- 8 Haziran 2020
- 107
- 40
- 48
- 31
- Konu Sahibi Fikoderler
-
Çatlatma iğnesi kullandınmıBen klomen kullandım ay sonunda test yapacağım hayırla inşallah hepimizin olur
Yok vermedi doktor bu şekilde başlangıç yaptık olmazsa sonraki süreçte verecek catlatma iğnesiÇatlatma iğnesi kullandınmı
İlk Denemen her halde inşallah güzel sonuçlanırYok vermedi doktor bu şekilde başlangıç yaptık olmazsa sonraki süreçte verecek catlatma iğnesi
Valla hiç bi tepki yaşamadım ya neden acabaİlk Denemen her halde inşallah güzel sonuçlanır
İlk kullandığın ayda vücut cok tepki veriyor gögüsler kasıklar hep ağrıyor
Bendede hiç olmamıştı, herkeste bir olmuyor cnm üzülmeValla hiç bi tepki yaşamadım ya neden acaba
Peki sizin ki nasıl sonuçlandı yada süreç devam ediyor mu bilgi verir misinizBendede hiç olmamıştı, herkeste bir olmuyor cnm üzülme
İnşallah herşey gönlünüzce olurSelaaam kızlar ben dış gebelik geçirdim 2 ay oldu tam da bu aylarda hamile kalmak istiyorum inşallah allah bizede nasip ederhala ne kadar korunmam gerekiyor bilmiyorum onu 19nda öğrenicem nisana sarkarsa sadece sohbetinize dahil olurum
Siz de mi klomen kullandınızİlk Denemen her halde inşallah güzel sonuçlanır
İlk kullandığın ayda vücut cok tepki veriyor gögüsler kasıklar hep ağrıyor
İğnenin etkisinide faydasinida giremedim, ama yakinlarimdada olanlar oldu onlar hamile kaldi ama iğne etki etmediPeki sizin ki nasıl sonuçlandı yada süreç devam ediyor mu bilgi verir misiniz
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. İğne vermedi Bana sadece klomen verdi ilişki önerdi ay sonu test yap dedi .İğnenin etkisinide faydasinida giremedim, ama yakinlarimdada olanlar oldu onlar hamile kaldi ama iğne etki etmedi
Ben kullandım sonuç alamadımSiz de mi klomen kullandınız
Kaybın için çok üzgünümKızlar 2022 de malesef bebeğimi 6.5 haftalikken kalbi durarak kaybettim.Bu ay ovulasyon testi aldım adetim bitince teste başlıyacam bakalım .
İlk kaybımdı 2 senedir daha unutamadım. Açıkçası tekrar başıma gelir diyede çocuk düşünemedim istemedim bu ay niyetlendim hayırlısıyla bakalım .inşallah kucağımız dolar hepimizin 10 ay sonrada bebeklerimiz için bilgi dayanışması yardımlaşması postu açarızKaybın için çok üzgünümdilerim en kısa zamanda iyi haberlerini alırsın
Canım benim sekiz haftalık Ken kaybetim ondan sonra bir kimyasal gebelik yaşadım kürtaj yöntemiyle mi aldılar acabaKızlar 2022 de malesef bebeğimi 6.5 haftalikken kalbi durarak kaybettim.Bu ay ovulasyon testi aldım adetim bitince teste başlıyacam bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?