Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

kızlarr merhabalar :)))))
öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum...darısı başımıza.
listede varım ama tarihim yanlış 18 şubatı bekliyorum 2. aşılamamın sonucu için...ama sorarsanız ümidim yok ne bel ağrısı ne kasık sancısı ne tutunma kanaması hiç belirti yok birtek göğüs ağrısı ama zaten o hep olurduuu bende neyse listede tarihimi değiştirirseniz sevinirim.

serencim bekliyorum bgun
benim pek sasmaz internette uç adet tarihimi verince çıkan gun bugun. geçen ay da 17 ocaktı olmadım sevinir gibi oldum 18 ocak sabahı 7,30 da geldi yani bugun atlar yarında olmazzam banko gibi benim hiç geçikmez.
karnım heyecandan agrıyor bunu dusunmekten kafayı yiycegim. oy uzden adet agrısımı heyecanmı bagısak hareketim bilmiyorum birseyler var karnimin içinde birs ızı ama bilmiyorum ..

seren senin gougus agrın ne zaman basladı mesela
adet olmaya yakın benima grı iyice geçerdi su an hafifledi ama geçmedi
hamile kaldıktan sonra gogus agrıları hassaslık falan taamen geçmese bile azalıyormu aynı hizda sızlamaya devammı edioyr ?

sanırım bu bekledıgın tarıh yanı 18 subattan once nezaman adet gordun ??
mesela ben 5 ocakta adet gormustum ve 5 subatı beklıyordum ama hamiş oldugumu ogrendın senınde son adetın ocagın kacıydı 18 ımı???

evet 18.di ama sımdı test yaptım negatıf cıktı taaa offff:çok üzgünüm:ama olsun dah 5 gunum var henuz adet olmadım kı a.s

BİZİM GÜZEL LISTEMIZ:))
HAMİŞLERİMİZ ÇOĞALSIN İNŞALLAHHHHHH

E.L.İ.F.T.G::::::::::::::::::::::::::::::13ŞUBATTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
YAZEL:::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELALE::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BAŞAK1984::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
HÜZÜN YILI:::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AYZEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖZLEM::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
UNSAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BURSER::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
D.E.S.İ.R.E:::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
NESGUL:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
CALAMİTYJANE::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
İSTİRİDYEYİM İNCİMSİN::::::::::::::::::1 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NUR82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTT
DUYGUMUTLU:::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
fater:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NAZO GELİN ::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::7 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Derram:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DİPTİSDİPTİS::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TUGB A:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEKLEMEK::::::::::::::::::::::::::::::::15 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

*GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*SEREN_::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) )
*ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) )
*RÜYALIM:::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) )

.......BEKLEMEDE......
???GÜLAY DA::::::::::::::::::::::::::::::12 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
???PONARAN:::::::::::::::::::::::::::27 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK,
???ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
???DAĞLAR KIZI:::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
???FATER::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
???ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
???MENEK SE:::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
???DAĞLARKIZI::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBATTTTTTTTTTTT
???DUCK3535::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
???XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

evet 18.di ama sımdı test yaptım negatıf cıktı taaa offff:çok üzgünüm:ama olsun dah 5 gunum var henuz adet olmadım kı a.s

cnm 26 . gundesın ya yarın yada cuma gunu adet olman gerek eger olmazsan c.tesı test yap tekrardan 18 subata kadar 31 gun gecıyor yanı 18 subata kadar olmazsan hamişsin allahın izniyle cnm nekadarlık evlısın buarada

kızlar 2 gündür inanılmaz bi şişkinlik var bende karnım küp gibi oldu ama ağrı sızı hiç bişey yok sizce bu bir belirtimidir bu şişkinlik hali midemi çok rahatsız ediyo

Tüm Hamişleri Tebrik Ederim ..allah Anali Babali Büyütsün Inşallahh.. Olamayanlarda Dualarimda....

