Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gündür çok fazla bulantım var.pazartesiden beri estrofem kullanıyorum ondan olabilir mi? Daha aşılama olmadım gebelik belirtisi olamaz

M Mirayssssss ve diğer kızlar progestan kullanan varmı bacak ağrım var ben sağ kaşığımda ağrı var böbreklerimde ağrıuor biraz yada bana öyle geliyor sizdede varmı dün felan pek yoktu bugün başladı hapın etkisi olabilirmi birde akıntınız varmı benim hafif rahim ağzımda beyaz akıntım var
Ben kullanıyorum 3 gündür. Günde bir kez atıyorum yatmadan önce. Diğer belirtilerim yok Ya da farkında değilim akıntım var beyaz çok değil ama var

Ben kullanıyorum 3 gündür. Günde bir kez atıyorum yatmadan önce. Diğer belirtilerim yok Ya da farkında değilim akıntım var beyaz çok değil ama var
Benimde çok az Canım valla bilmiyorum 😢 aşılamanın takip ettiği 2 gün çok akıtım oldu

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı sağda iki solda iki yumurtam var gonal f 75vuruyordum artık 50ye düşücem ptesiye kadar ptesi tekrar ultrasondan bakılcak ve çarşamba gunu aşılama olacak Allah hepımızı hayırlı sonuçlara erdirsin inşaAllah butun belırtılerınız hamıleliktir🌸🙏🏻

Merhaba kızlar bugün kontrolum vardı sağda iki solda iki yumurtam var gonal f 75vuruyordum artık 50ye düşücem ptesiye kadar ptesi tekrar ultrasondan bakılcak ve çarşamba gunu aşılama olacak Allah hepımızı hayırlı sonuçlara erdirsin inşaAllah butun belırtılerınız hamıleliktir🌸🙏🏻
Amin canım insallah 4 yumurtan mı büyümüş maşallah polistik over mi var benim tek yumurtam buyumuş tü

Kızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca 🤲🤲
Progestoron kullanıyor musun canım

Kızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca 🤲🤲
Ya hadi inşallah

Amin canım insallah 4 yumurtan mı büyümüş maşallah polistik over mi var benim tek yumurtam buyumuş tü
Evet canım çok şükür polikistik yok benım yumurtlamayla da sorunum yok her ay büyür çatlar eşimde de sıkıntı yok ama bizdeki sıkıntı ne çözemedk neyi beceremıyoruz :) yada vardr bi zamanı demekki

Kızlar gonal f szde de sıvılce yapıyor mu yada yapmışmıydı aşırı sıvılce bastı yuzumu zamanında çok çekmişliğim vardı sıvılceden çunku çok uzuluyorum hormonu verdıkce vücuda sivilce basıyo her gun çıkıyor ;( ilaç fazla yapmazdı ama bu iğne çok yaptı (ilk kullanışım iğneyi)

X