin tercihiniz banane açıkcası
Şeyma subaşıcılıkla uzaktan yakından ilgisi yok.. Ortak yapılan çocuklara karşı hiçbir sorumluluğu yok mu bu adamın? Aynı evin içinde yaşasalardı geçimlerini beraber sağlamayacaklar mıydı? Verdiğiniz örnek çok uç oldugu için aynı yerden bakmamız mümkün değil maalesef.. Çocuklarının nafakasını soran anneyle Şeyma subaşını aynı kefeye koymak..kadınlar erkeklere hiç bir zaman muhtaç olmamalı zaten 2 çocuğu eşine güvenerek değil kendine güvenerek yapmalı. bir gün giderse bu adam ben geçinebilir miyim diye düşünmeli.
ki zaten konu sahibi de böyle bir kadınmış geçinebiliyor yani.
şeyma subaşıcılık oynamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
diğer taraftan bakacak olursak da ohh 2 çocuk yaparken iyiydi denilebilir o zaman.