amanınnn kızlarrr sakın bu yazdıklarınızııı benim kocişş okumasınnn. sağolun varolun hepiciğiniz beni bebişi düşünüyorsunuzzz ve gerçekten doğru diyorsunuzzz, zamanlama çok kötü fena oldu. Aslında bu sıralar eşimde iş değiştirme aşamasında yani belki mecburen şehir değiştirme noktasındayız ve onun durumuda bir iki hafta içinde netleşecek. Şimdi ben diyorumki, başlama işini mümkün olduğunca uzatıp zaman kazanayım, sonracığıma o arada eşimin kazandığı yer netleşincede birlikte bizim personel daire başkanına gidip konuşalım, böyle böyle... diyelim, ben hemide hamişim diyeyim... Ankaraya dönüş zorsada beni şuraya gönderiverin diyim diyorum, aradaki sürecide rapor vs ile evcağızımda geçireyim, ama arada Karamana gitmek illaki mecbur, o zzamanda aniişi götüreyim diyorum.
Yani şimdi şöyle bir okuyunca çok karman çorman gibi geliyor ama bazı fırsatlarda sanırım insanın karşısına bir kere çıkar diye düşünüyorum, aslına bakarsanız öyle değil kariyerde çalışmakta hiççç gözüm yok biliyorsunuz ama malum hepimiz mecburuz, kızmayın bana arkadaşlar ben gerçekten inanıyorum, sınava hazırlanırkende kızım benimleydi Allah bizi üzecek bi şeyle sonuçlandırmayacak bu karışıklığııı :Saruboceq: :lepi:
Yani şimdi şöyle bir okuyunca çok karman çorman gibi geliyor ama bazı fırsatlarda sanırım insanın karşısına bir kere çıkar diye düşünüyorum, aslına bakarsanız öyle değil kariyerde çalışmakta hiççç gözüm yok biliyorsunuz ama malum hepimiz mecburuz, kızmayın bana arkadaşlar ben gerçekten inanıyorum, sınava hazırlanırkende kızım benimleydi Allah bizi üzecek bi şeyle sonuçlandırmayacak bu karışıklığııı :Saruboceq: :lepi: