Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım. Ne zamandır istiyorsun bebiş? Ve bişey yapıyor musun bunun için? İlaç kür falan.
Canım benim hikayem çok uzun ya anlatsam roman olur şurda :) hiç bebek sahibi olmak aklımızda yokken geçen ay apandisit belirtisiyle ve kanamayla birlikte hastaneye gidiyorum ve doktor orda bana gebesin diyor :) 1 hafta elimden geleni yapsamda bebeğim 7 haftalıkken düşüyor allah kimseye yaşatmasın bu acıyı gerçekten çok zor... Henüz 1 ay oldu ama sanki üstünden seneler geçmiş gibi hissediyorum ve bebeğimin yerinin tekrar dolması için allah dualar ediyorum birde 4 yaşında oğlum var bu arada... 4 gün önce adet oldum işte bugün kesildi kanamam eğer adetim düzene girerse bat 15 ocak görünüyor.. Bu ay soğan kürü uygulicam inşallah tesirli olur.. :)

Canım benim hikayem çok uzun ya anlatsam roman olur şurda :) hiç bebek sahibi olmak aklımızda yokken geçen ay apandisit belirtisiyle ve kanamayla birlikte hastaneye gidiyorum ve doktor orda bana gebesin diyor :) 1 hafta elimden geleni yapsamda bebeğim 7 haftalıkken düşüyor allah kimseye yaşatmasın bu acıyı gerçekten çok zor... Henüz 1 ay oldu ama sanki üstünden seneler geçmiş gibi hissediyorum ve bebeğimin yerinin tekrar dolması için allah dualar ediyorum birde 4 yaşında oğlum var bu arada... 4 gün önce adet oldum işte bugün kesildi kanamam eğer adetim düzene girerse bat 15 ocak görünüyor.. Bu ay soğan kürü uygulicam inşallah tesirli olur.. :)
Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda Rabbim kaybettiğin bebişin yerini doldurur inşallah. Tahlillerde bi sıkıntı var mıydı? Değerlerin nasıl. Bende soğan kürü yaptım ama bende bi sıkıntı yoktu incir kürü yapıcam diye hazırlık olsun diye yaptım. Sen ne için yapacaksın?

Ae

Rabbim inş üzmez canim.biliyormusun ben senden bu ay umutluyum.daha önce kimyasal gecirmissin.sonraki ay hamile kalanı çok duydum.hadi ins hamiş olursun.

Babasının sevgisi ne olacak?

Evet geçirdim ondan sonraki ay gebelik olmadi. Neden olmadi bilmiyorum. Ovulasyondan sonra ara veriyorum belki de hatayı burda yapıyorum adete kadar devam etmiyorum.

Bende nazin dediği gibi sadece kasik ağrısıyla umutlanmak istemiyorum. O ağrı idrar yollarından kaynaklanıyor olabilir sonuçta. Baska belirti lazım bize, örnegin mide bulantısı, başdönmesi gibi..

Bide şu mide bulantısı ile ilgili olarak şöyle bişey okudum. Çocuk kızsa eğer östrojen hormonu salgiliyormus annede de olduğu için mide bulantısı yoğun oluyormuş. Erkek bebekte olmuyormuş bulantı.

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda Rabbim kaybettiğin bebişin yerini doldurur inşallah. Tahlillerde bi sıkıntı var mıydı? Değerlerin nasıl. Bende soğan kürü yaptım ama bende bi sıkıntı yoktu incir kürü yapıcam diye hazırlık olsun diye yaptım. Sen ne için yapacaksın?
allah razı olsun canım cümlemize nasip etsin inşallah. Değerlerim normal canım bi sorununuz yok çok şükür eşimdede bendede bir sorun yok bende senin gibi hazırlık için yapmak istiyorum çok etkili bir kür diyorlar inşallah ilk aydan tutunur bebişlerimiz :)

Ayy sorma. Böyle acıkınca miden kazınır ya aynı öyle midem kazınıyor hep. Yeni yemek yediğimde bile saatlerdir bişey yememişim gibi aç hissediyorum. Ama olsa bile belirtiler için çok erken değil mi. Adet günüm bile gelmedi daha. 4 günüm var.

Yok değil, ben bu belirtilerle erken gebelik testi yapmıştım, tam 6 gün kala silik cizgi cikti, 4 gun kala kan verdim cikti. Tekrar gebelik testi yaptim silik cizgi cikti pespese birkac gün.. karnında bir noktada sertlik şişlik varsa.. test yap bence..

Kızlar adetine bir hafta ve az kalanlar vajina kısmından yani içerden bıçak saplanması gibi ağrı hisseden oldu mu? Hamile olduğu ay ya da adet olduğu ay. Benim geçen ay adet olduğumda öyle olmuştu.

Canım ben her ay adet olurken öyle ağrılarım olur.. saniyelik oluyo ama çok can acıtıyo aynen keskin bi şey saplandı gibi hissediyo insan.. ama daha bu hafta başı muayene oldum enfeksiyon ya da başka bi sorun yoktu.. bana göre normal bi durum..

