Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlamadan sonra acayip gazim
Olmustu kasiklarim da 3 gun surdu dun baya beyaz akintim vardi bugun sari benimkiler yine yetisemediler galiba okadar gaz vermistim

10 ocak benimde

Benim yumurtlamadan sonra acayip gazim
Olmustu kasiklarim da 3 gun surdu dun baya beyaz akintim vardi bugun sari benimkiler yine yetisemediler galiba okadar gaz vermistim

Daha zamanı var sanki, daha senin kalpler taze, benim kalpleri yapalı çok oldu.. şimdi de sol kasigim ağrıyor. Soldan yumurtluyorum galiba.. bu ayda soldan yumurtlama sırasıydı zaten. Adet mi olacam acaba? Tutturamadım mi?

Ne adeti kiz senella yavrum senin bat1 ocak degilmi

Bence bat a kadar soğan suyu içme canım hamileliğe engel diyorlar yumurtlamadan sonra içersen ama bilmiyorum tabi tam araştırmadım
Suanda icmeyi bıraktım canim sadece 4 5 gun ictim acaba iltihaptami var ki 16 sinda akintim olmustu degerlendirdik dun yumurtlama günü gösteriyoor du hicbisey yoktu kupkuruydu onuda degerlendirdik az once yeniden akinti olmaya basladi ama öyle sarımsı felan değil şeffaf

Bence o şeffaf akinti hala gebe kalma sansinin yuksek oldugunu soyluyor gibi

Ne adeti kiz senella yavrum senin bat1 ocak degilmi

O vakit benim idrar yolları benle oyun oynuyor. Zaten ben hasta gecirdim son günleri müsabaka bile olmadi son günlerde. Ne bekliyorsam. Ben uyusam iyi olacak. Şimdi de öksürük başladı, bağışıklık sistemi çöktü galiba.. bir taraflar alarm veriyor. Herkese iyi geceler, müsabaka da olanlara başarılar dilerim.

Geçmiş olsun oyle soyleme hic belli olmaz iyi bak kendine

Bende 7aylik evliyim benimde aynı şekilde hic korunmadim ve tutmadi. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktora gittinmi hic kontrol icin felan
Yaptim herseyi adetler duzenli 28 gun duzenin de hormonlar dengeli yumurtlama oluyor catliyor tup filmi hsg cekildim tupler acik rahim de sorun yok derkenn esimin spermlerinde sorun Cikti dusuk gucsuz tedavide iste sizin?

oluyor böyle bende de oluyor canım... akıntıya bağlı bişe anlayamıyorum ben o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…