Canim biraz daha sabret olsa bile cikmayabilir bosuna uzulme insallah tutunmustur bebegin guzel haberini aliriz.Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) insallah hayirli haberlerinize ortak oluruz. Listeye baktim da 2 siradayım 29 araliklaBugünu saymazsam 7 günüm kaldı bata offfff dusunme diyorum olmuyor karnima agrilar giriyor okulda tahtaya kalkinca olurdum böyle gidip test alsam mı diye dusunuyorum yapsam cikar mi negatif gorursem de uzulurum offf
13 gün yumurtladim 14 gun catladı bugun 21 günüm 28 gunde bir bat çıkmaz mı ?Erken yumurtlamişsan eğer kanda çikar ama az bir miktar.idrarda çikmaz canim.belki 5 gün kala olabilir.ben diger hamileliğimde yumurtalmadan 5 gün sonra kanda baktirdim 0 çıkti.11 gün sonra gittim bu sefer de 123 çiktı.o da erken yumurtladigim halde.10.gün yumurtladım.27.gün kanda çıktı.
İnsallah amin Benden bisi cikmazsa insallah sizlerden gelir guzel haberler :)Canim biraz daha sabret olsa bile cikmayabilir bosuna uzulme insallah tutunmustur bebegin guzel haberini aliriz.
Canım kist falan var mı diye bakarlar ama acımaz canım bir de kan tahlili yaparlar hormonal olarak.Tamam canim tam olarak nelee yapiyolar nelere bakıyorlar ve acı oluyomu merak ediyorum bu ay geçti artık kontrol icinde eger adet olursam o zaman giderim ama inşallah doktora gidism bundan olmazda hamilelik ten dolayi olur :)
Oo süper değerlendirme olmuş hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin :) :) :) :)ovülasyon testinde 14 ve 15. gün koyu çizgiyi gördüm 14 15 16 değerlendirdim bakalım 2 ocak ta regl günüm olacak bakalım ama inş. olmazz
Oo canım süpersin inşallah bu çalışma bebiş le sonuçlanır.Selam kizlar bende 5 ocak adet tarihim yarin da yumurltma gunum koyu cizgiyi gordum simdi ovulasyon testinde insallah hepimiz bu ay hamile kaliriz erkenden ogrenip supriz yapariz eslerimize bu arada bende yarini ve cumartesi aksaami degerlendircem.
Nefes darlığını belirti olarak daha önce hiç okumadım..Kızlar belki saçmalıyorum ama 4 gün önce yumurtladigini bat a 12 gün var şuan acayip nefes darlığı çekiyorum ve kasiklarimda çok hafif sizi oluyo belirti olabilir mi yoksa kafayimi yidim
Hosbuldum canim insallah o kadar cok istiyorum ki ama icimden bu ay cok hamis haberi alcaz gibi geliyor.Oo canım süpersin inşallah bu çalışma bebiş le sonuçlanır.
Hoş geldin
Burnundan al ağzından ver dikkat et kendine sitresten olabilir. O kasigindaki siziya gelince hersey mumkunKızlar belki saçmalıyorum ama 4 gün önce yumurtladigini bat a 12 gün var şuan acayip nefes darlığı çekiyorum ve kasiklarimda çok hafif sizi oluyo belirti olabilir mi yoksa kafayimi yidim
Canim ben basla bir sayfada okumustum nefes darligini hemen yoruluyorum diyordu ama daha belirti icin cok erken devam ederse suphelenebilirsin insallah miden de bulanir kasigin da agrir basinda doner bebeginde gelirKızlar belki saçmalıyorum ama 4 gün önce yumurtladigini bat a 12 gün var şuan acayip nefes darlığı çekiyorum ve kasiklarimda çok hafif sizi oluyo belirti olabilir mi yoksa kafayimi yidim
Hepimizden hepbirlikte gelsin insallahhİnsallah amin Benden bisi cikmazsa insallah sizlerden gelir guzel haberler :)
Anladim canim onumuzdeki hafta ici giderm o zaman inşallah bisey yoktur :)Canım kist falan var mı diye bakarlar ama acımaz canım bir de kan tahlili yaparlar hormonal olarak.
Benimde bat 12 Ocak ya fotoğraf nasıl ekliyoruzEve gidince yeni gelen arkadaşları listeye ekleyeceğim
Msj yaziyosun ya cevapla butonunun hemen yaninda dosya yukle diyor fotoğrafi biraz kirpip at yuklemeyebilirBenimde bat 12 Ocak ya fotoğraf nasıl ekliyoruz
İlk defami olucak? Ben de cok yapmistim hsg bile istemis yaptirmistim hersey olmasi gerektiginden de iyi dedi ama esim de cikti . İyi dusun iyi seyler olsunYarın sabah için randevu aldım genel bir muane için inşallah sorun yoktur sıkıntı yaptım kendime
Eğer yumurtlama gününü değerlendirdiysen iyi canim.ama kanda bile çıkmaz.7 gün olmuş.bence biraz daha bekle.inş vardır.13 gün yumurtladim 14 gun catladı bugun 21 günüm 28 gunde bir bat çıkmaz mı ?