Bu konu tam bana göre :)))) çok mutlu oldum bu siteyede hemen üye oldum:)) yaklaşık 3.5 yıl süren mutlu bir evliliğim var 2 sene çocuk kesinlikle istemedik ve d.kontrol hapı ile korundum dedimki hep ne zaman " Evet Anne olmak istiyorum" dediğim an yapacağım diye. Sonrasında yavaş yavaş süren aile baskıları, çevre baskıları derken birde baktım korunmayı bırakmışım :)))) 3 ay sonra gebe kaldım. Şaşkındım inanırmısınız idrar testinden sonra hemen yatağıma gidip yattım battaniyeyi üzerime çektim :))) ne düşüneceğimi bilemedim :)) Daha sonra cümle aleme haber verdim...Sonrasında çok ikiz bebeklerim olsun die dua ederken 2. kontrolümde Dr dan 2. hayırlı olsun cümlesinde İKİZ olduğunu öğrendik.. Şaşkındım ve bununla beraber gözlerimden süzülen iki damla
Arkadaşlar fazla uzatmayayım hamileliğimin 3 ayında biz kesemin boş olması diğer kesede ise kalp atışının durması ile kürtaj oldum...3 ay hormonlarımdaki dengesizliği anlatamam ve şu anda kürtaj ayından sonra 5 ay oldu ilk üç ayı Dr önerisi ile yapmadık ama ben gebe kalmaktan ölesiye korkuyorum. Ve kendimce söyleniyorum.işte 1 sene daha bekliyeyim ne gereği var. Rahat yaşamak varken işten eve gittiğimde dertsiz tasasız olmak varken... Amaa bugün benle hamile kalan ve bebeğini kucağına alan arkadaşıma bebek görmeye gittik okadar güzeldiki
kendimi asalak , aptal kararsız bir yaratık olarak gördümmm. Çok mutsuzum
(((