- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Ben ilaç kullanmıyorum kuzum sadece folik asit içiyorum
İnşallah canım yaa senın 10. Gun mu bugun aşi olduğumuz gunude sayıyoruz dimiOlabilir canım inşallah hemileyizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilaç kullanmıyorum kuzum sadece folik asit içiyorum
İnşallah canım yaa senın 10. Gun mu bugun aşi olduğumuz gunude sayıyoruz dimiOlabilir canım inşallah hemileyizdir
Ben sayıyorum aşı olduğum günğ sabah 10 da oldum çünkü erken yani bence 11.gün bugün canım heyecan dorukta işteİnşallah canım yaa senın 10. Gun mu bugun aşi olduğumuz gunude sayıyoruz dimi
Ayy son 4 gun kalmiş insallah pozitiftir Bende sayıyorum bende erken oldum 12 de oldum bende test yapcan mı adet gununü beklemedenBen sayıyorum aşı olduğum günğ sabah 10 da oldum çünkü erken yani bence 11.gün bugün canım heyecan dorukta işte
Benim adet günüm 16 sı diye duruyor ama ben 14 15 i Yapıcam bakalım belki direk kan veririm test yapmadanAyy son 4 gun kalmiş insallah pozitiftir Bende sayıyorum bende erken oldum 12 de oldum bende test yapcan mı adet gununü beklemeden
Ayenn normal testte çıkmayabilir kanda çıkıyormuş arkadaşım 14.gun şiddetli bel ağrısından duramamiş gitmiş kan vermiş pozitif çıkmiş ikizdi onun ki ondan çok bel ağrisi yaptı galıba ben adeti beklemeyi düşünüyorum bakalım çok bi belirtim olmazsa beklerim artikBenim adet günüm 16 sı diye duruyor ama ben 14 15 i Yapıcam bakalım belki direk kan veririm test yapmadan
Bende de belirti şuanda adet belirtisi var yani pek anlayacağımı sanmıyorum ama umut sadece bizimkisi işte akıntı yok mesela şuanda sadece akşam oldu geçti başka yok gelmedi hiç sadece bel ağrım ile hafifi sızlarlamalar oluyır bacağıma vuruyor ama benim adette de aynısı oluyor dedim ya umut işte inşallah gelmiştir minnolarımızAyenn normal testte çıkmayabilir kanda çıkıyormuş arkadaşım 14.gun şiddetli bel ağrısından duramamiş gitmiş kan vermiş pozitif çıkmiş ikizdi onun ki ondan çok bel ağrisi yaptı galıba ben adeti beklemeyi düşünüyorum bakalım çok bi belirtim olmazsa beklerim artik
İnşallah canım beklicez görcez artık yapcak bişey yokBende de belirti şuanda adet belirtisi var yani pek anlayacağımı sanmıyorum ama umut sadece bizimkisi işte akıntı yok mesela şuanda sadece akşam oldu geçti başka yok gelmedi hiç sadece bel ağrım ile hafifi sızlarlamalar oluyır bacağıma vuruyor ama benim adette de aynısı oluyor dedim ya umut işte inşallah gelmiştir minnolarımız
Hakkımızda hayırlısı kuzular hemen arkanızdan geliyorum ben gün saymayayım dedimİnşallah canım beklicez görcez artık yapcak bişey yok
Yarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım amaHakkımızda hayırlısı kuzular hemen arkanızdan geliyorum ben gün saymayayım dedim
Hemen bekliyoruz seni arkamızdanHakkımızda hayırlısı kuzular hemen arkanızdan geliyorum ben gün saymayayım dedim
Valla kuzum ben daha önceleri böyle erkenden çok test yaptım, sonrs yapmamaya karar verdim, aşılama sonrası eğer 14. G0n test yaparsam regle 2 gün kala yapmış olurum ben beklemeyi tercih edenlerdenim, senin için gönlün nasıl rahat edcekse öyle yapmalısınYarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Canım şimdi bi doktorun aşılama prosedürünü okudum o 12. G0n kanda yapılmasını isteriz yazmış, erken gebelik testlerinden mi var sende ondan mı yapacaksınYarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Saymıyonmu cidden ıkımız aynıydık galiba seninle dimiHakkımızda hayırlısı kuzular hemen arkanızdan geliyorum ben gün saymayayım dedim
Bence 15. Gunu bekle canım erken olur çıkmaz bide üzülürsün boşuna garanti olsunYarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Benımde aynı ıkı gun kala oluyor bende regl beklemeyi düşünüyorumValla kuzum ben daha önceleri böyle erkenden çok test yaptım, sonrs yapmamaya karar verdim, aşılama sonrası eğer 14. G0n test yaparsam regle 2 gün kala yapmış olurum ben beklemeyi tercih edenlerdenim, senin için gönlün nasıl rahat edcekse öyle yapmalısın
Kız saymıyorum demin bi arkadaş sordu sa öyle saydım 4.gün bugün daha yeniSaymıyonmu cidden ıkımız aynıydık galiba seninle dimi
Hıı ben senden öndeymişim benım 7. Gun bugunKız saymıyorum demin bi arkadaş sordu sa öyle saydım 4.gün bugün daha yeni
Kız saymıyorum demin bi arkadaş sordu sa öyle saydım 4.gün bugün daha yeni
Benim eksi 2. Günüm pazartesi yapılacak aşılama daha şimdiden teste başlayasım var zaman geçmiyorHıı ben senden öndeymişim benım 7. Gun bugun
Hahha daha dur kız yolun başındasın konuştun mu doktorla pazartesi mi yapcak kaçinci gunun oluyor artık 14. Mü adetin benım 14. Gun koydu daBenim eksi 2. Günüm pazartesi yapılacak aşılama daha şimdiden teste başlayasım var zaman geçmiyor
Alemsin testler bemim psikolojimi bozuyor diye yapmıyorum saymayı da bıraktım regl baya gecikirse bakarız gecikmezse zaten sonuç belliBenim eksi 2. Günüm pazartesi yapılacak aşılama daha şimdiden teste başlayasım var zaman geçmiyor