Yok değil, ben bu belirtilerle erken gebelik testi yapmıştım, tam 6 gün kala silik cizgi cikti, 4 gun kala kan verdim cikti. Tekrar gebelik testi yaptim silik cizgi cikti pespese birkac gün.. karnında bir noktada sertlik şişlik varsa.. test yap bence..
Şişlik nasıl bişey? Şimdi baktım göbek deliğimin altında bi şişlik var ama yukarıda kalıyor bi de küçük değil geniş avuç içi kadar bi yer nerdeyse, daha sert diğer yerlere göre. Aşağılarda bişey yok. Karın kaslarım da olabilir tabi bu :KK70:

Merhaba kizlar dun yumurtlama dediniz ruyamda birsuru yumurta gordum tavuk yumurtlayaral geziyordu Dun geceyi degerlendirdim 1 saat ayaklarimi diktim insallah usutmemisimdir:110::bicak:
Bisey olmaz canim.camasirini pijamani giy oyle uzat ayaklarini.ustune de uyu.hadi ins olur.tutunun bebişler sikıca.hadi bakalim.
Evet gerçekten bende onu yaparken usutecem diye korkuyorum ins hasta olmayız canım :confused:
Kizlar siz afedersiniz camasirsiz mi uzatiuorsunuz.esiniz de yaninizda aman Allahim.giyinin oyle uzatin ayaginizi.
O zor bulunup şımartıldıklarından olmasın :KK70:
Olabilir canim.ya bide hic vurmuyorlar.çocuklar kudurdukca kuduruyor.ben çocuklari cok seviyorum ama onlari gorünce yere carpasim geliyor.

Hosgeldin canim.çok geçmis olsun.nasil bisey hepimiz biliriz.bizim de kayiplarimiz var.istiyoruz ki simdi hemen olsun.Rabbim yine vericek ins.üzme kendini.

Evet geçirdim ondan sonraki ay gebelik olmadi. Neden olmadi bilmiyorum. Ovulasyondan sonra ara veriyorum belki de hatayı burda yapıyorum adete kadar devam etmiyorum.

Bende nazin dediği gibi sadece kasik ağrısıyla umutlanmak istemiyorum. O ağrı idrar yollarından kaynaklanıyor olabilir sonuçta. Baska belirti lazım bize, örnegin mide bulantısı, başdönmesi gibi..

Bide şu mide bulantısı ile ilgili olarak şöyle bişey okudum. Çocuk kızsa eğer östrojen hormonu salgiliyormus annede de olduğu için mide bulantısı yoğun oluyormuş. Erkek bebekte olmuyormuş bulantı.
Bence sen sürekli dene.bos gün gecme.
Mide bulantisi adetin 10 gün gecince basliyor.bas donmesi de oyle.adete yakin bu belirtiler olmaz.kasik ağrısi, ayak usumesi, tansiyon düsmesi,ates yikselmesi,baş agrisi filan olur.karın agrisı da olur ama kramp şeklinde.

allah razı olsun canım cümlemize nasip etsin inşallah. Değerlerim normal canım bi sorununuz yok çok şükür eşimdede bendede bir sorun yok bende senin gibi hazırlık için yapmak istiyorum çok etkili bir kür diyorlar inşallah ilk aydan tutunur bebişlerimiz :)
Kullananlar çok memnunlar. İyi yorumlar duydum. Benim rahmim temiz diye pek bi fark göremedim idrar yollarımdaki enfeksiyonu temizledi tabi o ayrı :) bitirince incir ve havuç kürü de yap bence.

Kullananlar çok memnunlar. İyi yorumlar duydum. Benim rahmim temiz diye pek bi fark göremedim idrar yollarımdaki enfeksiyonu temizledi tabi o ayrı :) bitirince incir ve havuç kürü de yap bence.
tamam denerim canım :) soğan kürünün faydaları çok ya adet söktürücü olarak bile kullanan var :)

:KK52:Selam kızlarrr.. ben de geldim aranıza beni de alın.. bat 28 aralık ve bu ay ilk denememiz :olamaz: ama ben sanki yıllardır deniyormuş gibi heyecanlıyım.. dün dayanamayıp kanda hgc baktırdım ve sonuç 0.100 :silah: şimdi testi yaptırdığıma pişmanım..
Hosgeldin :) daha vakit var belli olmaz 29 da benim

Sitresten cıban cikarmisim ya asada. Sirtimda öyle beter bir sivilce varki sanki ciban belki de oda ciban. Diger belirtiler herzamanki adet belirtilerim , diger aylardan tek farki yumurtmin catladigi ertesi gün 3 gün suren, kasiklarimdaki gaz sancim .baskada birsey yok bende .kaldı 7 gün:KK47:

tamam denerim canım :) soğan kürünün faydaları çok ya adet söktürücü olarak bile kullanan var :)
Aynen canım çok etkili bi kür :) neyse bu akşam çalışmalara başliyoruz biz :rolleyes:adeti biter bitmez yapanların çoğu hamile kalırmış canım çevremde öyle çok arkadaşım var ama yumurtlama olmadan nasıl oluyor bilmiyorum allahın mucizesi işte :) her ihtimale karşı önlemimi alayım ben tedbiri elden bırakmamak lazımmm:rolleyes::KK71:

X