selam kızlarrr..
sinemcim bebişin iyi olmasına çok sevindimm :)) artık sen ve nur da sena gibi -daha uzun bi yol var ama -sağlıklı bi doğum yaşarsınız inşallah..
senacım sen nasıl bi hatunsun bacım öyle maşallaahhh
iki arada bi derede nasıl vakit bulup yazabiliosun takdir ediyorum seni gerçekten.bayaa tez canlı bi hatun olduğunu düşünüyorumm yoksa o dikişlerle ve gazlı bi bebekle vakit bulup yazabilmek tebrik edilecek bir durum bravo!!!
yazdıklarını okudukça sanki benim de içeride uyuyan bir bebeğim varmış da söylediklerini onunla deneyecekmişim gibi hissettim bi an..sonra gerçeği algılayınca kötü oldum...ama bunlar ileride herkese yarayacak süper bilgiler gerçekten.
yaşadıkların zor ama bir o kadar da muhteşem şeyler. umarım Allah isteyen herekese yaşatır bu kutsal anları..
bu arada ben 3 aralıkta regl olmuştum 14 aralıkta pozitif verdi ovulasyon testi, çalışmamı yaptım :) ama yumurtlamanın ertesi günü ağır bir soğuk algınlığı geçirdim hala yatıyorum evde bayaa bi ilaç almak zorunda kaldım serum aldım falan o yüzden sanırım yumurta geç çatladı :)) zaten 9 aydır ilk kez bu ay istemiyorum hamiş olmayı çünkü bayaa bi ilaç aldım..sanırım tek vuruşla hamiş olmam da mucize olur :)
bende de durumlar böyle kızlar..aralık ayı da çöpe gitti.ben iyileşiyim de başka bişey istemiyorum.
2010'dan nedense çok umutluyummmmmmm :)))))))))
hepinize iyi pazarlar diliyorummmmmmmmmm..