Bişey Sorcam Kizlar Benim Adetim 1 Martta Tahmini 3-4 Gündür Karnimda Göğüslerimde Ağri Var Acaba Belirti Olabilirmi Yaaa:KK43: Normalde Adete Bi Kaç Gün Kala Ağrim Olurdu ???

Tüm Hamişleri Tebrik Ederim ..allah Anali Babali Büyütsün Inşallahh.. Olamayanlarda Dualarimda....

Bişey Sorcam Kizlar Benim Adetim 1 Martta Tahmini 3-4 Gündür Karnimda Göğüslerimde Ağri Var Acaba Belirti Olabilirmi Yaaa:KK43: Normalde Adete Bi Kaç Gün Kala Ağrim Olurdu ???

arkadaşım senin daha belirtiler için fazla erken değil mi yeni adetine 16-17 gün falan var yani tam yumurtlama döneminin içindesin sen bu hafta hamilelik belirtisi değil bence hamilelik çalışması içinde bulunmasılısın:)) tavsiyem bu hafta her günü değerlendir daha sonrada gün aşırı yeni adet gününe kadar devam okey

Serencim bu ay yine olmadi gecikmelide olsa geldi benimki beni beklemeden cikarip yeni listeye 11 mart olarak yazabilirmisin?

cnm merhaba,
aynı şikayetlerı bende yasadım ve senın gıbı durmadan calıstık:)))):roflol:
sonrası malum hamişimm cok sukur:teytey:
allah ınsallah sneınde yuzunu guldurur cnm dualarım senınle,,,

yanlıs bır sorum olacak ateş olcme ısını sen bılıyorsun sanırım bılmeyen arkadaslarımız var tabı bende bılmıyorum:eek: bunu nasıl ve nerden yaptıgını bıze guzel bır sekılde anlatırsan cok sevınırız cnm ,
allah herseyın hayırlısını versın sanada optuma.s.

serencim merhaba nasıl gidiyor hamilelik ne güzel yaaa inşallah bizde bizdeeeeee:) ben sana ve diğer fıstıklara ateş ölçme yöntemi ile ilgili bilgi vermeye çalışayım engin bilgilerime dayanarak...zira baya bi araştırma yaptım kendisi hakkında :) adetin ilk gününden itibaren ölçmeye başlanıyor.aczaneden 4 -5 ytl ye digital termometre alınıp her sabah aynı saatte dil altına konularak ölçüm yapılır...sonracıma :) ısı takibi yapılır...ısının düştüğü gün ki bu gün 2-3 derecelik bir düşüş oluyor yumurtlama gününe giriyorsun demek oluyor çünkü bu artştan hemen sonra yükseliyor buda biraz iş işten geçti demek oluyor :) sonrasında hamile kaldıysan ısın hiç düşmüyor ama kalamadıysan tekrar ilk seviyelere iniyor canım.umarım anlatabildim ...
ama dikakt etmek gereken arttığında değil düştüğünde dikkat etmek...
kalın sağlıcakla kızlarrrr...

serencim az evel adet oldum
beni en bastan silebilirsin
bir sonraki tarihim 10 martsenağlama

kızlar benım sureklı tansıyonum cıkıyo basım donuyo ve gozlerım bulanık goruyo beynımı hıssetmıyorum sankı ayrıca dun gec kaç kere mıdem bulandı uykudan uyandım acaba hamıle olabılırmıyım test yaptım bugun negatıf adetıme 5 gun varr :KK43:

