Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu

Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
Adetin basindan olmaya basliyor ya yumurtalar ne guzel iste basindan bakiyor ilerlemelerini gormek takip etmek icin rahat ol Sekerim)

E Efulimm41 üzüldüm ama uzulmekle elimeize birsey gecmiyor oyala kendini bul bisiler ben bayram temizligini de astim okadar kendimi kaptirdim halbuki gerek yoktu ama iyi geliyor ugrasmak. Yalniz degilsinEn Büyük KK

Yaa malesef iş de yapamıyorum. Eşim sağolsun bişey demiyor ama kaç gündür süpürge açamıyorum yaa. Ufak bi harekette sancı giriyor sağ tarafıma tüm bacağıma yayılıyor kalakalıyorum öyle. Yemek zor yapıyorum resmen. Gebelik değilse geçsin artık yaa :dua: gebelikse de daha şiddetlisi olsun çekerim sıkıntı yok :halay:

Efulimcim bilmiyorum ki ne desem :KK43:
Sanırım benim için daha zor olacak hepiniz için ayrı ayrı üzülcem :KK43:

Yok ben bekliyordum. Ateş ölçümü yapıyordum ya döllenmem 3 gün önce gerçekleşmiş. Yani adet bi hafta geçince anca çıkar. Tabi gebelik olduysa. Bu da tablom bilmem anlar mısınız. Gerçi herşey açık :)
IMG_9302.jpg

Kızlar ben dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım. Ama malesef negatif :KK43: silik bile değil.

Belirtilerin ne alemde peki, mesela benim karnımdaki şişlik yumutlamadan sonra oluşan 2 gün önce azaldı, dün göğüs ağrım geçti. Ordan olmayacağını anladım. Belirti varsa umut var bence.

Cok silik oluyor koyulasmadan gidiyor oda yumurta takibi yaptirdim.bir yil once bir cocugum bu sekilde oldu istiyorum ki ikinci kendiliginden olsun.ama.zor gibi.gozukuyor

Yumurta takibi ile çocuğunuz oldu mu?
Biraz bilgi verirmisiniz nasıl oluyor

Yok ben bekliyordum. Ateş ölçümü yapıyordum ya döllenmem 3 gün önce gerçekleşmiş. Yani adet bi hafta geçince anca çıkar. Tabi gebelik olduysa. Bu da tablom bilmem anlar mısınız. Gerçi herşey açık :)
Eki Görüntüle 2083710

Ateşinin zirve yaptığı gün yumurtlama günü değil sonuçta değil mi? Orda bişey var. Peki hasta olsanda ateş çıkacak.

Kizlar benim gecen ay ki ve ondan bi onceki ayda yumurtlama doneminden itibaren adet tarihime kadar ağrılar olmustu bu ay ne hikmetse hic yok denilecek Kdar az sızılar oluyo belli belirsiz 2 ay boyunca hep dinledim kendimi acaba bu ay tutmusmudur diye ve oylelikle agrilar hep oldu bu ay tam tersi kafamda biraz daha rahat sanırım pek olanakta vermiyorum olacağına dair yine ama bu ay ağrı sızı yok adetime 7 8 gün var inşallah bu ay hayırlısıyla olur
İnşallah işte ağrı olsa bir dert olmasa bir dert değil mi hamile kaldığım ay da agrı vardı geçen ay da vardı hamile değildim şimdi de var bakalım ne olacak. Önceden de oluyordu belki ama kendimi takip etmediğim için bilmiyordum

Eki Görüntüle 2083710
Şuan döllenme olduysa dpo 3 diyor. Dpo 10 olması lazım ki kanda 16 falan çıksın.. Şuan erken buna göre herşey adet tarihinden sonra belli olacak gibi duruyor

Olabilir canım femara daha etkiliymiş

İnşallah işte ağrı olsa bir dert olmasa bir dert değil mi hamile kaldığım ay da agrı vardı geçen ay da vardı hamile değildim şimdi de var bakalım ne olacak. Önceden de oluyordu belki ama kendimi takip etmediğim için bilmiyordum
Aynen canim ya hepsi ayri dert birazda kendimizi dinledigimz icinde ağrılar oluyo ve ona yoruyoruz ne kadarlik evlisin canim ne zamandir deniyosunuz? 8 gun sonra gorcez bakalm :)) ama dedigim gibi bu ay hic yok denecek kadar sızı var yaa tam belli etmiyo yani kendini

Aynen canim ya hepsi ayri dert birazda kendimizi dinledigimz icinde ağrılar oluyo ve ona yoruyoruz ne kadarlik evlisin canim ne zamandir deniyosunuz? 8 gun sonra gorcez bakalm :)) ama dedigim gibi bu ay hic yok denecek kadar sızı var yaa tam belli etmiyo yani kendini
Temmuzda evlendim ilk denemede oldu fakat iki aylıkken kürtaj olmak durumunda kaldım canımm işte şimdi şimdi de kürtajdan sonra hiç korunmadim bakalım sonucu bekliyorum :)

Bu aydan umutlu degilim hormonlarım yüksek ve henüz tedavisini görmüyorum . . Allahım kimseyi evlat hasreti yaşatmasın . Hele ki kısa bi dönem verdikten sonra o annelik duygusunu tattırdıktan sonra kimse bunu yasamasın hepimiz 2018 de mutlu olalım

Belirtilerin ne alemde peki, mesela benim karnımdaki şişlik yumutlamadan sonra oluşan 2 gün önce azaldı, dün göğüs ağrım geçti. Ordan olmayacağını anladım. Belirti varsa umut var bence.
Devam ediyor belirtiler. Sabahları mide bulantıları , göğüslerde şişlik, kasık ağrısı ve sancı. Hepsi duruyordu ilk günki gibi :)
Bi de 3-4 gündür bel ağrısı çekiyorum. Ömrümde ilk defa bel ağrım oldu diyebilirim.

X