Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşinin zirve yaptığı gün yumurtlama günü değil sonuçta değil mi? Orda bişey var. Peki hasta olsanda ateş çıkacak.
O gün ateşim fazla çıkmış farkındayım. Ama hasta olmadığım için başka bi nedenden dolayı yükselmediğini biliyorum. Eminim yani.

Şuan döllenme olduysa dpo 3 diyor. Dpo 10 olması lazım ki kanda 16 falan çıksın.. Şuan erken buna göre herşey adet tarihinden sonra belli olacak gibi duruyor
Aynen canım sabırla bekleyeceğim yapacak bişey yok :/

Temmuzda evlendim ilk denemede oldu fakat iki aylıkken kürtaj olmak durumunda kaldım canımm işte şimdi şimdi de kürtajdan sonra hiç korunmadim bakalım sonucu bekliyorum :)
gecmis olsun canım hayırlısıyla inşallah yeniden olur en azından hamile kalabildiğini biliyosun inşallah tez zamanda bebis haberini alırsın Rabbim isteyen herkese versin korunma canim ben 7 aydir evliyim ben hic korunmadim ama Allah nasip etmeyince olmuyo zaten bi 5 ay düşünmedim olmasini 3 aydir istiyorim

merak etmiyor musun nooo asla inanmam
Şaka maka da. Ben adet olunca bacağıma bir ağrı vuruyor ya. Bacaklarım sızlar ama bu ağrı başka
Etmiyorum inan cunku Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak nasilsa yirtinsamda bos ilk 3 ay cok asiri taktim baktim cık olmuyor saldim simdi. Benimde sol kasigimda saplandi sanki oraya baska bi yerde degil orda bacagimada vuruyor arada

İn içi
Ben yokumm bat 30

Selam bayanlar... inşallah herkesin güzel haberlerini alırız ( bende dahil) Allah herkesi mutlu etsin... isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın bu tatlı heycanları hep birlikte yaşayalım bende 4. Aydır uğraş veriyorum bakalım bu ayda geçti Bat 19 ocak...

Saol canım teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah daha fazla bekletmez bebiş :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…