Ödem attırıcı

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Merhaba Güzel kadınlarım,

Ben regl donemınde ve epeyce şişkin bir haldeyim..Cok rahatsızım bu durumdan..

Bacaklarım özellıkle çorap lastiğinin izi gömülü bir halde..O kadar su toplamıs durumda vucudum..

Kullandıgınız bir kür var mıdır?

Yada tavsiyeleriniz..

En güzel ödem attırıcı maydanoz limon

kiraz sapı mısır püskülü sıcak suyun atıp 5 dk bekledikten sonra içiyosunuz. Bide aşırı tuzdan sakının bence..Adet öncesi özellikllee. Bu çayı 2 sefer için inanaılmaz fark edio.

2 haftadır sabahları aç karnına maydanoz limon suyu içiyorum yarın son günüm ve 5 gün dinlenme var
Gün içinde yediklerime de dikkat ediyorum
O kadar çok fark etti ki şiddetle tavsiye ediyorum
bende gecen ahfta iki gün içtim. süperdi. bu hafta 2. içtim bugn bi tık yok

Yeşil çay

Kirmizilisiyahlikadin 15 dal maydanozu saplarıyla beraber bir su bardağından biraz az su ile blenderdan geçirip üstüne sıkılmış bir limon suyu ve aç karnına her sabah içiyorsun bu suyu
Gün içinde de bol su ve biraz da yediklerine dikkat etmek gerekiyor
Çok çok fark etti ben de
Tansiyon düşürdüğü için düşük tansiyonlular yarım limon suyu da sıkabilir

2 haftadır sabahları aç karnına maydanoz limon suyu içiyorum yarın son günüm ve 5 gün dinlenme var
Gün içinde yediklerime de dikkat ediyorum
O kadar çok fark etti ki şiddetle tavsiye ediyorum
Bu kürü 2 defa yaptım ikisinde de başım döndü gözüm karardı tansiyonu mu düşürdü galiba. Size öyle bir etkisi oldumu

Papatya çayı çok iyi geliyor. Hem asap bozukluğuna, hem de ödeme. Daha güçlü ödem attırıcıları benim doktırum tavsiye etmememişti, bol su iç, papatya çayı iç yeteri kiraz sapına falan çok yönelme demişti.

Bir de karbonhidrat konusunda uyarmıştı. Karbonhidrat sandığımızdan çok daha fazla ödem yapıyor. Hele ki ekmek. Bünyem benim biraz alerjik, ben de yaşıyordum, dikkat edince epey rahatım. Regly yaklaşırken buğdayı ürünlerini azalt, tam tahılı kepeklisi farketmez, zaten kepekli lifli ekmekler de çok şişkinlik yapar aslında. Tuzu zaten bilirsin, söylememe gerek yoktur.

Bir de reglydeki tatlı ihtiyacını abartmadan meyvelerden ya da sütlü tatlılardan karşıla, üzerine tarçınla özellikle. Ya da ufak bir parça çikolatayla yetin. Başka tatlılara çok yönelmemeye bak. Sütlü tatlıları da abartma, peynir süt de çok iyi gelmez o dönem, onu da kıs bir haftalığına. Sağlıklı proteinler, şişkinlik yapmayan meyvelere ve pişmiş sebzelere ağırlık ver bu dönemlerde. Çiğ sebze de şişkinlik yapar, bağırsakta çok su tutulumuna neden olabilir. Lifleri abartmadan sebze ve meyvelerden al. Sağlıklı beslenir, azıcık da spor yaparsan kalmaz hiç bir şey. Özellikle pilates ve yoga mucizeler yaratır bu konuda

alkali su ( İngiliz karbonatı içiyorum 1lt suya silme 1 cay kasıgı) içiyorum.

2 haftadır sabahları aç karnına maydanoz limon suyu içiyorum yarın son günüm ve 5 gün dinlenme var Gün içinde yediklerime de dikkat ediyorum O kadar çok fark etti ki şiddetle tavsiye ediyorum
En güzel ödem attırıcı maydanoz limon

bende gecen ahfta iki gün içtim. süperdi. bu hafta 2. içtim bugn bi tık yok

Ben 20 nisandan beri her gün içiyorum toplam 15 gün olacak ,2 günde faydası olmayabilir

@WanHeda ; vanityfairr yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.Bu maydonoz ve limon karısımı tarıfı ıcın ayrıca.. Bu karısımı gunde bır bardak mı ıcıyorsunuz yoksa daha az bir ölçüde mi?

kiraz sapı mısır püskülü sıcak suyun atıp 5 dk bekledikten sonra içiyosunuz. Bide aşırı tuzdan sakının bence..Adet öncesi özellikllee. Bu çayı 2 sefer için inanaılmaz fark edio.

white_chocolate_mocha Tesekkur ederım, tuz zaten tuketmıyorum denebılır. Kesinlikle deneyeceğim.

yeşil çayın üzerine tanımam

denizden gelen esinti ; Vasfiyeteyzeniz Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.. Neredeyse hergun bır tane yesıl cay ıcıyorum..

zey_tin arada papatya cayı ıcerdım.. Bugun tekrar ıcecegım hatta..Faydasını ogrenmem ıyı oldu tesekkur ederım.

Sütü bu aralar düzenli olarak her sabah ıcıyorum ve cok fazla çiğ sebze tüketiyorum.. Ayrıca ekmek te bağımlılık duzeyınde.. Ekmek yemesem göbeğim olmaz yanı o derece :) Bunlara özen göstereceğim..

.Çoooook fazla su içiyorum sureklı ..Zaten spor yapıyorum.Tesekkur edıyorum yorumunuz için..

alkali su ( İngiliz karbonatı içiyorum 1lt suya silme 1 cay kasıgı) içiyorum.

champagneshimmer tavsiyeniz icin tesekkur ederim.Ben bir kere bu tarıfı denedim midemi bulandırdı, suyun tadını kötü yapmıyor mu acaba_? Tadı kötü gelmiyor mu? Ben cok fazla attım yada sanırım..

bana garip gelmiyor. normal minerali sodayı da beğenerek içerim. ayrıca gerçekten cok güzel ödem atıyor. bence yeniden dene. 1 silme cay kasıgı karbonatı 1 lt su içine at. çalkala iç.

canım 1 adet elma 1 demet maydanoz püre yap 2 litre su ekle üzerine süzerek iç iyi geliyor

hımmm elmayla renklendırmek daha güzel.. Belli bir süre varmı yada su ölçü de iç diye. Tesekkur ederım..

bana garip gelmiyor. normal minerali sodayı da beğenerek içerim. ayrıca gerçekten cok güzel ödem atıyor. bence yeniden dene. 1 silme cay kasıgı karbonatı 1 lt su içine at. çalkala iç.

Soda icerim icine limon sıkınca.. Karbonatlı suyu tekrar deneyecegım.. Tesekkur edıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…