Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet günüm 16 sı diye duruyor ama ben 14 15 i Yapıcam bakalım belki direk kan veririm test yapmadan
Ayenn normal testte çıkmayabilir kanda çıkıyormuş arkadaşım 14.gun şiddetli bel ağrısından duramamiş gitmiş kan vermiş pozitif çıkmiş ikizdi onun ki ondan çok bel ağrisi yaptı galıba ben adeti beklemeyi düşünüyorum bakalım çok bi belirtim olmazsa beklerim artik

Bende de belirti şuanda adet belirtisi var yani pek anlayacağımı sanmıyorum ama umut sadece bizimkisi işte akıntı yok mesela şuanda sadece akşam oldu geçti başka yok gelmedi hiç sadece bel ağrım ile hafifi sızlarlamalar oluyır bacağıma vuruyor ama benim adette de aynısı oluyor dedim ya umut işte inşallah gelmiştir minnolarımız

İnşallah canım beklicez görcez artık yapcak bişey yok

Yarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Valla kuzum ben daha önceleri böyle erkenden çok test yaptım, sonrs yapmamaya karar verdim, aşılama sonrası eğer 14. G0n test yaparsam regle 2 gün kala yapmış olurum ben beklemeyi tercih edenlerdenim, senin için gönlün nasıl rahat edcekse öyle yapmalısın

Yarın bi test yapsam mı 12.gün çıkar mı acaba ne dersiniz kızlar cevap olarak yazdım ama
Canım şimdi bi doktorun aşılama prosedürünü okudum o 12. G0n kanda yapılmasını isteriz yazmış, erken gebelik testlerinden mi var sende ondan mı yapacaksın

Benımde aynı ıkı gun kala oluyor bende regl beklemeyi düşünüyorum

Benim eksi 2. Günüm pazartesi yapılacak aşılama daha şimdiden teste başlayasım var zaman geçmiyor
Alemsin testler bemim psikolojimi bozuyor diye yapmıyorum saymayı da bıraktım regl baya gecikirse bakarız gecikmezse zaten sonuç belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…