Öyle bişey olsa ben çoktan hamileydim:) Adet bittikten itibaren diğer adetten bi gün önceye kadar gün atlamıyoruz nerdeyse ama gelen giden yokAynen canım çok etkili bi kür :) neyse bu akşam çalışmalara başliyoruz bizadeti biter bitmez yapanların çoğu hamile kalırmış canım çevremde öyle çok arkadaşım var ama yumurtlama olmadan nasıl oluyor bilmiyorum allahın mucizesi işte :) her ihtimale karşı önlemimi alayım ben tedbiri elden bırakmamak lazımmm
gün aşırı yapın canım 1 gün arayla birde ovulasyon testi yap istersen nezaman yumurtladığını öğrenmiş olursun :) ay nezaman desem gülesim gelir bu kelimeyeÖyle bişey olsa ben çoktan hamileydim:) Adet bittikten itibaren diğer adetten bi gün önceye kadar gün atlamıyoruz nerdeyse ama gelen giden yok
Kızlar bugün Dr gittim ama sonuçları gösteremedim pazartesi göstericem
Estradiol 186
Fsh 5.07
LH 6.35
Proklatin 9.34
TSH 3.02
Sonuclarim bunlar bildiğim kadarıyla hormon testleri adetin 3.günü yapılıyor Dr da zaten o zaman çağırdı ama Estradiol bana yüksek geldi anlayan var mı sonuçlardan nasıl sizce
İnciri küründen dolayı ben bu ay tam 4 kere yumurtladım. Son yumurtlamam 2 gün önceydi. O tuttuysa heralde 10 gün gecikse bile kanda anca çıkar.
Canını sıkmak istemem canım ama estrodiol yüksek. Hemde baya. Bu sonuçla hamilelik zor ilaç tedavisi lazım. Doktor ilaç yazacaktır mutlaka. Bende de estradiol düşük. Ama düşük olunca gebelik şansı oluyor yine de ama yüksek olunca zorlaşıyor.
CAnim ama adet döneminde değilim yaa o yüzden yüksek çıkmış olamaz miCanını sıkmak istemem canım ama estrodiol yüksek. Hemde baya. Bu sonuçla hamilelik zor ilaç tedavisi lazım. Doktor ilaç yazacaktır mutlaka. Bende de estradiol düşük. Ama düşük olunca gebelik şansı oluyor yine de ama yüksek olunca zorlaşıyor.
Eşimin sperm testinde ileri hız düşük biraz. İlişki ne kadar sık olursa o kadar hızlı olurmuş spermler o yüzden doktor bize her gün ilişki önerdi. Bekledikçe yavaşlıyormuş spermler. O yüzden yani :)gün aşırı yapın canım 1 gün arayla birde ovulasyon testi yap istersen nezaman yumurtladığını öğrenmiş olursun :) ay nezaman desem gülesim gelir bu kelimeyetavuk gibi yumurtluyoz valla
Aaa öyle mi. Adet zamanında olması gerekiyor. Doğru sonucu vermez yoksa. Diğer zamanlar stres uykusuzluk herşey etkiliyor değerlerini. Yine de bi git bakalım doktor ne diyecek.CAnim ama adet döneminde değilim yaa o yüzden yüksek çıkmış olamaz mi
çok şaşırtıcı canım gerçekten 1 ayda 4 deda yumurtlamak ama nasıl tutmaz demekki daha zamanı var en doğru zamanda allah kucağına verir inşallah :)Eşimin sperm testinde ileri hız düşük biraz. İlişki ne kadar sık olursa o kadar hızlı olurmuş spermler o yüzden doktor bize her gün ilişki önerdi. Bekledikçe yavaşlıyormuş spermler. O yüzden yani :)
Ovülasyon testi kullanmıyorum ama ateş ölçüyorum. Anlıyorum yani yumurtladığımı hatta çatlayıp çatlamadığını. Bu ay incir kürü sağolsun 4 defa yumurtladım. Maşallah tavuk gibi oldum bu aynormalde tek yumurtlardım. İncir kürünün hikmeti işte :)
Zaten esim gece vardiyasinda uyuyamiyorum ☺geceleri uykusuzum pazartesi gidicem ama araştırmadan duramiyorumAaa öyle mi. Adet zamanında olması gerekiyor. Doğru sonucu vermez yoksa. Diğer zamanlar stres uykusuzluk herşey etkiliyor değerlerini. Yine de bi git bakalım doktor ne diyecek.
Adetim gelmedi belki de tutmuştur:) En sonuncu çatladı sadece diğerleri çatlamadı malesef. O da 2 gün önceydi. O tuttuysa baya geç öğrencem demektir. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.çok şaşırtıcı canım gerçekten 1 ayda 4 deda yumurtlamak ama nasıl tutmaz demekki daha zamanı var en doğru zamanda allah kucağına verir inşallah :)
Haklısın canım daha 2 gün var insan merak eder tabi. Sonucu doktora gösterince bize de yaz mutlaka. İnşallah güzel şeyler söyler :)Zaten esim gece vardiyasinda uyuyamiyorum ☺geceleri uykusuzum pazartesi gidicem ama araştırmadan duramiyorum
İnşallah güzel şeyler söyler mutlaka sonucu yazıcamHaklısın canım daha 2 gün var insan merak eder tabi. Sonucu doktora gösterince bize de yaz mutlaka. İnşallah güzel şeyler söyler :)
Bebek olsunda hasta da olalim esinden rica et battaniye ile sarsin seni ben corap filan giydirttiriyorum kendimeEvet gerçekten bende onu yaparken usutecem diye korkuyorum ins hasta olmayız canım
Bisey olmaz canim.camasirini pijamani giy oyle uzat ayaklarini.ustune de uyu.hadi ins olur.tutunun bebişler sikıca.hadi bakalim.
Canim kendim giyinmeye calisirsam ne var ne yok cikiyor disari o yüzden kimildamiyorum esim giydiroyor yada ustumu örtüyor hemen zaten wc gitmeden yatamiyorum 2 ay once sistit oldum doktor iliskiden sonra tuvaletini mutlaka yap dedi daha sonra da yatıyorum emeklerimiz bosa gitmez insallah.
Canim takinca kafaya iki aydir yumurta gordum yumurtlama doneminde simdi hala testim koyu gecen ay 1.30 da çatladı agridan anlamistim sanirim bu gece catliycak insallah tutarCanım Allah iyiliğini versin
Acai güldüm rüyana :)
Ay canim senin azcik kaldi insallah olmazsin cok takmaktan bunyemiz de şaştı benim gogus agrim olurdu yumurtlama doneminde bu ay hic sertlesme aci yok hayrola insallahSitresten cıban cikarmisim ya asada. Sirtimda öyle beter bir sivilce varki sanki ciban belki de oda ciban. Diger belirtiler herzamanki adet belirtilerim , diger aylardan tek farki yumurtmin catladigi ertesi gün 3 gün suren, kasiklarimdaki gaz sancim .baskada birsey yok bende .kaldı 7 gün