portakal ım bende dua istiyorummmm :Saruboceq:
Daha 10 haftam var ama ben de liste yapacağım. Melekcim senin adını da ekleyeceğim mutlaka.
İzne çıkmama 6 hafta kaldı :) Raporumu haftaya Pazartesi alacağım inşallah. Umarım Kaan bayramda doğmaya karar vermez, 23 Kasım'ı bekler. Şu an 1500 gr civarında ve herşey yolunda. Erken doğum belirtisi yok, henüz dönmedi. Randevumuz 2 Ekim'de..
teşekkür ederim güzel annecik:)umarım bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşurumyerimseniben günden güne bunu daha da çok istiyorum..:CüvCüv:
hafta sonu eşime keçi boynuzu pekmezi aldık, acaba ben de mi içsem ..?bu ay regliden sonra dr a gitmeye karar verdim.Umarım bir problemimiz yoktur.Gerçi henüz 4 ay oldu ama ..hem genel bir kontrol olur benim için, hemde dr a soracağım soruların cevaplarını bir an önce almış olurum..bir de soğan kürü diye birşeyler varmış, onu yapsam mı acaba??aylar geçtikçe biraz daha panik oluyorum ve belki bu da olumsuz yönde etkiliyor psikolojimi görüldüğü gibi...ama insanın aklından çıkmıyor.çok garip bir duyguymuş..
feyzuşum kuzucuğuna söyle az daha sabretsin bakalım! zamanında gelsin, sağlıkla inşallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktana.s.
canlarım tek tek yazamıyorum oğlan hala uyumadı şu an üstümde de :))
ama doğum bekleyenler var bir hoş oluyprum okudukça bir de melek cim geçen bayram falan dedi aman iyice hoş oldum bayram doğumu dilemem kimseye :)) tmm Doruk cum pardon sana laf etmedim anacım ..
Sinem den iyi haberler umudu ile dönüp dolanıyorum ama şimdilik pek bir şey yok gibi( bakalım çarş ziyaretinde neler gözlewmleyecek
herkese iyi geceler rr
teşekkür ederim güzel annecik:)umarım bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe kavuşurumyerimseniben günden güne bunu daha da çok istiyorum..:CüvCüv:
hafta sonu eşime keçi boynuzu pekmezi aldık, acaba ben de mi içsem ..?bu ay regliden sonra dr a gitmeye karar verdim.Umarım bir problemimiz yoktur.Gerçi henüz 4 ay oldu ama ..hem genel bir kontrol olur benim için, hemde dr a soracağım soruların cevaplarını bir an önce almış olurum..bir de soğan kürü diye birşeyler varmış, onu yapsam mı acaba??aylar geçtikçe biraz daha panik oluyorum ve belki bu da olumsuz yönde etkiliyor psikolojimi görüldüğü gibi...ama insanın aklından çıkmıyor.çok garip bir duyguymuş..
feyzuşum kuzucuğuna söyle az daha sabretsin bakalım! zamanında gelsin, sağlıkla inşallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktana.s.
Sibel'cim doktora görünmeden kafana göre soğan kürü yapma. Soğan kürü eğer adetlerin düzensizse (pko nedeniyle genelde) veya yumurtalıkta kist varsa işe yarıyor. Sen anladığım kadarıyla düzenli regl oluyorsun. Doktora gittiğinde herşey normal çıkarsa benim de tavsiye edeceğim reglin 1. gününden itibaren:
- bal-tarçın-çörekotu karışımı her gün 1 çay kaşığı
- 1 fincan adaçayı (sallama olmasın, taze demle her gün)
İkisi de yumurtanın kalitesini artırıyor. Çatlamadan sonra ikisini de kesmek lazım. Eğer ovülasyon günlerinde (gün aşırı en iyisi) ilişki olursa bu sefer ananas yemeni öneririm. Tüp bebek tedavisinde transferden itibaren test gününe kadar ben her akşam 2-3 dilim yedim. Tutunmaya etkisi olduğuna inanıyorum ben.
