Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@
puding hoşgeldin aramıza :) :) senin daha yum günün gelmemiş inşallah güzel haberler verir sin bize

Yok intten getiririm heralde
Bu arada bende belirti falan sıfır
Şu aralar karnımın ağrıması gerek ama ağrımıyor
Çok acayip ya.bende onu düşünüyordun.ne karin ağrısı var ne ayak üşümesi.ne de baş ağrısı.uyku da yok.ates basiyor sadece bide sırtim ağriyor.sende neler var.

Beni de ekle canım inşallah ugurlu gelir bat 19 Ocak ❤

Canım
Artık önündeki maçlara bakacaksın 2018 e güzelce karşılayıp sonra sana güzel haberler getirmesini beklemelisin.umarım yakında yüzün gülecektir..
temizlik grubun terapi aracı sanki :) 2018 de daha az temizlik yapmayı dilemek geliyor içimden.. belirtileri bence çok da dinlememek gerekiyor çünkü benzer olduğu söyleniyor hamile kalan Kişiler tarafından. En iyisi günü gelince testi yapmak sonuca göre hareket etmek

10. Günde pik yapmış sanki. Bu testler aynı saatlerde mi yapıldı canım ? 11 de de hala koyu olduğu için yumurta belki o günkü testten sonra ile 12. Gün arası çatlamıştır. Umarım değerlendirmişsindir bu günleri

Bence tsh için ilaç içilmeli canım. Tamam düzenli ömür boyu içmek belki takip açısından zordur ama sadece hamilelik için değil yüksekliği metabolizma yavaşlattığı için başka sorunlar da yapıyor kilonun önemli bir nedeni de bundan geliyor mesela..

Hanımlar bende varım bat 24 ocak bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu 3 ay önce ve şimdi deniyoruz yok bir şey ayrıca pkoluyum Allah isteyen herkese nasip etsin aminnnn

Hoşgeldin
umarım yakında güzel haberler alırsın.. benim haftaya reglim ama Ocak’ta o tarihlere yakın olur herhalde bat artık oturur gün sayarız beraberce :)

Gülen yüzlü en güvenilir gibi duruyor
Aynen gülen yüzde rahatsın cihaz karar veriyor çift çizgi tamam mı değil mi Senella
Ben laboquik ile test yapıyorum yumurtla yaklaşınca clearblue ile gülen yüz görüp sağlama yapıyorum :) ama hiç yapmasam da anlarım sanırım yumurtlamada karın ağrım çok oluyor..

3 gündür kirpiğim gözüme batiyor.hayirdir ins.
Ya o da mı hamilelik belirtisine giriyor. Bugün o kadar midem bulandı ki, ama hamile olmadığım kesin ya haliyle ona yormuyorum. Ama eğer ameliyat olmasam adeti beklesem bunu belirti sayacaktım değil mi? Bence gerçekten kendimizi dinlemeyi kesmeliyiz. Kim bilir neden oldu işte. Umut etmek çok güzel tabiki ama herşeyi de hamilelik ile ilişkilendirmemek gerekir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…