- 24 Mart 2013
- 373
- 325
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Merhaba siz iğne etkis bittikten sonra ilk pozitifi 16. Gün mü gördünüz?Aynen katılıyorum size bende tekrar test yaptığımda 16. Günde pozitifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba siz iğne etkis bittikten sonra ilk pozitifi 16. Gün mü gördünüz?Aynen katılıyorum size bende tekrar test yaptığımda 16. Günde pozitifti
Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsinAynen katılıyorum size bende tekrar test yaptığımda 16. Günde pozitifti
Evet 16. Gün gördüm adet gunumdu hatta pozitif çıkınca kan tahlili verdim 433 çıktıMerhaba siz iğne etkis bittikten sonra ilk pozitifi 16. Gün mü gördünüz?
Tebrik ederimm ben 9. Gün gölge çizgi gördüm 10. Gün tekrarladım yoktu. Umutsuzdum şimdi biraz umutlandım belki bikaç gün sonra tekrarlarım testi peki o arada negatifimgördükten sonra belirtiniz oldu mu yoksa regl olcak gibi miydinizEvet 16. Gün gördüm adet gunumdu hatta pozitif çıkınca kan tahlili verdim 433 çıktı
Rabbim şifa versin inşAllah ben soğan kürü yaptıgım da gercekten şifa bulmustum herkeste aynı etkı olmuyor demekkı olsun hersey de bır hahır vardır emın ol bızım şer olarak gorduklerımız bazen hayır oluyor buna ınanıyorm saglıklı ol gerısı mühim degilBende anlamadım ne oldu böyle, uyguladım bozuldu düzen falan kalmadı, doktoruma söyledim bazen alternatif tıptan destek alırız ama zamanlı falan dedi aslında youtube de saraçoğlunun dediği gibi yaptım karıştı gitti
Regl olcak gibiydim kasık ağrılarım falan vardı sadece tek fark ben adet olacağım zaman göğüs ağrısı falan yasamazdim ilk defa göğüs uclarim acıyordu adet günü test yaptım tekrarTebrik ederimm ben 9. Gün gölge çizgi gördüm 10. Gün tekrarladım yoktu. Umutsuzdum şimdi biraz umutlandım belki bikaç gün sonra tekrarlarım testi peki o arada negatifimgördükten sonra belirtiniz oldu mu yoksa regl olcak gibi miydiniz
Demek ki bu regl ağrısı herkeste oluyor anladigim kadarıyla benim de öyle olmuştu bende göğüs ağrısı falan da hep olurdu pek farkedemedim tek fark koltukaltima doğru yayılıyordu ağrısıRegl olcak gibiydim kasık ağrılarım falan vardı sadece tek fark ben adet olacağım zaman göğüs ağrısı falan yasamazdim ilk defa göğüs uclarim acıyordu adet günü test yaptım tekrar
Benim göğüs çevremde birşey yoktu sadece uçları ağrıyordu birde ben hamileliğini öğrendikten hemen sonra ağrılarım arttı gece uykudan uyanıyorum o derece ama şimdi geçti çok şükürDemek ki bu regl ağrısı herkeste oluyor anladigim kadarıyla benim de öyle olmuştu bende göğüs ağrısı falan da hep olurdu pek farkedemedim tek fark koltukaltima doğru yayılıyordu ağrısı
Aaa bende çok şükür olmadı ama ilk zamanlar sağ kasik ağrısi çok çekiyordum ayakta dolanamadim fazla hemen nefesim kesiliyordu ağrıdan ama bı kaç kere mide bulantisina uyandım uykumdanBenim göğüs çevremde birşey yoktu sadece uçları ağrıyordu birde ben hamileliğini öğrendikten hemen sonra ağrılarım arttı gece uykudan uyanıyorum o derece ama şimdi geçti çok şükür
Benim mide bulantım 6. Haftada başladı şuan bulantidan çok sorun yaşıyorum siz bulantı hapı kullaniyormusunuzAaa bende çok şükür olmadı ama ilk zamanlar sağ kasik ağrısi çok çekiyordum ayakta dolanamadim fazla hemen nefesim kesiliyordu ağrıdan ama bı kaç kere mide bulantisina uyandım uykumdan
