- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Şimdi saydım bemim 13.günü olmuş aşılama, yumurta çatlamaya başlamıştı yapıldığındaHahha daha dur kız yolun başındasın konuştun mu doktorla pazartesi mi yapcak kaçinci gunun oluyor artık 14. Mü adetin benım 14. Gun koydu da
Bana bakmadı çatlama olmuş mu olmamiş mi diyeŞimdi saydım bemim 13.günü olmuş aşılama, yumurta çatlamaya başlamıştı yapıldığında
Çok erken yapmişşin canım 12. Gunden önce yapmayın dıyolar iğneden dolayı çift çizgi çıkmıştır büyük ihtimalBen dün yaptım erkem gebelik testlerinden dün 2. Çizgi çıktı ama çok belirgin değildi bugün hayalet çizgi oldu. İğnenin 8. Aşılamanın 6. Günü. Muhtemelen iğnenin etkisi geçiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde koyulaşacak mı
Yapma canım. Ben test gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ilk aşılamamda. Erken gebelik testi varyanonlardan. Negatif çıkmıştı bıraktım herşeyi umursamadım bişeyi tutmadı diye. Meğer ki tutmuş ama erken olduğu için teste çıkmamış. Progestan kullanmayı bile bırakmıştım belki onun için düştüYarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Evet evet muhtemelen iğneden dolayı zaten biliyorum. Benim yumurtalarımdan birisi kist e dönüşecek muhtemelen o yüzden erken öğrenip kist in çaresine bakmak istiyorum. Zaten çarşamba perşembe falan kan vermeyi planlıyorumÇok erken yapmişşin canım 12. Gunden önce yapmayın dıyolar iğneden dolayı çift çizgi çıkmıştır büyük ihtimal
Neden öyle düşünüyon canım kaç tane yumurtan oluşmuş tu kaçinci gunu oluyor perşembe cumaEvet evet muhtemelen iğneden dolayı zaten biliyorum. Benim yumurtalarımdan birisi kist e dönüşecek muhtemelen o yüzden erken öğrenip kist in çaresine bakmak istiyorum. Zaten çarşamba perşembe falan kan vermeyi planlıyorum
Daha önceki doktorum bakmamıştı, bu doktor bakacağım dedi her doktor farklı uygulama yapıyorBana bakmadı çatlama olmuş mu olmamiş mi diye
2 tane normal boyutta yumurtam oluşmuştu. Bir tane çok büyük bir tane de küçük. 11. Günü falan olacak.Neden öyle düşünüyon canım kaç tane yumurtan oluşmuş tu kaçinci gunu oluyor perşembe cuma
Hadiya keşke bırakmasaydın işte erken yapmak pskoloji açısından kötü o yuzden gununu beklemek lazım ne kadarlıkken düştüYapma canım. Ben test gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ilk aşılamamda. Erken gebelik testi varyanonlardan. Negatif çıkmıştı bıraktım herşeyi umursamadım bişeyi tutmadı diye. Meğer ki tutmuş ama erken olduğu için teste çıkmamış. Progestan kullanmayı bile bırakmıştım belki onun için düştü
Evet canım 14.gün oluyo. Yapılacak ama kaçı çatlamış kaçı çatlamamış olur bilmiyorum.Hahha daha dur kız yolun başındasın konuştun mu doktorla pazartesi mi yapcak kaçinci gunun oluyor artık 14. Mü adetin benım 14. Gun koydu da
Bende normalde yapmıyorum. Negatif görüp olmaktansa adet olurum. Negatif beni daha çok üzüyor.hayırlısı ya yerleşme kanaması falan görürsem anca öyle yaparım galiba. Diğer belirtileri her ay yaşadım zatenAlemsintestler bemim psikolojimi bozuyor diye yapmıyorum saymayı da bıraktım regl baya gecikirse bakarız gecikmezse zaten sonuç belli
Kanda çıkar anca 11. Gun evdeki testte çıkmaz diye düşünüyorum canım2 tane normal boyutta yumurtam oluşmuştu. Bir tane çok büyük bir tane de küçük. 11. Günü falan olacak.
Kesinlikle tatlım boşver zamanı gelince göreceğiz zaten azıcık bi şey kaldı sık dişini Allahın izniyle pozitifi görüo bizede umut olacaksınEvet canım 14.gün oluyo. Yapılacak ama kaçı çatlamış kaçı çatlamamış olur bilmiyorum.Ben havuç yiyim bolca belki iğnesiz çatlarlar.
Bende normalde yapmıyorum. Negatif görüp olmaktansa adet olurum. Negatif beni daha çok üzüyor.hayırlısı ya yerleşme kanaması falan görürsem anca öyle yaparım galiba. Diğer belirtileri her ay yaşadım zaten
Bencede canım kan vericem bakalım ne olacakKanda çıkar anca 11. Gun evdeki testte çıkmaz diye düşünüyorum canım
Evet canım ben hata yaptım 2 hafta kadar sonra kanama ile gitti. Bthcg değeri düştü.Hadiya keşke bırakmasaydın işte erken yapmak pskoloji açısından kötü o yuzden gununu beklemek lazım ne kadarlıkken düştü
Bende geçirmiştim kasım ayında kimyasal gebelik gerçekten çok üzücü bir durumdu Rabbim yaşatmasın bir dahaEvet canım ben hata yaptım 2 hafta kadar sonra kanama ile gitti. Bthcg değeri düştü.
Kimyasal gebelik tam olarak nedir nasıl anlaşılıyorBende geçirmiştim kasım ayında kimyasal gebelik gerçekten çok üzücü bir durumdu Rabbim yaşatmasın bir daha
2 haftalıkken öğrenmiştim. 2 günde bir kan verdiğimde iki katı artmadı değerim veKimyasal gebelik tam olarak nedir nasıl anlaşılıyor
Anladım canım, kolay değil yaşadıklarımız Rabbim hakkımızda hayırlısınu nasip etsin2 haftalıkken öğrenmiştim. 2 günde bir kan verdiğimde iki katı artmadı değerim ve
öğrendiğimin 8. Günü kanamam başladı düşük gerçekleşti
Evet yaşanıyor ama nasıl.. inşallah bekleyenler olarak en yakın zamanda olumlu haberler alırızAnladım canım, kolay değil yaşadıklarımız Rabbim hakkımızda hayırlısınu nasip etsin