BİDAKKA BİDAKKA OZAMAN BENIM 33 GUNUMU OLDU SUNU BI HESAPLAYALIMMI SENINLE CNM YAA BEN EN SON 5 OCAKTA ADET OLDUM 11 OCAKTA BITTIM OGUN BUGUNDUR CALISMALARA DVM ETTIK BUGUN 6 OCAK TIK YOK 5 OCAKTAN ITIBAREN SAYIYORUM(HANI 28 GUNDE ADET OLUNUYOR YAA) 33 GUN OLMUS HALA ADETIM GELMEDI 28 GUNU GECMIS SENCE YAPIMMI KISS AYY HEYCANLANDIM SIMDI:çok üzgünüm:
ESİNCİMMM ALDIM TESTI SIMDI İŞ YERINDEYIM COK HEYCANLANDIM YAA ELIMDE ŞUAN NEDIYOSUN GIDIP YAPIYORUM BAKKK
ESİNCİMMM ALDIM TESTI SIMDI İŞ YERINDEYIM COK HEYCANLANDIM YAA ELIMDE ŞUAN NEDIYOSUN GIDIP YAPIYORUM BAKKK
bir başkasının sevincini beklemek kendimiz için ümit olsun her zaman bir ihtimal vardır
merhaba kızlar bende bu ay çift çizgiyi görmek istiyorum geçen ay yine olmadı inşallah bu ay....
ya şuan öyle heyecanlandımki anlatamam sereni daha bugün tanıdım ama güzel haberler getirmesi için çarpıyor kalbim tabiki hepimiz birbirimize ümit olacağız
kizlar benim bu ay acayip migdem bulaniyor regl olmama 4 gun var sabretmek ne zor ya inslh Allah isteyen herkezin kucagina nur topu gibi bebisler verir
inşallah ya bak şuan burda ezan okunuyor onun yüzü suyu hürmetine bizden birinden müjdeli haber çıksın artık ne olur birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için sevinelim inşallah serencim dualarım seninle