Öd ve kaka

Evde teksem ve bir şeylerden şüpheleniyorsam, korkuyorsam, alıyorum elime büyük bir bıçak, bütün evi kolaçan ediyorum. Kapı arkaları, birinin sığabileceği dolaplara filan bakıyorum. Şu ana kadar kimseyi bulamadım tabii, ama ben rahatlamış şekilde odama dönüp işime bakıyorum. Hatta bazen bıçaksız bakıyorum. Ama illa ki evi kontrol etmeden rahat edemem, o da her zaman değil, böyle ses duyar gibi olduğumda.

Haha ben de aynisini yapıyorum koltuklarin içine, dolaplara bile bakarim, elimde de kocaman bicak yoksa rahat etmez içim :rolleyes:sanki birini gorsem bicak sanki bi ise yaricak.

10 yaşlarındayken halamdaydik. Buyukler ust katta balkondaydi. Biz de kuzenlerle bi odada oynuyorduk. Iceriden sesler geldi ben korktum ve anahtar deliginden baktim birisi iceri girdi banyo tarafindan. Hemen kapiyi kitledim ve balkondan annemlere seslendim . Geldiler iceri baktik kimse yok balkondan gelen ayaj izleri var ve yinede cocuklar kirletmistir deyip gördüğüme inanmadilar. Bir hafta sonra banyo penceresinden hirsiz girdi ve bir sürü sey caldi. O zaman inandilar tabi ama artık çok gecti. Benim de o zaman hırsız fobim oluştu hala evde tek kalamiyorum :KK70:

bende korkarim cok su gece aniden gelen seslerden... hirsiz falan degildir bence, hirsiz olsa sizin limonun suyunu skmislardi coktan o hareketlenmelere :KK70:

Bende dun gece surekli kuş kanat sesi duydum eve bir kac defa guvercin girmisligi var
Gece uc kere kanat cirpinma sesi duyup uykudan uyandim tum evi dolasip oyle yattik
Awa huzursuz oluyor insan

X