- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi Anestezist07
yurt sahibinin bi tanıdığı aracılığıyla yani torpille girmiş yurda .. çalıştığı işten 1100 tl maaş alıyormuş bana öyle söyledi ama bu ay 600 tl vermişler sadece.. o da 500 tl sini yurda vermiş 100 lira harçlığım var onu da bi arkadaşıma vericem ondan borç almıştım dedi :/ 1 aydır falan aynı odada kalıyoruz 18 yaşını doldurunca devlet yurdu sokağa atmış kızı
ben olaya bu şekilde bakmıyorum kızın kalacak yeri yoksa sığınacak bi 4 duvar arıyorsa kendine aynı odada kalmamızın bi sakıncası yok diye düşünüyorum.. sokakta kalacağına ?ayrıca o nasıl bir yurt. ben olsam öğrenci olmayan ve aileden sorunlu birini oda arkadaşı olarak istemezdim.
arkadaşının borcu biraz daha geciksin canım Allah Allahyurt sahibinin bi tanıdığı aracılığıyla yani torpille girmiş yurda .. çalıştığı işten 1100 tl maaş alıyormuş bana öyle söyledi ama bu ay 600 tl vermişler sadece.. o da 500 tl sini yurda vermiş 100 lira harçlığım var onu da bi arkadaşıma vericem ondan borç almıştım dedi :/ 1 aydır falan aynı odada kalıyoruz 18 yaşını doldurunca devlet yurdu sokağa atmış kızı
aileden sorunlu olmayı kimse kendisi seçmezayrıca o nasıl bir yurt. ben olsam öğrenci olmayan ve aileden sorunlu birini oda arkadaşı olarak istemezdim.
18 yaşından büyükse ilgilenmiyorlar sanırım
bahçelievlerde bi yurtta kaldığını sonra da atıldığını söyledi banadevlet yurduna neden gitmiyor. oraya gitsin. misafir olarak bile kalabilir. parası felan yoksa il sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvursun. yada aile sosyal politikalar il müdürlüğüne başvursun.
okumuyor ilkokul mezunu, liseyi de dışardan okumaya çalışıyormuş ama sınavlarına girmediğini söyledi kalmış yani öyle... evlenip kurtulma kafasındaydı hep ..sosyal hizmetler için başvuru yapmayacak. oraya gidip mağdur olduğunu anlatacak. onlar hal çaresine bakarlar. yaş önemli değil. okuyor sanırım.
kimsesiz çocukların kaldığı yurtta kalıyordu , 18 yaşını doldurduğu gün sokakta bulmuş kendini ben onun yalancısıyımKafam iyice karıştı.Şimdi bu kız devle t yurdunda mı kalıyordu atıldı?Devlette koruma altında aynı zamanda ünv. yurdunda çalışıyor ordan atıldı ? Yoksa hiç biri mi
okumuyor ilkokul mezunu, liseyi de dışardan okumaya çalışıyormuş ama sınavlarına girmediğini söyledi kalmış yani öyle... evlenip kurtulma kafasındaydı hep ..
kimsesiz çocukların kaldığı yurtta kalıyordu , 18 yaşını doldurduğu gün sokakta bulmuş kendini ben onun yalancısıyımüniversitenin kantininde çalışıyor.. ilkokul mezunu ama bugün işi bıraktığını söyledi maaşını eksik verdikleri için :/
bence kizinin vucudunda sigara sondure adam, bugun kizini eline gecirse pazarlamaya baslar. hic haber vermeyin, bana disarisi daha guvenli geldi.inanın bana da pek bir şey anlatmadı ama babası vücudunda sigara söndürmüş kolları sigara yanığı dolu.. doğru bir şey yapar mıyım emin değilim.. babasının facebookta arkadaşları açık yani görebiliyorum onunda aynı soyadını taşıyan bir bayana mesaj attım umarım mesajımı görür ve bana döner
aynen hiçkimse anne ve babasını kendisi seçmiyor ki kıyamam kıza çok üzüldümaileden sorunlu olmayı kimse kendisi seçmez
1 aydır tanıyorum daha, haklısınızBence sizin bilmediğiniz pek çok şey olabilir ..Çok fazla hayatına müdahil olmadan yardımcı olmaya çalışın babasını falan aramayın bence ..Arkadaşınız bir çok konuda yalan söylüyorda olabilir henüz yeterince tanımıyor iseniz söylediklerinede çok güvenmeyin bence..