-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Bende yapmadım canım 450 ml lik 2 kalem kullandım hiç sivilce olmadı ama hormon olduğu için kendinde yazmışsın yükledikçe demekki etki etti sende geçer inşallahKızlar gonal f szde de sıvılce yapıyor mu yada yapmışmıydı aşırı sıvılce bastı yuzumu zamanında çok çekmişliğim vardı sıvılceden çunku çok uzuluyorum hormonu verdıkce vücuda sivilce basıyo her gun çıkıyor ;( ilaç fazla yapmazdı ama bu iğne çok yaptı (ilk kullanışım iğneyi)
Benımki 900 ama bi farkı yoktur belki..tabi herkeste farklı etki yapar vücuttaBende yapmadım canım 450 ml lik 2 kalem kullandım hiç sivilce olmadı ama hormon olduğu için kendinde yazmışsın yükledikçe demekki etki etti sende geçer inşallah
Olabilir canım haklısın strese yapıyoruz oda etkiliyor malesefBenımki 900 ama bi farkı yoktur belki..tabi herkeste farklı etki yapar vücutta
Stress sıkıntı herşeyi yapıyoruz kendımıze malesef hepsi geçer herşeye değecek inşaAllahhOlabilir canım haklısın strese yapıyoruz oda etkiliyor malesef
Amiiinnnn canım yaaa inşallahStress sıkıntı herşeyi yapıyoruz kendımıze malesef hepsi geçer herşeye değecek inşaAllahh
Bazen ona mantar da olabılır dıyorlar doktorlar beyaz olunca inş oyle bir şey değildir hamılelıkte sıvı akıntı oluyor galıbaKızlar aşılama da artık 10.gün bitti diyorum az önce lavaboya girdim ve iç çamaşırımda değil ama özel bölgemde kusura bakmayın hepimiz kadınız yazıyorum açıkça dudak kısımların içinde falan peynir gibi akıntı desem böyle akıntı hiç olmadım yani bür sürü vardı yani taharetlendim ama zor temizledim baya çoktu normal mi acaba üşümüş olabilr miyim
Kaşıntım falan yok aslında ama olabilir üşütmüş olabilirim belki dedim birkaç belirti taşıyorum gibi ama nasip inşallah olmuşturBazen ona mantar da olabılır dıyorlar doktorlar beyaz olunca inş oyle bir şey değildir hamılelıkte sıvı akıntı oluyor galıba
Kaşıntım falan yok aslında ama olabilir üşütmüş olabilirim belki dedim birkaç belirti taşıyorum gibi ama nasip inşallah olmuşturdevam ederse pazartesi giderim doktora
Mantar sanırım araştırdım şimdi ama kaşıntı falan yok bütün gün öyle birşey hissetmedimde inşallah geçer diyelim O zaman genelde dikkat ederim ama senin sivilceler benimde mantar oldu sanırım ilaçlardanHani antibiyotik yada ilaç kullanımı sonrası da olabılır dıyorlar tabi doktor daha iyi bilir
Canım ya seni umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem ama gebelik belirtisi olarak krem kıvamında akıntı diye okudum hep burda. İnşallah gebeliktendir. Bence artarak devam ederse gebelik olabilirMantar sanırım araştırdım şimdi ama kaşıntı falan yok bütün gün öyle birşey hissetmedimde inşallah geçer diyelim O zaman genelde dikkat ederim ama senin sivilceler benimde mantar oldu sanırım ilaçlardan
Evet canım yapabılır, her zaman kaşıntı da olmayabılır çok geçmiş olsun onunla geçsin çabucakMantar sanırım araştırdım şimdi ama kaşıntı falan yok bütün gün öyle birşey hissetmedimde inşallah geçer diyelim O zaman genelde dikkat ederim ama senin sivilceler benimde mantar oldu sanırım ilaçlardan
Aynen ögleyli işte krem gibi anlatmayı da bilememişim ben iyi söyledinCanım ya seni umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem ama gebelik belirtisi olarak krem kıvamında akıntı diye okudum hep burda. İnşallah gebeliktendir. Bence artarak devam ederse gebelik olabilir
Sebepsiz canım ikimizde de bi sorun yok benim rahmin dışında miyomum var kimi doktor ameliyat diyor kimi gerek görmüyorHayirlisi olsun canım tüp bebek te dir belkı nasip sorununuz neydi sizin
Yok canım bende yapmadı cips çekirdek falan da çok yediysen ondan da olmuş olablirKızlar gonal f szde de sıvılce yapıyor mu yada yapmışmıydı aşırı sıvılce bastı yuzumu zamanında çok çekmişliğim vardı sıvılceden çunku çok uzuluyorum hormonu verdıkce vücuda sivilce basıyo her gun çıkıyor ;( ilaç fazla yapmazdı ama bu iğne çok yaptı (ilk kullanışım iğneyi)
Ayy hadi hayırlısı canım heyecan yaptım bi an bende süreklı varda o ben fitil kullandığım için o eriyor belli yani fitil olduğu sen agız dan kullanıyordun o yaparmı akıntı bilmuom ama yapcak olsa şimdiye kadar yapardı dımıKızlar aşılama da artık 10.gün bitti diyorum az önce lavaboya girdim ve iç çamaşırımda değil ama özel bölgemde kusura bakmayın hepimiz kadınız yazıyorum açıkça dudak kısımların içinde falan peynir gibi akıntı desem böyle akıntı hiç olmadım yani bür sürü vardı yani taharetlendim ama zor temizledim baya çoktu normal mi acaba üşümüş olabilr miyim
Ben ilaç kullanmıyorum kuzum sadece folik asit içiyorumAyy hadi hayırlısı canım heyecan yaptım bi an bende süreklı varda o ben fitil kullandığım için o eriyor belli yani fitil olduğu sen agız dan kullanıyordun o yaparmı akıntı bilmuom ama yapcak olsa şimdiye kadar yapardı dımı
Aa ben progestan kullanıyorsun sanıyordum o zman hamilelik belirtisi olabilir canım bendede altımda çok kaşinti olmaya başladı yabbi kaç gundur fitilden galiba nemli tutuyor ya sürekli ondanBen ilaç kullanmıyorum kuzum sadece folik asit içiyorum
Olabilir canım inşallah hemileyizdirAa ben progestan kullanıyorsun sanıyordum o zman hamilelik belirtisi olabilir canım bendede altımda çok kaşinti olmaya başladı yabbi kaç gundur fitilden galiba nemli tutuyor ya sürekli ondan