Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tahlil sonuçlarnda bişe çıktı mı :/

allah onun gonlune cocuk istegi verir insallah. Bu arada ne guzel vakitler geciriyormussunuz bayildim:)
Amin canım.zaman onunla su gibi akıp geçiyor.benim esim diğer erkeklerden çok farklı.tv izlemez.kitap okur.boş vakit geçirmek istemez hobiler edinelim biseyler yapalım der.diğer erkekler esiyle konuşmak istemez.benimki benimle saatlerce sohbet eder.gün icinde yaptiklarini anlatır.birbirimize çok aliştık.o evde yokken ev çok dolu olsa bile ev bana bomboş geliyor.gözüm hep onu arıyor.o evde varken de kimse olmasa bile tavanin köseleri bile dolu oluyor.sanki heryerde o var.varliğıyla dolduruyor.aileler çok uzakta.bulnuduğumuz yerde sadece ikimiz varız.kafa rahat takılıyoruz.kar yağan gecelerde dışarı çıkiyoruz.el ele tututasarak markete gidiyoruz.sona aldıklarımıza tv nin karşısinda yumuluyoruz.
Sende eşim gibi konuştun, içerde inşaat var olacak tabi diyor. Çok hevesleniyor, onun üzülmesine daha çok üzüleceğim galiba
Rabbim inş üzmez canim.biliyormusun ben senden bu ay umutluyum.daha önce kimyasal gecirmissin.sonraki ay hamile kalanı çok duydum.hadi ins hamiş olursun.
yok kız ne sevgisizi Allasen ben de içine sevgimi katıp yaparım
Babasının sevgisi ne olacak?
ben de çok hıçkırmaya başlamıştım
Hıçkırmayı da simdi duyuyorum.daha neler duyacaz.
ben geçen ay da acaba mı demiştim. çünkü yine karın bölgemde kımıl kımıl bişler olmuştu ama yoktuu. o yüzden bu kasık ağrısı bana umut vermiyor.
Aslinda doğru.püfff tüm dengelerim bu kürtajdan sonra değisti.
Kızlar ben bugünlerde çok hapsuruyorum hıçkırık tutuyor sürekli bak kafamı karıştırdıniz:))
Günün gectikten sonra hapsuruk başliyor canim.malüm kışa geldik.yaniltıci olmasın.ben havalar sıcakken hapsuruyurdum.onun icin garip gelmisti bana.

tahlil sonuçlarnda bişe çıktı mı :/
Hayır çıkmadı herşey tertemizmiş. Kan idrar herşeye bakıldı. Ultrasonla da baktı rahmime kist var mı diye. Böbreklerime bile baktılar belki kum taş döküyorsundur da öyle sanıyorsundur diye. Ama hiç bişey çıkmadı. Doktor da anlam veremedi.

Geçmiş olsun bir şey çıkmadığına da sevindim

Kızlar adetine bir hafta ve az kalanlar vajina kısmından yani içerden bıçak saplanması gibi ağrı hisseden oldu mu? Hamile olduğu ay ya da adet olduğu ay. Benim geçen ay adet olduğumda öyle olmuştu.

Kızlar adetine bir hafta ve az kalanlar vajina kısmından yani içerden bıçak saplanması gibi ağrı hisseden oldu mu? Hamile olduğu ay ya da adet olduğu ay. Benim geçen ay adet olduğumda öyle olmuştu.
İdrar yolları olmasın canım o. Kasıklarda ve rahimde çok duydum ama vajinada öyle bi ağrı hiç duymadım. Bende enfeksiyon olduğum zamanlarda olurdu.

Olabilme ihtimali yüksek, kimyasal gebelikte o kasik ağrılarım çoktu. Hele iş yapayım sancılanıyordum resmen. Sabah mide bulantısı da hep oldu, göğüslerde şişlik ağrı bende o zaman hiç olmamıştı. Ama devamlı acıkma olmuştu.

İdrar yolları olmasın canım o. Kasıklarda ve rahimde çok duydum ama vajinada öyle bi ağrı hiç duymadım. Bende enfeksiyon olduğum zamanlarda olurdu.

Iste içerden geliyor rahminden sanırım. Geçen ay idrar yollarımda bişey yoktu. Ben adet olucam ondan diye düşündüm ve oldum.

Ayy sorma. Böyle acıkınca miden kazınır ya aynı öyle midem kazınıyor hep. Yeni yemek yediğimde bile saatlerdir bişey yememişim gibi aç hissediyorum. Ama olsa bile belirtiler için çok erken değil mi. Adet günüm bile gelmedi daha. 4 günüm var.

Merhaba canım benide eklermisin listeye :) bugün adetimin son günü bat 15 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…