Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

BİZİM GÜZEL LISTEMIZ:))
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::27 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
NUR82::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
DUYGUMUTLU::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::2 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLAR KIZI:::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NAZO GELİN:::::::::::::::::::::::::6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
FATER::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
MENEK SE:::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLARKIZI::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBATTTTTTTTTTTT
DUCK3535::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DİPTİSDİPTİS:::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÜLAY DA::::::::::::::::::::::::::::::12 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
E.L.İ.F.T.G::::::::::::::::::::::::::::::13ŞUBATTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
YAZEL:::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELALE::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEKLEMEK::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖZLEM::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
fater:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

*SEREN_:::::::::::::::::::::::::::::::::HAAMMMİİŞŞŞ ŞŞ:)))))
*GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )
*MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )

STELLA 79::::::::::::::::::::::::::::???????????????????? ???????????????
USLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT
MEHAY::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ???????????????????
Sudeyonca:::::::::::::::::::::::?????????????????? ?????????

pamukum benimde adetime bir hafta kala yani dun sabah fortel erken gebelik testi yaptım tam 7 gun kala yapmıs oldum yani ve aynen benimde çıkmadı. daha adet gunum gelmisdeğil ama benim haftaya carsamba persembe gibi bekliorum. illa çıkacak diye birsey yok ama içindede okumussundur ç ıkmaması yok anlamına gelmiyor erken gebelik testi tamam ama olanı ç ıkarmaması mumkun. benim okudgum kadarı ile 10 mlu beta hcg ve ustunu olcebiliyor. senin hormonunun 10 mlu dan daha az olma ihtimali var yani kesinlikle. onu dikkate almayıp madem su an gunu geçti normal bi test alıp da yapabilirsin

bu arada oncomed erken gebelik testini kac paraya aldın ? fortel 19 idi sanrıım aynı dır asagı yukarı

hayır aynı değil fortel 19 bi tane daha vardı adı aklıma gelmiyor desilatör gibi bişi 23 bi kaç tane daha var bunlar ital testler o yüzden pahalı
oncomed hızlı test ti ben 5 e aldım ama Atatanem 2,5 almış adet oldum ben
oncomedin hasasloığı yüzde 25 diğerleri yüzde 20 içindede yazyıor doğruluk oranı yüzde 99 nadir hcg idrara geç karıştığında yada bazı nadir durumlarda test cıkmayabilir kan testi bile bazen cok nadirde olsa negatif sonuç verebilir
ama ben tahmin ediyodum

bende cıft cızgı gormek ıstıyorum nolur bana dua edınsenağlamasenağlamasenağlama

İNŞALLAH CNM BENIM EN KISA ZAMANDA DILEGINE KAVUSMAN ICIN DUA EDICEM SANA CNM UMUDUNU KAYBETME YETERKI
s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

PHP:
[HTML][CODE][QUOTE][youtube]undefined[/youtube][/QUOTE][/CODE][/HTML]
http://www.mynet.com[/IMG[URL="http://www.baby-gaga.com"]http://www.baby-gaga.com[/URL]]

deneme

günaydın arkadaşlar:))

ben hanı bazı hamıs arkadaslarınkı gıbı bebişin buyume tablosundan ıstıyorum nasıl buraya kayıtedebılırım yanı alt tarafta cıksın ıstıyorum bılen varsa bana yardımcı olabılırmı:))

Maalesef güzelim bu konuda benim hiçbir bilgim yok. Annenler ne yaptılar akşam kutlamalar devam etti mi?

merhaba ve günaydın arkadaşlar dün lekelendiğimi görünce dünyam başıma yıkıldı sizlerde tahmin edersiniz ne halde olduğumu ama yanlız dünden beri ne gelen var neden giden sadece 1-2 damla başladı geliyor diye çok üzüldüm çünkü benim hep öyle olur sonra gerisi gelir dr umu aradım adet te başlamış olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi WC den çıkamaz oldum kendimi kontrol etmekten 10 şubatı hala bekliyorum anlayacağınız şu an ya adetim ya hamile ne olur dua edin herkeze teşekkür ederim serencim, esincim, esrako, yazel dün gece ağlamaktan hiç bir şeye bakamadım çünkü ve herkesten özür dilerim anladımki bugün olmazsa yarın olur kimsenin ümidini kırmaya hakkım yok........

vuslatcım senin adına çok sevindim umarım yerleşme kanamasıdır sen iğne vurulmuştun değil mi bu ay?

Benim de adet tarihim 13 şubattı ama dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım ve tek çizgiyle yıkıldım senağlama

Beni 10 marta yazabilirsiniz kızlar.

evet canım iğne vuruldum dr u da ondan aradım zaten adetinin 1.günü gel rapor çıkaralım yumurtlama iğnelerini tekrar ederiz demişti test yapmıyorum çünkü negatif çıkarsa daha köyü morakim bozulacak pazartesi günü yapıcam testi

selam kızlar
maalesef bu ayda regl oldum artık mart ayına kaydı ümitlerimiz .
neyse artık yeni tarihim 6 martt

buarada serenciğim gözün aydın .Allah tamamına erdirsin analı babalı büyüysün canım.

vuslatcım yaa çok sevindimm adetin baslamamasına tam olarak

normalde nasıl olur adetin hemen baslarmı gunlerce boye damla halinde falan kalırmı ?

