sırnaşık şey tam adamına sordun:)))
valla bende hatırlamıyorumkı nerden aldıgımı maıl adresını yaz ıstersen ordan yollım ama resım kucuk resım ole kocaman dgl yınede yollarım arkadasım yeterkı mınık kızın ıstesınn oyyşş yerım ben onu ben bayılırım kız cocuklarına
benım içime benımkısı kızmıs gıbı doguyo ama bılmıyorum allah hayırlısını versın elı ayagı duzgun olsunda ne olursa olsun ama gonlum kızdan yana:asigim:
sen bırazdaha bekle bakalım cnm sonra gıt test yap ınsallah hamişsindir bu ay olmazsa otekı ay var umudunu kaybetme yeterkı a.s.
bende 18 inde baslıyom tedavıye allahım cabalarımızı boşa cıkarmısın benım içinde dua edermısınız :)
ya seren ben bu belirtileri burda duydum :)))))))) karında damar atarm zaten de hamile olunca tek taraflı atarmış öle demişti diğer arkadaşlar onu diyorum neyse ya boşver banada saçma gelmişti zaten
Rüyalım umarım bu sefer çift çizgiyi görürsün ama bence bunun için öncelikle testini yapmalısın seni sabrından dolayı tebrik ediyorum ayrıca 39. güne kadar beklemişsin. Benim bir kızım var ve bizden kardeş istiyor bende 8 aydır deniyorum ama tutmuyor geçen ay bir oldu oda kimyasal mıymış neymiş gelişmeden duranlardan bu ayda bugün 30.günüm hala olmadım ama geçen ayki durumumdan dolayı gecikmiş olabilir yinede dün gece 29.günümdü ve test yaptım tabiki negatif ama hayırlısı ne ise o olsun canım ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme tamam mı çünkü allah herşeyi bilendir en güzel zamanda gönderir sana sevgilerle
teşekkürler serencim. ayrıca ben kızım olduğu için kendimi öyle şanslı hissediyorumki evladın kızı erkeği olmaz ama kızlar anneyle tam bir arkadaş oluyor tabi yinede eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlarda farketmez
Arkadaşlar beni de ekleyin listeye 15 şubat:) Neyseki az kaldı. Bu arada benim göğüslerim her adet zamanı büyürdü yine büyüdü ama sanki daha fazla büyüdü ve uçları koyulaştı gibi. Dün biraz belim falan ağrıyodu bugün o da yok. Beklemek çok zor.
ole tabıkıde kızda olsa benım erkekte olsa benım evladım olacak :)))
ama ben daha hamıle oldugumu bılmeden ruya gormustum bak anlatım yorum yapsanıza:)))))))))))))))
** tam doguma gıdıyorum doktorum erkekmıs dıyorumkı ben cok korkuyorum normal dogumdan dıyorum doktorda korkma dıyo tam o sırada cocuk cıkıyo hıc bısey anlamıyorum bak gordunmu dıyo doktor bısey anlamadan geldı anaa dıyorum sancıda cekmedım ama dıyorum ee senınkısı boleymıs dıyo sonra pembıs havlu tulum gıydırıyoruz bebege kızmıs yanı okadar sevımlıkı habıre guluyo agzı acık hatta babam (benım babam) nekadar mutlu bır bebek allahım dıyo 2 sonra sen gıt test yaptır dedın hamiş oldugumu ogrendım işte allah hayırlısını versın herzaman ii bı hamılelık gecırelım ınsallah ama ruyadan cok etkılendım
bende 18 inde baslıyom tedavıye allahım cabalarımızı boşa cıkarmısın benım içinde dua edermısınız :)
esincim nasıl gidiyor varmı hayırlı ve sevindirici gelişmeler
çok güzel bir rüya görmüşsün umarım rüyan gibide kolay olur doğumun ama ben sana söyleyeyim allahım sana müjdelemek istemiş rüya ile sen farketmeyince herhalde beni görevlendirdi bu kuluma bir hatırlatma yap diye:)
canım ya bende tedavideyim seninki nasıl ilk defa mı başlıycaksınyerimseniben
hadı yaa tedavıyemı basladın cnm hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah
allah saglıklı evlatlar versın sızlere amiiinnnn