Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahha daha dur kız yolun başındasın konuştun mu doktorla pazartesi mi yapcak kaçinci gunun oluyor artık 14. Mü adetin benım 14. Gun koydu da
Şimdi saydım bemim 13.günü olmuş aşılama, yumurta çatlamaya başlamıştı yapıldığında

Ben dün yaptım erkem gebelik testlerinden dün 2. Çizgi çıktı ama çok belirgin değildi bugün hayalet çizgi oldu. İğnenin 8. Aşılamanın 6. Günü. Muhtemelen iğnenin etkisi geçiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde koyulaşacak mı

Çok erken yapmişşin canım 12. Gunden önce yapmayın dıyolar iğneden dolayı çift çizgi çıkmıştır büyük ihtimal

Yarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Yapma canım. Ben test gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ilk aşılamamda. Erken gebelik testi varyanonlardan. Negatif çıkmıştı bıraktım herşeyi umursamadım bişeyi tutmadı diye. Meğer ki tutmuş ama erken olduğu için teste çıkmamış. Progestan kullanmayı bile bırakmıştım belki onun için düştü

Çok erken yapmişşin canım 12. Gunden önce yapmayın dıyolar iğneden dolayı çift çizgi çıkmıştır büyük ihtimal
Evet evet muhtemelen iğneden dolayı zaten biliyorum. Benim yumurtalarımdan birisi kist e dönüşecek muhtemelen o yüzden erken öğrenip kist in çaresine bakmak istiyorum. Zaten çarşamba perşembe falan kan vermeyi planlıyorum

Neden öyle düşünüyon canım kaç tane yumurtan oluşmuş tu kaçinci gunu oluyor perşembe cuma

Hadiya keşke bırakmasaydın işte erken yapmak pskoloji açısından kötü o yuzden gununu beklemek lazım ne kadarlıkken düştü

Hahha daha dur kız yolun başındasın konuştun mu doktorla pazartesi mi yapcak kaçinci gunun oluyor artık 14. Mü adetin benım 14. Gun koydu da
Evet canım 14.gün oluyo. Yapılacak ama kaçı çatlamış kaçı çatlamamış olur bilmiyorum. Ben havuç yiyim bolca belki iğnesiz çatlarlar.
Alemsin testler bemim psikolojimi bozuyor diye yapmıyorum saymayı da bıraktım regl baya gecikirse bakarız gecikmezse zaten sonuç belli
Bende normalde yapmıyorum. Negatif görüp olmaktansa adet olurum. Negatif beni daha çok üzüyor.hayırlısı ya yerleşme kanaması falan görürsem anca öyle yaparım galiba. Diğer belirtileri her ay yaşadım zaten

Kesinlikle tatlım boşver zamanı gelince göreceğiz zaten azıcık bi şey kaldı sık dişini Allahın izniyle pozitifi görüo bizede umut olacaksın

2 haftalıkken öğrenmiştim. 2 günde bir kan verdiğimde iki katı artmadı değerim ve
öğrendiğimin 8. Günü kanamam başladı düşük gerçekleşti
Anladım canım, kolay değil yaşadıklarımız Rabbim hakkımızda hayırlısınu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…