Keçiboynuzu eşin için faydalı, içindeki e vitamini spermleri artırıyor gerçekten. Eşim direk yiyordu. Sonra pekmezini de yemeye başladı (aktarlada satılan bir marka var, Nida ise sanırım, onu tavsiye ederim). Ama sana ekstra bir faydası olmaz. Her gün pekmez yersen sadece kalori almış olursun.
Sibel'cim doktora görünmeden kafana göre soğan kürü yapma. Soğan kürü eğer adetlerin düzensizse (pko nedeniyle genelde) veya yumurtalıkta kist varsa işe yarıyor. Sen anladığım kadarıyla düzenli regl oluyorsun. Doktora gittiğinde herşey normal çıkarsa benim de tavsiye edeceğim reglin 1. gününden itibaren:
- bal-tarçın-çörekotu karışımı her gün 1 çay kaşığı
- 1 fincan adaçayı (sallama olmasın, taze demle her gün)
İkisi de yumurtanın kalitesini artırıyor. Çatlamadan sonra ikisini de kesmek lazım. Eğer ovülasyon günlerinde (gün aşırı en iyisi) ilişki olursa bu sefer ananas yemeni öneririm. Tüp bebek tedavisinde transferden itibaren test gününe kadar ben her akşam 2-3 dilim yedim. Tutunmaya etkisi olduğuna inanıyorum ben.
Keçiboynuzu eşin için faydalı, içindeki e vitamini spermleri artırıyor gerçekten. Eşim direk yiyordu. Sonra pekmezini de yemeye başladı (aktarlada satılan bir marka var, Nida ise sanırım, onu tavsiye ederim). Ama sana ekstra bir faydası olmaz. Her gün pekmez yersen sadece kalori almış olursun.
Sibel'cim inşallah sen tedaviye, takibe gerek kalmadan kolayca hamile kalırsın. bal-tarçın-çörekotunun zararı yok, faydası bol. 1. gün başlayabilirsin. Doktor da umarım güzel haberler verir.
insallah Pelin cim ...takip tedavi gerekmez..Dr a gidene kadar ben küre baslayim da!Hatta Dr a yumurtlama tarihime yakin gideyim de , yumurtalarimi da görsün bakalim, kaliteli mi degil mi?
Dün aksam aktara gidip çörekotu ögüttürdüm ve adacayi aldim, bu aksam kismetse kürüme basliyorumyerimseniaksamlari da bir bardak taze demlenmis adacayi icecegim...Hayirlisi olsun bakalim:Saruboceq:
Pelincim bu kürü göz kararimi hazirliyoruz peki? sabah-aksam ac karina, bir yemek kasigi mi yenmesi gerekiyor?
Ben şöyle yapmıştım: Bir çorba kaşığı bala bir çay kaşığı çörekotu, bir çay karşığı tarçın ekleyip karıştırıyorsun. Macun gibi. Her sabah bir çay kaşığı yemen yeterli. Kahvaltıdan önce ya da sonra sana kalmış. Bittikçe yeniden yapman daha iyi olur. Zaten en fazla 12-13 gün kullanacaksın.
merhabaa bende amma uğramaz oldum yahu foruma sibelcim anladığım kadarıyla full beslenme olaylarına girmişsin....Rabbim sonunu hayır eylesinnn :)))) Dilerim biran evvel kavuşursun bebişineeeee herkese hayırlı günler dilerimmmm
aaa kızlar neredesiniz delikafadulden topiği bulana kadar öldüm valla.. hayırdır.. kimselerden ses seda yok.. özellikle sineemmm sen nerelerdesin? umarım iyi haberler vardır.. :sinifsinif:
biz de buralardayız.. kızımlan evde takılıyoz.. şimdilik doğum belirtisi felan yok.. bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak..
görüşmek üzere kızlar.. biz yine geliriz.. siz de topiği çok boş bırakmayın yahuuu.. kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?