insallah yerlesme kanamasıdır.

bu arada yerlesme kanaması adet den oncek igunlerde olan birsey sanırım.
ama benim ilk hamileligimde hatırladıgım kadarıyla ben a det imden bir hafta on gun falan geçip dr ag itmistim birkaç gnu sonra bende pembe pekelenme olmustu dru aradıgımda yerlesme kanamasıdır demisti.

yani sormak istedigim bu yerlesme kanaması beklenen adet tarihinden once mi sonramı oluyor ??

canım bilmiyorum ya sonramı öncemi doktora söyladim adetim 10 şubatta başlıyacaktı diye o söyledi yerleşme kanaması olabiliyor bazen diye bu arada hala adetle ile ilgili gelen bişey yok bekliyorum ama gelmesin diye

yazmayı unutmuşum işler de bir yoğun ki bugün nereye yetişeceğimi şaşırdım offfff adetim ilk gün akıntı halinde azıcık gelir ve çok ağrılı geçer sonra 2.gün başlarki ama ne başlamak 4-5 gün sürer sonra canım anlayacağın

Maalesef güzelim bu konuda benim hiçbir bilgim yok. Annenler ne yaptılar akşam kutlamalar devam etti mi?

napsın annemlerde cok sevındı tabı anne anneanne olucak dıye habıre aglıyo sevıncınden abımde tık yoktu kutlamadı bıle hatta uzuldumde bıseyde demedım ama sabah maıllerıma bakıyordumkı abımden maıl gelmıs tıkandım tebrık bıle edemedım cok ozur dılerım dıye ve daha neler yazmıs neler gorunce agladım yaa cok duygulandım kardesım teyze olacak dıyede havalarda ındıremıyoruz:))) babam desen oda duygusaldır onunda gozlerı doldu bısey dıyemedı sarıldı habıre bana cnm yaa allah herkese bu mutlulugu tatdırsın ınsallah
Bugun ogrendıgımın ılk cuma'sı ve ezan okundu demın bol bol dua ettım şukrettım allahıma ınanın sızler ıcın ve bebek bekleyen tum guzel anneler ıcın hep dua ettım yalvardım allahıma onların kucaklarını bos bırakma dıye ınsallah fualarım kabul olur cnm yrn doktoruma gıdıyorum bakalım o neler soylıcek:))
pzt.sı sıze bılgı verırım cnm .sen nasılsın bu arada
s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

napsın annemlerde cok sevındı tabı anne anneanne olucak dıye habıre aglıyo sevıncınden abımde tık yoktu kutlamadı bıle hatta uzuldumde bıseyde demedım ama sabah maıllerıma bakıyordumkı abımden maıl gelmıs tıkandım tebrık bıle edemedım cok ozur dılerım dıye ve daha neler yazmıs neler gorunce agladım yaa cok duygulandım kardesım teyze olacak dıyede havalarda ındıremıyoruz:))) babam desen oda duygusaldır onunda gozlerı doldu bısey dıyemedı sarıldı habıre bana cnm yaa allah herkese bu mutlulugu tatdırsın ınsallah
Bugun ogrendıgımın ılk cuma'sı ve ezan okundu demın bol bol dua ettım şukrettım allahıma ınanın sızler ıcın ve bebek bekleyen tum guzel anneler ıcın hep dua ettım yalvardım allahıma onların kucaklarını bos bırakma dıye ınsallah fualarım kabul olur cnm yrn doktoruma gıdıyorum bakalım o neler soylıcek:))
pzt.sı sıze bılgı verırım cnm .sen nasılsın bu arada
s.gif
e.gif
r.gif
e.gif
n.gif

Nasıl olayım canım işte bekliyorum ama kendimi adet olacakmışım gibi hazırlıyorum ki sonra üzülmeyeyim zaten çok ufak ihtimal var bu ay için ama allah bilir tabiki sabah karnım belim ağrıdı biraz hıh geliyor dedim ama şimdi ağrımıyor bilmiyorum ya psikolojik insan etkiliyor kendini pazartesi günü sen bize doktorundan aldığın haberleri verirken sanırım bende regli oldum diye haber veririm yadaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) heyecanım doruk noktalarına ulaşmış olur bakalım artık duaların için teşekkür ediyorum ayrıca devamınıda diliyorum her aklına geldiğinde benim içinde dua edersen sevinirim. Öperim Esin

serencim dikkat et kendine doktorun da umarım çok güzel şeyler söyler sen şimdi 5 haftalık hamilesin dimi canım

serencim dikkat et kendine doktorun da umarım çok güzel şeyler söyler sen şimdi 5 haftalık hamilesin dimi canım

valla cnm benım hesabıma gore öle ama bakalım doktorum nedıcek son adetın baslangıcından ıtıbaren sayılıyorsa evet 5 haftalık ,
ınsallah ii seyler soyler yaa sabahtan berı hafta hafta gebelıklere bakınıyorum bıraz bılgı alıyorum yanı,senınde yazdıklarını okudum uzuyorsun benı bukadar karamsar olma herseyın zamanı var be guzelım sende haklısın cok ıstıyorsun bılıyorum ınan dualarım sızlerle sen nekadarlık evlıydın:enbuyukkk:

X