Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keçiboynuzu kaynatalım suyunu mu ıcsın
Saraçoğlu un kürü var aynen suyu kaynatıp içine atıyorsun 20 dk sanırım bekletiyor sun içiyor sabah akşam aç karnına 1 hafta sonra tek öğün 3 ay yanlış bilmiyorsam araştırın lütfen internetten

Benim 7 gün Göğüs ağrım başlamıştı hala devam ediyor başka öyle belirtim yoktu

Kizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
Canım ben 2 kez aşılama yaptırdım birinde 2 birinde tek yumurtam oldu malesef ikiside negatifle sonuçlandı yani olmıcak olunca napsan olmuyo

O y
Kizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
O yüzden bunu takma kafana olucak olduktan sonra bi yumurta bi sperm yeterli moral çok önemli akışına bırak

Kızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca

İnşallah öyledir Kaçıncı gününüz acaba

Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsib tatlım

M Mirayssssss ve diğer kızlar progestan kullanan varmı bacak ağrım var ben sağ kaşığımda ağrı var böbreklerimde ağrıuor biraz yada bana öyle geliyor sizdede varmı dün felan pek yoktu bugün başladı hapın etkisi olabilirmi birde akıntınız varmı benim hafif rahim ağzımda beyaz akıntım var

Ben kullanıyorum canm progestan fitil olarak kullanıyorum akıntı değildir canım fitildir o vajinadan kullanıyorsan benm fitil akıyor hep geri beyaz beyaz peynir gıbı benm de genelde sağda oluyor ağri bazen de sağ ön basenime doğru vuruyor senın kaçinci gunun canım

Progestanı ağız yoluyla kullanıyorum bugün 5.günüm Canım

İnşallah tutunuyodur canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…