serencim merhaba nasıl gidiyor hamilelik ne güzel yaaa inşallah bizde bizdeeeeee:) ben sana ve diğer fıstıklara ateş ölçme yöntemi ile ilgili bilgi vermeye çalışayım engin bilgilerime dayanarak...zira baya bi araştırma yaptım kendisi hakkında :) adetin ilk gününden itibaren ölçmeye başlanıyor.aczaneden 4 -5 ytl ye digital termometre alınıp her sabah aynı saatte dil altına konularak ölçüm yapılır...sonracıma :) ısı takibi yapılır...ısının düştüğü gün ki bu gün 2-3 derecelik bir düşüş oluyor yumurtlama gününe giriyorsun demek oluyor çünkü bu artştan hemen sonra yükseliyor buda biraz iş işten geçti demek oluyor :) sonrasında hamile kaldıysan ısın hiç düşmüyor ama kalamadıysan tekrar ilk seviyelere iniyor canım.umarım anlatabildim ...
ama dikakt etmek gereken arttığında değil düştüğünde dikkat etmek...
kalın sağlıcakla kızlarrrr...

:))) engiiin bilgilerinden dolayı teskur meskur hatta cookkk teskumetre ederım canummm:roflol: benım hamılelık cok sukur ii gıdıyo allah olmayanlara versın ınsallah bu bılgıler esıncım ıcın gereklıydı(beklemek) esınımmmm bak sana guzel bılgıler sunuyor arkadasımız buyur seve seve gule gule yao canım arkadasıımmmm, sanada tekrar tesekkkurler berilll optum seniii:1hug:
a.s.

kızlar benım sureklı tansıyonum cıkıyo basım donuyo ve gozlerım bulanık goruyo beynımı hıssetmıyorum sankı ayrıca dun gec kaç kere mıdem bulandı uykudan uyandım acaba hamıle olabılırmıyım test yaptım bugun negatıf adetıme 5 gun varr :KK43:

:nazar:cnm senı umutlandırmak ıstemem ama galıba degılsın :eek:
ama suprısde olabılır hakkında hayırlısı bıtanem... genelde bu tarz belırtıler tansıyon dustugu ıcın olur adet yaklastıgında olur hamılelıkte bu belırtıler 2. ayda baslar cnm erken baslamaz yanı yınede hakkında hayırlısı dualarım sızınlea.s.

:nazar:cnm senı umutlandırmak ıstemem ama galıba degılsın :eek:
ama suprısde olabılır hakkında hayırlısı bıtanem... genelde bu tarz belırtıler tansıyon dustugu ıcın olur adet yaklastıgında olur hamılelıkte bu belırtıler 2. ayda baslar cnm erken baslamaz yanı yınede hakkında hayırlısı dualarım sızınlea.s.

ama bu belırtıler bende 1 aydır var :çok üzgünüm:

:))) engiiin bilgilerinden dolayı teskur meskur hatta cookkk teskumetre ederım canummm:roflol: benım hamılelık cok sukur ii gıdıyo allah olmayanlara versın ınsallah bu bılgıler esıncım ıcın gereklıydı(beklemek) esınımmmm bak sana guzel bılgıler sunuyor arkadasımız buyur seve seve gule gule yao canım arkadasıımmmm, sanada tekrar tesekkkurler berilll optum seniii:1hug:
a.s.

şeker şey seni herşeyede koşarmış benim arkadaşım kim ne istese hemen serennnnnnnnnnn allah hep gönlün gibi versin sana sevgiler

şeker şey seni herşeyede koşarmış benim arkadaşım kim ne istese hemen serennnnnnnnnnn allah hep gönlün gibi versin sana sevgiler

:nazar::)))))) saoll bacummmm:)):roflol: rabbım cımlemızın gonlune gore versın ınsallah, saolsun bazı arkadaslarda sesımı duyuyo ve bole bılgılendırıyo bızlerı sayende bende ogrenmıs oldum cnm kıs senın sayende hersey ogrenır oldum valla:roflol:
benım ıcın cok dua edın yeter bende sızler ıcın edıyorum haftaya c.tesı gıdıcem kontrole,ılk kez kalbını gorucem attıgını duyucam bebegımın ınsallah ama korkuyorum nedense ınsallah hayırlısıyla duyarım buarada belım cok agrımaya basladı artı karnımdada hafıf agrı ve bole vucudumda hafıf sersemlık var bunlar normalmı sence:uhm:

X