Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) insallah hayirli haberlerinize ortak oluruz. Listeye baktim da 2 siradayım 29 aralikla :bicak: Bugünu saymazsam 7 günüm kaldı bata offfff dusunme diyorum olmuyor karnima agrilar giriyor okulda tahtaya kalkinca olurdum böyle:KK17:gidip test alsam mı diye dusunuyorum yapsam cikar mi negatif gorursem de uzulurum offf
Canim biraz daha sabret olsa bile cikmayabilir bosuna uzulme insallah tutunmustur bebegin guzel haberini aliriz.

Erken yumurtlamişsan eğer kanda çikar ama az bir miktar.idrarda çikmaz canim.belki 5 gün kala olabilir.ben diger hamileliğimde yumurtalmadan 5 gün sonra kanda baktirdim 0 çıkti.11 gün sonra gittim bu sefer de 123 çiktı.o da erken yumurtladigim halde.10.gün yumurtladım.27.gün kanda çıktı.
13 gün yumurtladim 14 gun catladı bugun 21 günüm 28 gunde bir bat çıkmaz mı ?

Canim biraz daha sabret olsa bile cikmayabilir bosuna uzulme insallah tutunmustur bebegin guzel haberini aliriz.
İnsallah amin Benden bisi cikmazsa insallah sizlerden gelir guzel haberler :)

Kızlar belki saçmalıyorum ama 4 gün önce yumurtladigini bat a 12 gün var şuan acayip nefes darlığı çekiyorum ve kasiklarimda çok hafif sizi oluyo belirti olabilir mi yoksa kafayimi yidim :işsiz::işsiz:

Tamam canim tam olarak nelee yapiyolar nelere bakıyorlar ve acı oluyomu merak ediyorum bu ay geçti artık kontrol icinde eger adet olursam o zaman giderim ama inşallah doktora gidism bundan olmazda hamilelik ten dolayi olur :)
Canım kist falan var mı diye bakarlar ama acımaz canım bir de kan tahlili yaparlar hormonal olarak.

Selam kizlar bende 5 ocak adet tarihim yarin da yumurltma gunum koyu cizgiyi gordum simdi ovulasyon testinde insallah hepimiz bu ay hamile kaliriz erkenden ogrenip supriz yapariz eslerimize bu arada bende yarini ve cumartesi aksaami degerlendircem.:anneadayı:
Oo canım süpersin inşallah bu çalışma bebiş le sonuçlanır.
Hoş geldin :KK200:

Kızlar belki saçmalıyorum ama 4 gün önce yumurtladigini bat a 12 gün var şuan acayip nefes darlığı çekiyorum ve kasiklarimda çok hafif sizi oluyo belirti olabilir mi yoksa kafayimi yidim :işsiz::işsiz:
Burnundan al ağzından ver dikkat et kendine sitresten olabilir. O kasigindaki siziya gelince hersey mumkun

Canim ben basla bir sayfada okumustum nefes darligini hemen yoruluyorum diyordu ama daha belirti icin cok erken devam ederse suphelenebilirsin insallah miden de bulanir kasigin da agrir basinda doner bebeginde gelir:anne::anne:

Yarın sabah için randevu aldım genel bir muane için inşallah sorun yoktur sıkıntı yaptım kendime
İlk defami olucak? Ben de cok yapmistim hsg bile istemis yaptirmistim hersey olmasi gerektiginden de iyi dedi ama esim de cikti . İyi dusun iyi seyler olsun

X