Yeşil çayı sabah papatyayı akşam olacak şekilde tüketirsen çok rahat edersin.
Bir de neden süt tüketiyorsun? Çoğu doktor çocuklara bile inek sütünün zararlı olduğunu savunuyor bugün. Bunun yanı sıra en büyük alerjen. Bende de laktoz intoleransı vardır hiç tüketmem sadece sütlü tatlılar ve dondurma dokunmaz. Protein ve kalsiyum için tüketiyorsan yoğurt ve lor peyniri öneririm. Lor yağsız ve proteini yüksek bir peynirdir. Yoğurdun suyu da özellikle spor ödemini atar, sporun üzerine çok faydalıdır hem ödeme hem yağ yakmaya destektir. Süt ise çoğu insanda şişkinlik yapar. Hele ki soğuk ya da pişmeden. Gaz sıkıntısı çekmiyor musun her sabah sütle. Gaz da varsa hiç tüketme derim. Ben bu konuda çok doktor gezdim aksine kemik erimesine bile neden olduğunu sindirilirken vücuttaki bazı vitaminleri de emdiğini, yoğurt ve sebzelerden kalsiyum almanın bir yetişkn için daha doğru olduğunu söylediler hep. Sen sanırım fazla alerjen besleniyorsun. Çiğ sebzeyi de kesip azar azar ekle beslemene derim. Alıştırarak vücudunu.
Beslenmende düzeltme yapmazsan ödem arttırıcılar vücudunu yormaktan öteye geçemez.
Bugday da dediğim gibi çok ciddi bir alerjen. Nette buğdayın zararları diye bir aratırsan çok aza indireceğini düşünüyorum. Bağırsağı çok yıpratıyor zaman içinde sıkıntılar artıyor. Süte de bi google da bak istersen

Bir de karbonat olayının böbreklere zararlı olduğunu duymuştum. Suyu hep bir kaç damla limonla içmek de vücudu alkali yapmaya ve ödem atmaya yardım eder, tavsiye ederim.
İnsallah kurtulursun