merhaba hanımlaaarr.. kızımı kucağıma aldım demeyi o kadar isterdim ki anlatamam ama yook hala tık yok.. doktor kontrolleri hızla sürüp gidiyor.. açılma da başlamış ama bilmiyorum.. :umursamaz: önümüzdeki bi kaç gün içinde doğurmayı istiyorum.. valla beklemek çok zor.. zor derken çok heyecanlı.. ne olacak, ne bitecek, kızımı kucağıma aldığımda neler hissedeceğim diye çok meraklardayım ve çok mutluyum.. çünkü biliyorum ki artık çok az kaldı.. bi şekilde dünyaya gelecek meleğim.. ve inş. ikimizde sağlıcakla atlatırız bu günleri.. sonraa darısı diğer isteyenlerin başınaaa opuyorumnanaktan
bi kaç gündür giremedim çünkü anne-baba olmadan önce eşimle başbaşa bi kaç güzel gün geçirdik.. öyle iyi geldi ki anlatamam.. :kedi:
hepinizi çok seviyorum.. dualarınızı eksik etmeyin.. doğum yapana kadar her gün girip bi iki satır yazmaya gayret ederim.. baktınız ses seda yok bilin ki bizim hatun gelmiştir.. çünkü bugün sancılarım daha fazla.. delikafadulden
neyse uzatmıyım.. hepinize mutlu, huzurlu ve umutlu günler..
günaydin kizlaropuyorumnanaktan
bugün pek mutlu uyandim rüyam yüzünden!
rüyami sizlerle paylasmak istiyorum, gözümü hastanede aciyorum yanimda annem ve kardesim var.neden burdayim derken dogum yaptigimi ögreniyorum..ama dogumla ilgili hicbirsey hatirlamiyorum.sezeryan yapmisim, karnimda 10 cm uzunlugunda bir kesik ve bant var, bebek saglikli mi diye soruyorum hemen tabi ki ..saglikli diyorlar.ne zaman görecegim bebegimi diyorum, 4-5 gün sonra diyorlar, üzülüyorum biraz ama sonunda görecegim için mutluyum..sonucta saglikliymis diyorum.erken dogum oldugu için herhalde diye kendi kendime yorumlar yapiyorum, 1 saat sonra cinsiyetini sormak aklima geliyor ve erkek oldugunu ögreniyorum.esim sonradan geliyor, gidip kucagina oturuyorum,kiz istiyorduk ama oglan oldu diyorum..ama saglikli bebegimiz diyorum..
böyle bir rüyaydi kizlar...güzeldi.bebegimi göremesemde anne oldugumu hissetmek bile süperdi..
öpüyorum sizleri, hepnizi kolay gelsinyerimseniben
hayırdır inşallah sibelcim bu ne güzel bir ruya boyle. inşallah güzel gelişmelerin habercisi olur..
nurfezaaa bırak artık tereddut etmeyi filan bak bir an önce başlayın unutma biz isteyince değil "O" isteyince oluyor. testler çoğunlukla doğru çıkar aslında çok nadir, negatifte belki ama ozellikle pozitifse yanılma ihtimali yok diye biliyorum. sen bi de kan testi yaptır canım.
portakalcım bilmiyorum doğumun normal mi olcak sezeryan mı ama sen de inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşursun bebişine
kızlar ben halaa buralardayıımm.. benim kız nazlı çıkacak anlaşılan..
sibelcim rüyan çok güzelmiş canım.. Rabbim hayırlara çıkarsın inş. bu arada melekcim isimlerinizi not aldım tatlım inş. fırsatım olur ve duanızı da ederim.. aslıcım normal doğumu bekliyoruz tatlım.. şimdilik gidişat bu şekilde hayırlısı ile atlatırız inş. sonra sırayı sizlere vereceğiz. :CüvCüv:
hadi bakalım görüşmek üzere.. dua edin doğurayım yahuu... delikafadulden
bugün hala tık yok..
hala bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?