tahlil sonuçlarnda bişe çıktı mı :/Böyle devam eden sancısı olan da duymadım hiç. Kaç gündür geçmek bilmedi. Gebelik belirtisi olabilir mi ki acaba. Geçen ay soğan kürü yaparken yumurtlama günlerimde 2-3 gün sancım oldu, doktora gittim normal değil dedi bir sürü tahlil yaptı. O normal değil deyişi geliyor aklıma korkuyorum
Amin canım.zaman onunla su gibi akıp geçiyor.benim esim diğer erkeklerden çok farklı.tv izlemez.kitap okur.boş vakit geçirmek istemez hobiler edinelim biseyler yapalım der.diğer erkekler esiyle konuşmak istemez.benimki benimle saatlerce sohbet eder.gün icinde yaptiklarini anlatır.birbirimize çok aliştık.o evde yokken ev çok dolu olsa bile ev bana bomboş geliyor.gözüm hep onu arıyor.o evde varken de kimse olmasa bile tavanin köseleri bile dolu oluyor.sanki heryerde o var.varliğıyla dolduruyor.aileler çok uzakta.bulnuduğumuz yerde sadece ikimiz varız.kafa rahat takılıyoruz.kar yağan gecelerde dışarı çıkiyoruz.el ele tututasarak markete gidiyoruz.sona aldıklarımıza tv nin karşısinda yumuluyoruz.allah onun gonlune cocuk istegi verir insallah. Bu arada ne guzel vakitler geciriyormussunuz bayildim:)
Rabbim inş üzmez canim.biliyormusun ben senden bu ay umutluyum.daha önce kimyasal gecirmissin.sonraki ay hamile kalanı çok duydum.hadi ins hamiş olursun.Sende eşim gibi konuştun, içerde inşaat var olacak tabi diyor. Çok hevesleniyor, onun üzülmesine daha çok üzüleceğim galiba
Babasının sevgisi ne olacak?yok kız ne sevgisizi Allasen ben de içine sevgimi katıp yaparım
Hıçkırmayı da simdi duyuyorum.daha neler duyacaz.ben de çok hıçkırmaya başlamıştım
Aslinda doğru.püfff tüm dengelerim bu kürtajdan sonra değisti.ben geçen ay da acaba mı demiştim. çünkü yine karın bölgemde kımıl kımıl bişler olmuştu ama yoktuu. o yüzden bu kasık ağrısı bana umut vermiyor.
Günün gectikten sonra hapsuruk başliyor canim.malüm kışa geldik.yaniltıci olmasın.ben havalar sıcakken hapsuruyurdum.onun icin garip gelmisti bana.Kızlar ben bugünlerde çok hapsuruyorum hıçkırık tutuyor sürekli bak kafamı karıştırdıniz:))
Hayır çıkmadı herşey tertemizmiş. Kan idrar herşeye bakıldı. Ultrasonla da baktı rahmime kist var mı diye. Böbreklerime bile baktılar belki kum taş döküyorsundur da öyle sanıyorsundur diye. Ama hiç bişey çıkmadı. Doktor da anlam veremedi.tahlil sonuçlarnda bişe çıktı mı :/
Geçmiş olsun bir şey çıkmadığına da sevindimHayır çıkmadı herşey tertemizmiş. Kan idrar herşeye bakıldı. Ultrasonla da baktı rahmime kist var mı diye. Böbreklerime bile baktılar belki kum taş döküyorsundur da öyle sanıyorsundur diye. Ama hiç bişey çıkmadı. Doktor da anlam veremedi.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun bir şey çıkmadığına da sevindim
Evet gerçekten bende onu yaparken usutecem diye korkuyorum ins hasta olmayız canımMerhaba kizlar dun yumurtlama dediniz ruyamda birsuru yumurta gordum tavuk yumurtlayaral geziyordu Dun geceyi degerlendirdim 1 saat ayaklarimi diktim insallah usutmemisimdir
Öyle oluyor.nerde tüp bebek bi çocuk gorsem kuduruk oluyor.
Canım Allah iyiliğini versinMerhaba kizlar dun yumurtlama dediniz ruyamda birsuru yumurta gordum tavuk yumurtlayaral geziyordu Dun geceyi degerlendirdim 1 saat ayaklarimi diktim insallah usutmemisimdir
O zor bulunup şımartıldıklarından olmasınÖyle oluyor.nerde tüp bebek bi çocuk gorsem kuduruk oluyor.
İdrar yolları olmasın canım o. Kasıklarda ve rahimde çok duydum ama vajinada öyle bi ağrı hiç duymadım. Bende enfeksiyon olduğum zamanlarda olurdu.Kızlar adetine bir hafta ve az kalanlar vajina kısmından yani içerden bıçak saplanması gibi ağrı hisseden oldu mu? Hamile olduğu ay ya da adet olduğu ay. Benim geçen ay adet olduğumda öyle olmuştu.
Gebelikten olabilir mi bilmiyorum ama yumurtlama gününden beri ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor kasıklarım ağrıyor. Göğüslerimde şişlik var. Bi de sabahları midem bulanıyor. Psikolojikte olabilir tabi.
İdrar yolları olmasın canım o. Kasıklarda ve rahimde çok duydum ama vajinada öyle bi ağrı hiç duymadım. Bende enfeksiyon olduğum zamanlarda olurdu.
Ayy sorma. Böyle acıkınca miden kazınır ya aynı öyle midem kazınıyor hep. Yeni yemek yediğimde bile saatlerdir bişey yememişim gibi aç hissediyorum. Ama olsa bile belirtiler için çok erken değil mi. Adet günüm bile gelmedi daha. 4 günüm var.Olabilme ihtimali yüksek, kimyasal gebelikte o kasik ağrılarım çoktu. Hele iş yapayım sancılanıyordum resmen. Sabah mide bulantısı da hep oldu, göğüslerde şişlik ağrı bende o zaman hiç olmamıştı. Ama devamlı acıkma olmuştu.
Bu ay mı geldi adetin önceki ay için mi söylüyorsun.Iste içerden geliyor rahminden sanırım. Geçen ay idrar yollarımda bişey yoktu. Ben adet olucam ondan diye düşündüm ve oldum.
Hoşgeldin canım. Ne zamandır istiyorsun bebiş? Ve bişey yapıyor musun bunun için? İlaç kür falan.Merhaba canım benide eklermisin listeye :) bugün adetimin son günü bat 15 ocak