Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

teşekkürler serencim. ayrıca ben kızım olduğu için kendimi öyle şanslı hissediyorumki evladın kızı erkeği olmaz ama kızlar anneyle tam bir arkadaş oluyor tabi yinede eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlarda farketmez

bende 18 inde baslıyom tedavıye allahım cabalarımızı boşa cıkarmısın benım içinde dua edermısınız :)

inşallah derram inşallah çabalarınız boşa gitmez dualarımız bütün arkadaşlarımız için allah açılan hiçbir eli boşa çevirmez gönlüne göre olur inşallah

ya seren ben bu belirtileri burda duydum :)))))))) karında damar atarm zaten de hamile olunca tek taraflı atarmış öle demişti diğer arkadaşlar onu diyorum neyse ya boşver banada saçma gelmişti zaten

:))) bilmem dogrudur belkıde bende ole belırtı olması sankı afedersın cırcırmısım gıbı kramplar gırmıstı bırde gogusumdekı sızlamalar artı adet gecıkmesı baskada bişii hissetmedım
herseyın hayırlısı ya hakkında nezaman hayırlıysa ozaman oldun ben bu ay beklemıyordum ama suprız oldu allah cok sukur bu ay olacak dedı verende allah alanda allah o yuzden sen sadece dua et cnm bende edıyommyerimseniben

ASLINDA SABIRLI DEĞİLİM CANIM 2 AY ÖNCESİNE KADAR BENDE ADETİM BİRGÜN GEÇSE HEMEN TEST YAPARDIM BİRKERESİNDE 3 GÜN GEÇTİ KAN TESTİ YAPTIRDIM BEN 9 AYDIR DENİYORUM HEP BİR UMUTLA İLK DEFA BU AY BUKADAR GECİKTİ ALLAH SANA VE TÜM İSTEYENLERE HEPİMİZE NASİP ETSİN GECEN AY ARKADASIM DOĞUM YAPTI İLK SANCISI GELDİĞİNDE BANA DUA ETTİ ARADI DOGUMA GİRERKEN HAMİLE İNSANLAR DUA ETSİN TUTUYOMUŞ

ole tabıkıde kızda olsa benım erkekte olsa benım evladım olacak :)))
ama ben daha hamıle oldugumu bılmeden ruya gormustum bak anlatım yorum yapsanıza:)))))))))))))))
** tam doguma gıdıyorum doktorum erkekmıs dıyorumkı ben cok korkuyorum normal dogumdan dıyorum doktorda korkma dıyo tam o sırada cocuk cıkıyo hıc bısey anlamıyorum bak gordunmu dıyo doktor bısey anlamadan geldı anaa dıyorum sancıda cekmedım ama dıyorum ee senınkısı boleymıs dıyo sonra pembıs havlu tulum gıydırıyoruz bebege kızmıs yanı okadar sevımlıkı habıre guluyo agzı acık hatta babam (benım babam) nekadar mutlu bır bebek allahım dıyo 2 sonra sen gıt test yaptır dedın hamiş oldugumu ogrendım işte allah hayırlısını versın herzaman ii bı hamılelık gecırelım ınsallah ama ruyadan cok etkılendım

Arkadaşlar beni de ekleyin listeye 15 şubat:) Neyseki az kaldı. Bu arada benim göğüslerim her adet zamanı büyürdü yine büyüdü ama sanki daha fazla büyüdü ve uçları koyulaştı gibi. Dün biraz belim falan ağrıyodu bugün o da yok. Beklemek çok zor.

en son adet tarıhın nezamandı cnm

ben de bekliyorum kızlar 2-3 gün sonra adet günüm ama hiç belirti yok yine olmucak galiba

çok güzel bir rüya görmüşsün umarım rüyan gibide kolay olur doğumun ama ben sana söyleyeyim allahım sana müjdelemek istemiş rüya ile sen farketmeyince herhalde beni görevlendirdi bu kuluma bir hatırlatma yap diye:)

esincim nasıl gidiyor varmı hayırlı ve sevindirici gelişmeler

canım durum aynı henüz olmadım ama dün akşamki test benim (bu ayki) ümidimi kırdı açıkçası yinede bilmiyorum dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için güzel yürekli arkadaşlarım benim :)

valla ole cnm dogru dıyorsun rabbım uyan anne oluyosun demıs ama saf ben hıc bıseyden haberım yomus taaakı seni yollayıncaya dek:)))) hakkımızda hayırlısı olur ınsallah cnm , cınsıyetı 2 ay sonra bellı olur herhalde bakalım ne cıkacak, hanı derler yaa kız olursa hamıle kadının canı eksı tuzlu ceker erkek olursa tatlı ceker yanı yee tatlıyı dogur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyı gıbı:))))))))))
benımde cnm hep tuzlu eksılı seyler yemek ıstıyo tatlıya bayılırım ama cok yıyesım gelmıyo gercı allah bılırde cınsıyete gıre hamılelerde belırtıler olurmus bole ama anlayamadımkafamçokkarıştı

adet olduğumu söylediğim gün demiştin ya bende arkandan gelirim belki diye gelme istemiyorum arkadaaşım rabbim bu ay sana 2.kez annelik yolu açar inşallah

canım ben 7 ay ara vermiştim tedavıme tayın durumu yüzünde şimdi yenı bır doktor yenı bır yıl yenı bır ümit inşaallah

canım ben ılk tedavımde gonophene ve pregly tedavısı gördum ama şimdi daha ılk randevu aldım hayırlısı bakalım asılamayı düşünüyorum kısmetse ama doktorum bilir :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…