- 29 Haziran 2022
- 2.218
- 943
- 53
- 31
- Konu Sahibi Fikoderler
-
Benim göründü şükür4.gün bendede çift çizgi yok
Test yaptinmi canım inşallah hayırlı sonuçlar alirsinBenim göründü şükür
Teşekkür ederim yumurtlamamın 14. Günü bugün . Test negatif . Regl olmadım henüx . Sizde durumlar nedirTest yaptinmi canım inşallah hayırlı sonuçlar alirsin
Benim 9 gün gecti gebelik testi aldım.kaset olandan ama yapmadım sabretmeye çalışıyorumArkadaşlar ovulasyonu geçip test gününü bekleyen var mııı?
Bir gün bir ömür gibi geçiyor sanki test günü gelmek bilmiyo bugun ovulasyon sonrası 5. Günümdeyim siz de durumlar nedir konuşalım dertleşelim
Keşke erken testlerden alsaydın hemen çıkardı kasetler gecikmeden sonra anca sonuç veriyoBenim 9 gün gecti gebelik testi aldım.kaset olandan ama yapmadım sabretmeye çalışıyorum
Bende ilk kez ovulasyon kullandım regl e kadar resmen gün satıyordum maalesef olmadı bu ayArkadaşlar ovulasyonu geçip test gününü bekleyen var mııı?
Bir gün bir ömür gibi geçiyor sanki test günü gelmek bilmiyo bugun ovulasyon sonrası 5. Günümdeyim siz de durumlar nedir konuşalım dertleşelim
Bilemedim ki ben kaset testlere güvenmiyorum negatif çıksa bile emin olamam heraldeYaa öylemi tüh bende kasetten almıştım adete 1.2 gün kala yapsam belli çıkar mı
Evet beklemesi çok zor ben geçen ay yumurtlama bekledim hiç olmadı, bu ayda oldu şimdi test günümü bekliyorum zaman geçmek bilmiyorrrBende ilk kez ovulasyon kullandım regl e kadar resmen gün satıyordum maalesef olmadı bu ayregl bitince sıfırdan başlicaz önce yumurtlama sonra günleri geçirme
İnşallah olur canımEvet beklemesi çok zor ben geçen ay yumurtlama bekledim hiç olmadı, bu ayda oldu şimdi test günümü bekliyorum zaman geçmek bilmiyorrr
Test yaptın mı kuzum ne durumdasınYaa öylemi tüh bende kasetten almıştım adete 1.2 gün kala yapsam belli çıkar mı
Yaptınız mı test acaba sonucunuz nedir?Kızlar bugun yumurtlamanın 10. Günü sabah ilk idrarla test yaptım miratech markanın erken gebelik testini yaptım negatif çıktı bata 4 gün var daha pozitife döner mi sizce umudumu kesmeli miyim bu ay
Olmadı bu ay bunu yazdığımın ertesi günü adet oldumYaptınız mı test acaba sonucunuz nedir?
Bende yarın kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericek doktor
Benim de 21 mart hadi inşallah ikimize de güzel haberleerrBugün basladik calismalara bakalimn bat 22 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?