- 21 Kasım 2020
- 371
- 274
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Ben kullanıyorum 3 gündür. Günde bir kez atıyorum yatmadan önce. Diğer belirtilerim yok Ya da farkında değilim akıntım var beyaz çok değil ama varM Mirayssssss ve diğer kızlar progestan kullanan varmı bacak ağrım var ben sağ kaşığımda ağrı var böbreklerimde ağrıuor biraz yada bana öyle geliyor sizdede varmı dün felan pek yoktu bugün başladı hapın etkisi olabilirmi birde akıntınız varmı benim hafif rahim ağzımda beyaz akıntım var
Benimde çok az Canım valla bilmiyorumBen kullanıyorum 3 gündür. Günde bir kez atıyorum yatmadan önce. Diğer belirtilerim yok Ya da farkında değilim akıntım var beyaz çok değil ama var
Amin canım insallah ilaçtan olabilir bulantınızİnşallah tutunuyodur canım ya.
Amin canım insallah 4 yumurtan mı büyümüş maşallah polistik over mi var benim tek yumurtam buyumuş tüMerhaba kızlar bugün kontrolum vardı sağda iki solda iki yumurtam var gonal f 75vuruyordum artık 50ye düşücem ptesiye kadar ptesi tekrar ultrasondan bakılcak ve çarşamba gunu aşılama olacak Allah hepımızı hayırlı sonuçlara erdirsin inşaAllah butun belırtılerınız hamıleliktir
12.günde test yapınca daha doğru sonuç alınıyormuş galiba canım. 10.güne kadar testten dolayı pozitif çıkabiliyormuşKızlar çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor acaba
Peki teşekkür ederim12.günde test yapınca daha doğru sonuç alınıyormuş galiba canım. 10.güne kadar testten dolayı pozitif çıkabiliyormuş
Progestoron kullanıyor musun canımKızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca
Evet canım kullanıyorum vajinalProgestoron kullanıyor musun canım
İnşallah kuzumInşallah tutar canım hepimizinki
Yok canım oluruna bıraktım bi süre olmazsa tüp bebek düşünüyorum aşılamayla vakit ve para kaybetmek istemiyorum artıkBu üçüncü aşılaman mı olcak canım
İnşallah canım benim Allah kimseyi evlatla sınamasınZaten sansda dusuk oluyor aşılamada. Nasip kısmet diyoruz napalim. Insallah cok aratmasın Allah.
Aminnnnallahımmm sen bu mubarek gün hürmetine buradaki arkadaslarımın gönlunden gecen dualari kabul et
Ya hadi inşallahKızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca
Hayirlisi olsun canım tüp bebek te dir belkı nasip sorununuz neydi sizinYok canım oluruna bıraktım bi süre olmazsa tüp bebek düşünüyorum aşılamayla vakit ve para kaybetmek istemiyorum artık
Evet canım çok şükür polikistik yok benım yumurtlamayla da sorunum yok her ay büyür çatlar eşimde de sıkıntı yok ama bizdeki sıkıntı ne çözemedk neyi beceremıyoruz :) yada vardr bi zamanı demekkiAmin canım insallah 4 yumurtan mı büyümüş maşallah polistik over mi var benim tek yumurtam buyumuş tü