serencim sanırım görmedin bugün adet oldum ve yeni tarihim 15 mart listeyi yenilemen gerekecek sanırım ayrıca ateş ölçme tekniği ile ilgili bilgi istedim kimse yazmadı bilen yokmu ya
cnm gunaydınnnınan gormedım cnm yazıdgını işteyım ya lısteyı yenıleyıp işlere oturdum cnm hemen tekrardan yenılıyorum sakın uzulme her ay bıze yenı bır şans demek allah herseyın hayırlısını versın bıtanem, o ölcme işindende anlamıyorum malesef gulum yaa senın ıcın arastırım ben bulursam sana yollarım ok, artı gebelık bolumunde "Hamişlerden Haberler" baslıklı lınke tıkla orda hersey var belkı sorunun cvabıda ordadır cnm ama bende bı arastırım bulursam soz yollıcam :1hug:
aman aman maşallah cnm allah nazarlardan saklasın ikinizide:)))
yerım ben onu beeesırnaşık şey
bende 6. haftama gırdım cnm 7. haftada yanı haftaya c.tesı kontrole gıdıcem,kısmetse ozaman kalp atısını duyucam ınsallah bende duyarım mınık yavrumun kalbını yaa bu gece cok kıpırdandım hıc uyuyamadım nedense biraz rahatsız ettı bızım bebeiş sanırsam:asigim: hafıf agrılarım oldu bugun nedense
allahım banada bebegımın kalbının attıgını duymayı gormeyı nasıp etsın ınsallahh amiiinnnnn
senın nasıl gecıyor gunlerın agrıların varmı cnm
serencim sanırım görmedin bugün adet oldum ve yeni tarihim 15 mart listeyi yenilemen gerekecek sanırım ayrıca ateş ölçme tekniği ile ilgili bilgi istedim kimse yazmadı bilen yokmu ya
Slm Kizlar Ya Benimde Geçen Ay Adetim 5 Gün Geçtiği Için Buay Adet Araliğim Baya Artti Buay Hem Isimi ölçtüm Hemde çok çaliştik Valla Nerdeyse Hergün Yaptik Diyebilirim. Ama Buay Hiç Belirti Yok Gibi Adetim 20 şubat Ama Akşam Kasiklarima Ve Belime Bi Ağri Girdi Hala Devam Ediyor Sanki Adet Olacak Gibi Bide çok Uykum Geliyor..isimda çok şükür Ii Gidiyot Fazla Düşmedi Normal Gidiyo Dua Edin Kizlar Ne Olur Ya..............
tarih listesinin basındakı arkadaslar gulay ve elif den hic ses ve haber yok dimi ?
arkadaşlar neden bu kadar erken regli oluyosunuz daha gününüze var gibi
arkadaslar adetıme 5 gun var test yapsam bellı olurmu?
sanırım bu bekledıgın tarıh yanı 18 subattan once nezaman adet gordun ??18 subat.......................