Benim bulantı da bı değişik bı gün oluyor bı gün olmuyor bugün mesela çok fenayım sabah midem boş olduğu için ogurmekten içim çıktı resmen doktora söyledim prilam Dr verdi ama daha içmedim çok çok aşırı olursa içerim diye düşündüm suanlik idare ediyorum haşlanmış patatesle naneli şekerle idare ediyorum bir de kolonya ile bağımlı yaşıyorumBenim mide bulantım 6. Haftada başladı şuan bulantidan çok sorun yaşıyorum siz bulantı hapı kullaniyormusunuz
Benim doktorum kendisi vermedi bende istemeyi düşünüyorum açıkçası yoksa yemek yiyemiyorum bebeğim böyle nasıl buyuyecekBenim bulantı da bı değişik bı gün oluyor bı gün olmuyor bugün mesela çok fenayım sabah midem boş olduğu için ogurmekten içim çıktı resmen doktora söyledim prilam Dr verdi ama daha içmedim çok çok aşırı olursa içerim diye düşündüm suanlik idare ediyorum haşlanmış patatesle naneli şekerle idare ediyorum bir de kolonya ile bağımlı yaşıyorum
Aynen şöyle sende ben doktora gittigim gün midem çok bulaniyordu dedim midem çok bulanıyor ilaç vereyim mi dedi verirseniz iyi olur dedim öyle verdi bana da sende söyle doktorunaBenim doktorum kendisi vermedi bende istemeyi düşünüyorum açıkçası yoksa yemek yiyemiyorum bebeğim böyle nasıl buyuyecek
Bı tafatan da acaba çocuğa bı zararı olur mu diye korkuyorum kayınvalidem de iki günde bir yutarsın yeter diyor bilemedimAynen şöyle sende ben doktora gittigim gün midem çok bulaniyordu dedim midem çok bulanıyor ilaç vereyim mi dedi verirseniz iyi olur dedim öyle verdi bana da sende söyle doktoruna
Zararı olsa doktor vermez ki ne uğraşlar sonucu tedaviler sonucu hamile kalıyoruz tabi rabbimizin izniyle de bunu bile bile vermezler bence yani derdi ilaç içme zararlı falan diye bence öyle düşünme sonuçta kadın dogumcularBı tafatan da acaba çocuğa bı zararı olur mu diye korkuyorum kayınvalidem de iki günde bir yutarsın yeter diyor bilemedim
Aynen haklısın şuan progestan kullanıyorum millet ona bile karışıyor yok bebeğin ciğerlerini mahvediyormus bilmem ne o kadar zararlı bişey olsa doktor deli mi neden versinZararı olsa doktor vermez ki ne uğraşlar sonucu tedaviler sonucu hamile kalıyoruz tabi rabbimizin izniyle de bunu bile bile vermezler bence yani derdi ilaç içme zararlı falan diye bence öyle düşünme sonuçta kadın dogumcular
Progestan ben kullanmıyorum da zaten o bebek düşük riski falan olduğu zaman tutunsun vs diye verilmiyor mu benim bildiğim ne alaka bebeğe zarar ay millet kafayı yemişAynen haklısın şuan progestan kullanıyorum millet ona bile karışıyor yok bebeğin ciğerlerini mahvediyormus bilmem ne o kadar zararlı bişey olsa doktor deli mi neden versin
Evet doktorum düşük riskinden dolayı verdi zaten bebeğim iyice tutunsun düşük olmasın diyeProgestan ben kullanmıyorum da zaten o bebek düşük riski falan olduğu zaman tutunsun vs diye verilmiyor mu benim bildiğim ne alaka bebeğe zarar ay millet kafayı yemiş
Aman bu insanlar bilip bilmeden hep bı yorum peşinde sinir oluyorumEvet doktorum düşük riskinden dolayı verdi zaten bebeğim iyice tutunsun düşük olmasın diye