Ocak ,şubat ve Mart ayı gebelik planlayanlar toplaşın canlar buraya

İnşallah bi 1 hafta bekle yada kan ver kanda varsa daha erken çıkıyor

Ben bu ay ovulasyon testine başladım ama yumurtlamayı göremedim ya da benim test yapmadığım bir saatte pik olup çatladı kaçırdım bilemiyorum adetime 3 gün var 3 gündür pembe akıntı yaşıyorum ama erken gebelik testlerim negatif malesef sanırım olmadı

Ovulasyon testinde simsiyah çizgi yumurtlama günü diye biliyorum bende inşallah bir adet olabilirsem başlıcam ama ne bebek ne adet var ortada

Birde rahminizde perde olabilirmi acaba bende çıktı perde ama henüz ameliyat olmadım olma ihtimali varmış perde olsada doktor dedi ama düşük riski oluyormuş Ameliyattan çok korkuyorum ya

Birde rahminizde perde olabilirmi acaba bende çıktı perde ama henüz ameliyat olmadım olma ihtimali varmış perde olsada doktor dedi ama düşük riski oluyormuş Ameliyattan çok korkuyorum ya
Histerroskopi oldum ben perde yok ama size sunu soyleyeyim adam gibi bir doktora gidin arkadasimizi bubperde amaliyatindan kaybetyik aaistanlar girmis amaliyat antakya univertse hastanesinde mkü de oldu cok genctii basit dediler barsagini delmisler vefat etti sapasaglam girdi ölusu ciktii sakin ve belden assag uyustur tam anestezi alma eger arastirma hastenesinde olacaksan amaliyat kimin girdigini görurusünn

Ovulasyon testinde simsiyah çizgi yumurtlama günü diye biliyorum bende inşallah bir adet olabilirsem başlıcam ama ne bebek ne adet var ortada
Ben yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum bugun 7 gundur devam eden lekelenmem olunca dr gittim meğerse yumurtlama olmamış o yuzden de adetim leke şeklinde geliyormuş ilk defa böyle bir duruma şahit oldum

Ben yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum bugun 7 gundur devam eden lekelenmem olunca dr gittim meğerse yumurtlama olmamış o yuzden de adetim leke şeklinde geliyormuş ilk defa böyle bir duruma şahit oldum
Ay benimde öyle oluyor 1 ay varla yok arası bir ay sel gibi ondan mı acaba

ALLAH rahmet eylesin çok üzücü gerçekten

Ay benimde öyle oluyor 1 ay varla yok arası bir ay sel gibi ondan mı acaba
Hoca ondan olduğunu söyledi çok da üzgünüm bir ay daha gebe kalma böyle adet olduğun zaman oluşan yumurta sağlıksız oluyor düşük yaparsın 1 ay bekle sonraki adetinde gebelik planla dedi bilmiyor ki o bir ay bana bir ömür gibi geliyor sanki

Kızlar bu ay ovulasyon testine başlayıp gebelik planlayan varsa birbirimize moral olalım .İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Bende regl im 13 ündeydi . İlk kez bu ay ovulasyon testi feniyorum . 2. Ayımız gebelik istiyoruz . Bu ay ovulasyonla bakalım ne olcak . Hemüz çift çizgi görmedim hergün yapmaya devam :)

18 yil 6 ay oldu bu ay cok gecikti testler hala negatif en son 12 aralikta adet oldum bekliyorum bir ümitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…