- 8 Haziran 2020
- 107
- 40
- 48
- 31
- Konu Sahibi Fikoderler
Evet 10 haftaya kadar bekledim gelişim hiç olmayınca aldilarCanım benim sekiz haftalık Ken kaybetim ondan sonra bir kimyasal gebelik yaşadım kürtaj yöntemiyle mi aldılar acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 10 haftaya kadar bekledim gelişim hiç olmayınca aldilarCanım benim sekiz haftalık Ken kaybetim ondan sonra bir kimyasal gebelik yaşadım kürtaj yöntemiyle mi aldılar acaba
İnşallah bi 1 hafta bekle yada kan ver kanda varsa daha erken çıkıyor18 yıl bitti temmuz ayinda hala bekliyorum gelmesini bebegiminn her ay test yapiyorum cift cizgii bazenngiruyorum ama kimyasal sanirim sonu gelmiyor son 3 aydir adet gecikmesi yasiyorum ilk defaa hep öne gelir normalde bubayda 12 ocak bat günümdü bekliyorum test yapiyirum negatiff
Ovulasyon testinde simsiyah çizgi yumurtlama günü diye biliyorum bende inşallah bir adet olabilirsem başlıcam ama ne bebek ne adet var ortadaBen bu ay ovulasyon testine başladım ama yumurtlamayı göremedim ya da benim test yapmadığım bir saatte pik olup çatladı kaçırdım bilemiyorum adetime 3 gün var 3 gündür pembe akıntı yaşıyorum ama erken gebelik testlerim negatif malesef sanırım olmadı
Birde rahminizde perde olabilirmi acaba bende çıktı perde ama henüz ameliyat olmadım olma ihtimali varmış perde olsada doktor dedi ama düşük riski oluyormuş Ameliyattan çok korkuyorum ya18 yıl bitti temmuz ayinda hala bekliyorum gelmesini bebegiminn her ay test yapiyorum cift cizgii bazenngiruyorum ama kimyasal sanirim sonu gelmiyor son 3 aydir adet gecikmesi yasiyorum ilk defaa hep öne gelir normalde bubayda 12 ocak bat günümdü bekliyorum test yapiyirum negatiff
Histerroskopi oldum ben perde yok ama size sunu soyleyeyim adam gibi bir doktora gidin arkadasimizi bubperde amaliyatindan kaybetyik aaistanlar girmis amaliyat antakya univertse hastanesinde mkü de oldu cok genctii basit dediler barsagini delmisler vefat etti sapasaglam girdi ölusu ciktii sakin ve belden assag uyustur tam anestezi alma eger arastirma hastenesinde olacaksan amaliyat kimin girdigini görurusünnBirde rahminizde perde olabilirmi acaba bende çıktı perde ama henüz ameliyat olmadım olma ihtimali varmış perde olsada doktor dedi ama düşük riski oluyormuş Ameliyattan çok korkuyorum ya
Üzüldüm canım inşallah gebe kalırsın ne zaman aldırdın acaba 4 ay korundunmuEvet 10 haftaya kadar bekledim gelişim hiç olmayınca aldilar
Ben yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum bugun 7 gundur devam eden lekelenmem olunca dr gittim meğerse yumurtlama olmamış o yuzden de adetim leke şeklinde geliyormuş ilk defa böyle bir duruma şahit oldumOvulasyon testinde simsiyah çizgi yumurtlama günü diye biliyorum bende inşallah bir adet olabilirsem başlıcam ama ne bebek ne adet var ortada
Ay benimde öyle oluyor 1 ay varla yok arası bir ay sel gibi ondan mı acabaBen yumurtlamayı kaçırdım sanıyordum bugun 7 gundur devam eden lekelenmem olunca dr gittim meğerse yumurtlama olmamış o yuzden de adetim leke şeklinde geliyormuş ilk defa böyle bir duruma şahit oldum
Tam 2 sene olucak 2022 ydiÜzüldüm canım inşallah gebe kalırsın ne zaman aldırdın acaba 4 ay korundunmu
ALLAH rahmet eylesin çok üzücü gerçektenHisterroskopi oldum ben perde yok ama size sunu soyleyeyim adam gibi bir doktora gidin arkadasimizi bubperde amaliyatindan kaybetyik aaistanlar girmis amaliyat antakya univertse hastanesinde mkü de oldu cok genctii basit dediler barsagini delmisler vefat etti sapasaglam girdi ölusu ciktii sakin ve belden assag uyustur tam anestezi alma eger arastirma hastenesinde olacaksan amaliyat kimin girdigini görurusünn
Banada devlet hastanesinde olmuyor üniversite hastanesine gidip ameliyat olmamı söylemişlerdi devet hastanesi doktorlari oraya gitmeye korkuyordum ne yapsam bilmiyorumALLAH rahmet eylesin çok üzücü gerçekten
Bundan sonra hiç gebelik yasamadinmi yada kürtajdan sonra konudunmuTam 2 sene olucak 2022 ydi
Hoca ondan olduğunu söyledi çok da üzgünüm bir ay daha gebe kalma böyle adet olduğun zaman oluşan yumurta sağlıksız oluyor düşük yaparsın 1 ay bekle sonraki adetinde gebelik planla dedi bilmiyor ki o bir ay bana bir ömür gibi geliyor sankiAy benimde öyle oluyor 1 ay varla yok arası bir ay sel gibi ondan mı acaba
Bende regl im 13 ündeydi . İlk kez bu ay ovulasyon testi feniyorum . 2. Ayımız gebelik istiyoruz . Bu ay ovulasyonla bakalım ne olcak . Hemüz çift çizgi görmedim hergün yapmaya devam :)Kızlar bu ay ovulasyon testine başlayıp gebelik planlayan varsa birbirimize moral olalım .İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
4.gün bendede çift çizgi yokBende regl im 13 ündeydi . İlk kez bu ay ovulasyon testi feniyorum . 2. Ayımız gebelik istiyoruz . Bu ay ovulasyonla bakalım ne olcak . Hemüz çift çizgi görmedim hergün yapmaya devam :)
2 Yıl olmak 1 şubattaÜzüldüm canım inşallah gebe kalırsın ne zaman aldırdın acaba 4 ay korundunmu
Baya geçmiş üstünden olsaydı kan testinde beli olurdu doktora danışıtinizmi18 yil 6 ay oldu bu ay cok gecikti testler hala negatif en son 12 aralikta adet oldum bekliyorum bir ümitt