adet olduğumu söylediğim gün demiştin ya bende arkandan gelirim belki diye gelme istemiyorum arkadaaşım rabbim bu ay sana 2.kez annelik yolu açar inşallah
evet geçen ay da tedavideydim ama olmadı bu ay da olmazsa dr um aşılama yapacak inşallah gerek kalmaz
canım ben ılk tedavımde gonophene ve pregly tedavısı gördum ama şimdi daha ılk randevu aldım hayırlısı bakalım asılamayı düşünüyorum kısmetse ama doktorum bilir :):)
TMM ANLADIM CNMM YAPTIM HEMEN LİSTEMIZI TABIKIDE BANA SOYLICEKSINIZ EKLEMEK ISTEDIGINIZ BISEY OLDUGUNDA SIZLER BILE EKLEYEBILIRSINIZ SONUCTA HEPIMIZIN LISTESIIsırnaşık şey
FIKRINDE GUZELDI AYRICA DOGRU SOYLUYOSUN GUNCELLERSEK DAHA İİ OLUR YAPTIM HEMENCECIK İŞTE YENI LISTEMIZ HAZIRDIR:teytey:
YINE ISTEDIGIN BISEY OLURSA SOYLE YAPARIM:)))) HADI OPTUM SENİİ
dün annemi aradım test almasını istedim eve gittiğimde yaptım oçift çizgiyi 9 ay sonra ilk defa gördüm eşim işten geldi doktora gittik bebeğimi gördüm çok mutluyum sevinçten saatlerce ağladım rabbim herkeze nasip etsin herkeze evlat versin
dün annemi aradım test almasını istedim eve gittiğimde yaptım oçift çizgiyi 9 ay sonra ilk defa gördüm eşim işten geldi doktora gittik bebeğimi gördüm çok mutluyum sevinçten saatlerce ağladım rabbim herkeze nasip etsin herkeze evlat versin
seren ne kadarlık oldu senin bebiş :)
bizimki 8 hafta 3 günlük olmuş dün kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu :))
Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin..
aman aman maşallah cnm allah nazarlardan saklasın ikinizide:)))
yerım ben onu beeesırnaşık şey
bende 6. haftama gırdım cnm 7. haftada yanı haftaya c.tesı kontrole gıdıcem,kısmetse ozaman kalp atısını duyucam ınsallah bende duyarım mınık yavrumun kalbını yaa bu gece cok kıpırdandım hıc uyuyamadım nedense biraz rahatsız ettı bızım bebeiş sanırsam:asigim: hafıf agrılarım oldu bugun nedense
allahım banada bebegımın kalbının attıgını duymayı gormeyı nasıp etsın ınsallahh amiiinnnnn
senın nasıl gecıyor gunlerın agrıların varmı cnm