HİHİHİH YA NE BİLİM KADINLAR ÇOK KAPRİSLİ OLUYORLAR YA O BAKIMDAN ŞETTİM BENDE eyvahedigeldismile BEN GEBE KALDIĞIMDA BAYANA GİTMEM DEDİM ŞİMDİ BANA DİCEK Kİ BU KİLO İLE NASIL GEBE KALDIN FELAN AZARLICAK SANDIM ABLAMA ÖYLE YAPMIŞTI DOKTOR ÇÜNKÜ :umursamaz: BENDE ERKEK DOKTORA GİTMİŞTİM :) ASLINDA GİTMEMEK LAZIM MIŞ kafamçokkarıştı BAKALIM
YA KADIN 37 YAŞINDA HAKKET GÜZEL AMA ÖLE BÖLE DEĞİL KIZ BÖLE YÜRÜDÜKÇE GÖZLERİM AHENKLE TEKRAR TEKRAR BAKMAK İSTEDİ :)
BİDE Bİ SAMİMİ Bİ SAMİMİ ANAAAAA :) MAŞALLAH MAŞALLAH AKŞAM KOCAMA BAHSEDİYOM DA ODA GÜLÜYO SEN DAHA GÜZELSİNDİR DİO YALANNNNN SÖYLÜYORSUN DEDİM YALANNN :)sırnaşık şey
BEN TEKRAR GEBE KALINCA ESKİSİNE GİDECEM :) gamyoncuiremsu
SENAAA ANNEEEECİK İYİSİN DİYE BOŞUNA DEMİYOZKİ BİZ YAV MAŞALLAHIN VAR AYY ŞİMDİ ANA OĞUL NELER YAPIOSUNUZ NELER :) ALLAH EVİNİZDE HER DAİM MUTLU MESAUT BAHTİYAR ETSİN olumunekankayizsmile
kızımmm asla ve de aslaaa kadın jinekologa gitmem.. ukala ve kapris çekmez oluyorlar..bana da ööylesi gelmez:)) erkek doktora giderim nazımı da kaprisimi de yaparım anacauımmm aaaaaa nee yani o kadar para veriorum bir de yanında psikolojik destek almam lazım, kadın doktorla nereye kadar :))))))