Ödem attırıcı

yada biraz beklemeli bir yol ve alkali kadar etkili değil ama bir dönem yaptığım limonlu su var.
gün içinde içtiğin 1 lt suıyun içine, bir gun önceden! tüm limoınu doğruyorsun (kabukları dahil) suyu dolapta bekletiyorsun . ertesi gun içmeye başla. yani gün suyunu bir geceden önceden yapıp hazırlıyorsun. bu daha lezzetli

Maydonozu inanilmaz severim.
Üzerine limon sıkıp sıkıp yerim ama bu kürü denedim maydanozdan uzaklaşmaya ramak kaldı.

Çekilmiş hali suyla birlikte çok kötü geldi bana

Maydonozu çekmeden limonla yemek ayni etkiyi göstermez mi acaba :)

Bu arada efftelya

Ben yeşil cay demleyip, içine üç dört dal nane, bir salatalik, bir limon koyuyorum onun üzerini bol su ile dolduruyorum içine de biraz tarçın :)
Dolapta bir gün bekleyecek.
Gün boyu bu sudan icince iyi geliyordu.
Toksin atıcı ödem giderici diye almıştım tarifi.

hımmm elmayla renklendırmek daha güzel.. Belli bir süre varmı yada su ölçü de iç diye. Tesekkur ederım..

Soda icerim icine limon sıkınca.. Karbonatlı suyu tekrar deneyecegım.. Tesekkur edıyorum.
doktor bana sabah akşam iç demişti öyle yapıyodum görüntüsü güzel olmuyo ama elmadan kaynaklı tadı idare eder bir dikişte gidiyo ilaç niyetine :)

Yeşil çayı sabah papatyayı akşam olacak şekilde tüketirsen çok rahat edersin.
Bir de neden süt tüketiyorsun? Çoğu doktor çocuklara bile inek sütünün zararlı olduğunu savunuyor bugün. Bunun yanı sıra en büyük alerjen. Bende de laktoz intoleransı vardır hiç tüketmem sadece sütlü tatlılar ve dondurma dokunmaz. Protein ve kalsiyum için tüketiyorsan yoğurt ve lor peyniri öneririm. Lor yağsız ve proteini yüksek bir peynirdir. Yoğurdun suyu da özellikle spor ödemini atar, sporun üzerine çok faydalıdır hem ödeme hem yağ yakmaya destektir. Süt ise çoğu insanda şişkinlik yapar. Hele ki soğuk ya da pişmeden. Gaz sıkıntısı çekmiyor musun her sabah sütle. Gaz da varsa hiç tüketme derim. Ben bu konuda çok doktor gezdim aksine kemik erimesine bile neden olduğunu sindirilirken vücuttaki bazı vitaminleri de emdiğini, yoğurt ve sebzelerden kalsiyum almanın bir yetişkn için daha doğru olduğunu söylediler hep. Sen sanırım fazla alerjen besleniyorsun. Çiğ sebzeyi de kesip azar azar ekle beslemene derim. Alıştırarak vücudunu.
Beslenmende düzeltme yapmazsan ödem arttırıcılar vücudunu yormaktan öteye geçemez.
Bugday da dediğim gibi çok ciddi bir alerjen. Nette buğdayın zararları diye bir aratırsan çok aza indireceğini düşünüyorum. Bağırsağı çok yıpratıyor zaman içinde sıkıntılar artıyor. Süte de bi google da bak istersen
Bir de karbonat olayının böbreklere zararlı olduğunu duymuştum. Suyu hep bir kaç damla limonla içmek de vücudu alkali yapmaya ve ödem atmaya yardım eder, tavsiye ederim.

İnsallah kurtulursun

Aynen bunu ben de yaparım. Çok yardım eder. Karbonatın bir de böbreklere zararlı olduğunu duydum ben

Bunu arada yapıyorum ama hıc bır zaman sureklılık arz etmedı.bıde bu sekılde denerım. Gaz ve su tutuyorum ıcımde..
Tesekkur edıyorum.

Ben sırf yesılcay ıcıyorum Cay seklınde bu yontemı hıc denemedım.. Bunu da denetım.. Tesekkurler..

Sabah kahvaltından yarım saat önce ılık aç karnına bir hafta bende çok işe yarıyor.

Kesinlikle yapacagım..Bir hafta bana ne kaybettirir ki..Yorumunuza tesekkurler...

Maydanoz suyu olabilir.
Kabak da vücuttan ödem atar.
Kabagı da su halıne getırmeyecegız dımı.. Tesekkurler yorumunuza..

doktor bana sabah akşam iç demişti öyle yapıyodum görüntüsü güzel olmuyo ama elmadan kaynaklı tadı idare eder bir dikişte gidiyo ilaç niyetine :)

Şifa olsun Denerız bizde mutluminnak Tesekkurler

İnsallah ;

Sütü kalsiyum almak icin kullanıyorum.Benımde laktoz ıntoleransım var. http://www.icim.com.tr/icimrahat/neden-icim-rahat.html?gclid=CPDc6O_2wswCFbYV0wodU1AM4w Icımın Laktozsuz sutu yada Pınar Marka Lıght Süt (Pembe Kutu) ıcmeye basladım.Süt konusu cok muallak bir tartışma konusu.. Ben süt içmeye başladığımdan beri enerjimde artış var.. Bir süre daha içmeye devam etmeyi düşünüyorum.Sütü takipteyim. Gaz problemımde var ama sute baglı bir durum değil tabi.. Icmeye basladıgımdan beri rahatsız eden bir durum olusmadı gaz durumundan dolayı..

Bende cok sık B12 vıtamın eksıklıgı problemı bas gosterıyor.Buda bu vıtamınlerın bagırsaklarda emılımı gerceklestırılemedıgınden dısarıdan takvıye almam gerektirmesini doğuruyor.

Bağırsaklarda emilim/enzimleme sorunuyla alakalı sıkıntı var.. Alerjen bir bünyem var..

O yüzden bir cok bugday urunlerıne karsı vucut tepkıme gosterebiliyor.Beslenmede kayıtsız kalamıyorum. Birazcık obezim

Çiğ sebzeyi de cok tuketıyorum..Salata yemeyı bırakmak mı gerekır?

Limonla aramda özel bir bağ var.. Onsuz yasayamam..

Tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur ederım.Daha cok dıkkat edecegım...

maydanozu kaynatıp suyunu iç.

afiyet şeker olsun

Tatlım ne kürü benim diyetisyenim ışın sayın o donemlerime uygun beslenme listemi yaziyor beni bilgilendiriyor vücudumun tepkilerini açıklıyor ve özel donemlerimi bu sayede çok rahat geçiriyorum tavsiye ederim canım hem terapi görüyormuş gibi hemde öğreniyorum tatlım yani ışın şayın ve rahat yaşam diyorum

15 gün tuz patates ve soda tüketme

Sodayı deneyecegım, Diğerlerini uzun zamandır yemıyorum zaten :)

Dıyetısyen tavsıyenız ıcın de tesekkur edıyorum.Eger kendı cozumumu bulamazsam denerim..

Sodayı deneyecegım, Diğerlerini uzun zamandır yemıyorum zaten :)

Dıyetısyen tavsıyenız ıcın de tesekkur edıyorum.Eger kendı cozumumu bulamazsam denerim..
özel günlerde ciddi anlamd bende yaaşrdım nereden baksan 3 kilo 3 kilo ödem varmış vudumda suan 1 kg kaldı hipoglısemı varmıs ben cok memnun kaldım saglıgına kavusmanıı tavsıye ederm kadın olmak saglıklı olmak demektir :)
istanbuldaysan eğer o kadına gıtmelısın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…