ama bu belırtıler bende 1 aydır var :çok üzgünüm:
:)))))) saoll bacummmm:)):roflol: rabbım cımlemızın gonlune gore versın ınsallah, saolsun bazı arkadaslarda sesımı duyuyo ve bole bılgılendırıyo bızlerı sayende bende ogrenmıs oldum cnm kıs senın sayende hersey ogrenır oldum valla:roflol:
benım ıcın cok dua edın yeter bende sızler ıcın edıyorum haftaya c.tesı gıdıcem kontrole,ılk kez kalbını gorucem attıgını duyucam bebegımın ınsallah ama korkuyorum nedense ınsallah hayırlısıyla duyarım buarada belım cok agrımaya basladı artı karnımdada hafıf agrı ve bole vucudumda hafıf sersemlık var bunlar normalmı sence:uhm:
ben kızıma hamile kaldığımda da belim ve karnım ağrımıştı canım merak etme bunlar normal ama lütfen çok dikkat et geçen ay biliyorsun benim bir düşüğüm oldu onda çok fazla kasıklarım ağrımıştı yani iki kasığım ve sezeryan kesiğiminin olduğu bölge ay gibi ağrıyordu bağırtacak kadar değil ama epeyce sızlıyordu öyle bir ağrın olursa ki allahım göstermesin inşallah öyle bir durum hemen dr.unla konuş tamam mı?
kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmm demek hepimize nasip olsun
sinirlerım ıyıce bozuldu beklemek ne kadar zor bısey bole
serenciğim ikimizinde bebekleri hemen hemen aynı tarihte doğacaklar bende bu dr gideceğim kontrole.inşallah iyilerdir bebişlerim seninkide allahım kucağımıza almayıda nasip etsin haberleşelim... .....
senin bu liste bana uğurluy geldi herzaman söylüyorum.canım:1hug:
Sevgili hamişlerimiz,
Sizler implantasyon kanaması yaşadınız mı?
Bende 2 gündür taoplam 2 damla lekelenme oldu, arkası yok.. Sizde de böyle bişey oldu mu?
Sevgili hamişlerimiz,
Sizler implantasyon kanaması yaşadınız mı?
Bende 2 gündür taoplam 2 damla lekelenme oldu, arkası yok.. Sizde de böyle bişey oldu mu?
cnm bende ole bısey olmadı
o gordugun ıkı uc damla olan sey ya adetının gelecegını haber verıyor yada hamişliğin gelecegını yanı hamiş olsanda ustune adet gorebılıyormussun bu %40 her bayanda gorunurmus .
beklıcez ve sonucu gorecegız cnm benımmma.s.
selam canım bende olmadı yerleşme kanaması ama birçok kişide oluyormuş
hamile misin yoksa beklemede misin ? hayırlısı olsun elmalı turta a.s.
Serencim öyle pozitisin ki inan burdaki herkese moral veriyorsun.
Her şey gönlünce olsun canıma.s.
Bu arada umarım sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin.
Sevgiler