Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@
Selam bayanlar... inşallah herkesin güzel haberlerini alırız ( bende dahil) Allah herkesi mutlu etsin... isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın bu tatlı heycanları hep birlikte yaşayalım bende 4. Aydır uğraş veriyorum bakalım bu ayda geçti Bat 19 ocak...
puding hoşgeldin aramıza :) :) senin daha yum günün gelmemiş inşallah güzel haberler verir sin bize ❤️

Yok intten getiririm heralde
Bu arada bende belirti falan sıfır :KK43:
Şu aralar karnımın ağrıması gerek ama ağrımıyor
Çok acayip ya.bende onu düşünüyordun.ne karin ağrısı var ne ayak üşümesi.ne de baş ağrısı.uyku da yok.ates basiyor sadece bide sırtim ağriyor.sende neler var.

Beni de ekle canım inşallah ugurlu gelir bat 19 Ocak ❤
2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

:KK31:Merhaba :) oku oku bitiremedim :)) yeni gelen arkadaslarimiz olmus hosgelmisler guzell haberlerle ciksinlar insallah . ben hala temizlik yapiyorum bayram temizligi gibi dalicam demistim. Testi yaptim dayanamadim adam hakliymis negatif aldim kutuya geri koydum anlmasin diye. Ama aglamadim dun zaten telefonda yapma birsey yoktur etkilelememistir ilaclari dediya kapatinca icimi dokmustum.Darisi sizlerin basina yineee gollll degill bata 5 gun kaldi :) nazz sırınkayı kaclik alim:rolleyes:
Canım
Artık önündeki maçlara bakacaksın 2018 e güzelce karşılayıp sonra sana güzel haberler getirmesini beklemelisin.umarım yakında yüzün gülecektir..
Selam kızlar, bende adet oldum lekelenme başladı bugün. Bende @arminch gibi temizliğe daldım yoruldum. Erken oldu 2 gün.. gene yeni batta ocak burdayiz.. gebelik testleri de kesinlikle doğru çıkıyor, yapın rahatlayın. Varsa önlem alırsınız, yoksa temizlik aşkına :))))

Ve batma kasik ağrısı tek başınaysa hamilelik belirtisi degil bunu anladım. Mide bulantısı, acıkma, idrara çok çıkma bunlarda eslik etmeli.
temizlik grubun terapi aracı sanki :) 2018 de daha az temizlik yapmayı dilemek geliyor içimden.. belirtileri bence çok da dinlememek gerekiyor çünkü benzer olduğu söyleniyor hamile kalan Kişiler tarafından. En iyisi günü gelince testi yapmak sonuca göre hareket etmek

kızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
10. Günde pik yapmış sanki. Bu testler aynı saatlerde mi yapıldı canım ? 11 de de hala koyu olduğu için yumurta belki o günkü testten sonra ile 12. Gün arası çatlamıştır. Umarım değerlendirmişsindir bu günleri

Evet canim ya.bunu öğrendikten sonra yana yakila şeftali aradim ama mevsimi değil.
Kurusunu bulursam artik evden eksik etmem.ilac kullanacagima gunde 1 avuc yerim dimi.
İste ben hamile kalamayısimin sebebinin tsh oldugunu anladim ama 3 eşşek doktor anlamadı.3 senelik evliyim diyorum.tahlil yapiyorlar.hersey normal diyorlar.tsh 4.99.demiyorlar ki bu degerden dolayi kalamiyorsun.kendi kendimin doktoru oldum desem yeridir.
Bu ay istesem ilaç alirdim.bu ayı deniyorum.gerçekten de 4.5 la hamile kalınabilir mi.bekleyip görecez.
Bence tsh için ilaç içilmeli canım. Tamam düzenli ömür boyu içmek belki takip açısından zordur ama sadece hamilelik için değil yüksekliği metabolizma yavaşlattığı için başka sorunlar da yapıyor kilonun önemli bir nedeni de bundan geliyor mesela..

Hanımlar bende varım bat 24 ocak bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu 3 ay önce ve şimdi deniyoruz yok bir şey ayrıca pkoluyum Allah isteyen herkese nasip etsin aminnnn

Hoşgeldin
umarım yakında güzel haberler alırsın.. benim haftaya reglim ama Ocak’ta o tarihlere yakın olur herhalde bat artık oturur gün sayarız beraberce :)

Gülen yüzlü en güvenilir gibi duruyor
Aynen gülen yüzde rahatsın cihaz karar veriyor çift çizgi tamam mı değil mi Senella Senella
Ben laboquik ile test yapıyorum yumurtla yaklaşınca clearblue ile gülen yüz görüp sağlama yapıyorum :) ama hiç yapmasam da anlarım sanırım yumurtlamada karın ağrım çok oluyor..

3 gündür kirpiğim gözüme batiyor.hayirdir ins.
Ya o da mı hamilelik belirtisine giriyor. Bugün o kadar midem bulandı ki, ama hamile olmadığım kesin ya haliyle ona yormuyorum. Ama eğer ameliyat olmasam adeti beklesem bunu belirti sayacaktım değil mi? Bence gerçekten kendimizi dinlemeyi kesmeliyiz. Kim bilir neden oldu işte. Umut etmek çok güzel tabiki ama herşeyi de hamilelik ile ilişkilendirmemek gerekir bence

X