Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lanet olmasin ya burda sitelerde camasir makinasi ortak oyle balkona da asamiyosun herkezin sirasi gunu var benim siram da yikamislar yer kalmamis bana kimin dedim meger iki ayri kisininmis olay cikti yediler birbirlerini arada kaldim kasiklarima bir girdi adet olmaktan beter sanci cekiyorum bu yabancilar daha azgin

Ya benim de tanıdıklarım var çamaşır makinası ayrı falan dediler şoka girdim ya. O nasıl bir şey canım hiç aklım almıyor gerçekten.
Bir de medeniyetten bahsediyorlar :)
Sen kendini sıkma canım boş ver bi daha ki yıkama sıran ne zaman

Benimde 10 Ocak klomen kullandım bu ay 2 yumurtam oldu yarın çatlatma iğnesi vurulacağım inşaAllah olur bu sefer

her carsamba benim gunum cok zor ya ben yapsaydim aninda sikayet aninda para cezasi gelip sana soylemezler medeniyet anlayislari bu

Tamamen sol tarafına mı geçti yoksa göbeğine yakın bi yerler mi?
Hamilelikte yumurtlama olmuyor diye biliyorum. Beta hcg düşünce normal adetini oluyorsun sonra lh yükselip yumurtayı uyarıyor

Dün akşam sanki içimden kablo çeker gibi, sağdan göbeğine yakın bir ağrı duydum. Ama değişikti, sanki içimden bişey çektiler 2-3 cmlık bir yere doğru. Sonra bugün sol tarafıma ağrılar girdi, yumurtlamadaki gibi.. gün icindede akıntı olacakmış gibi his vardı. Tuvalete gittim sanırım su gibi fazla değil peceteye bulaştı. Şimdi gene sağımda hafif ağrı var. Solda da var. Hayırlısı Allahtan.

Dün akşam sanki içimden kablo çeker gibi, sağdan göbeğine yakın bir yere çekilen bir ağrı duydum. Ama değişikti, sanki içimden bişey çektiler 2-3 cmlık bir yere doğru. Sonra bugün sol tarafıma ağrılar girdi, yumurtlamadaki gibi.. gün icindede akıntı olacakmış gibi his vardı. Tuvalete gittim sanırım su gibi fazla değil peceteye bulaştı. Şimdi gene sağımda hafif ağrı var. Solda da var. Hayırlısı Allahtan.

Ayyyy hayırlısı inşallaaaah

Ayyyy hayırlısı inşallaaaah

Senella senelllaaaa ya icimden hep sen hamile kalicakmissin gibi his geliyor insallahta öyle olursun ve insallah hepimiz öyle oluruz

Inşallah, hepimiz oluruz. Yeni yıla anne adayı olarak gireriz.

Içindeki hisler çıkar mi?

Ben mümkün olduğu kadar yaşadıklarını yazmaya çalışıyorum. Olursa bir başkasına örnek olur, olmazsa da kendime bi dahaki ay onlara itimat etmem. Ama işte benimki çok kıstas değil sanki, idrar yolları da sebep olmuş olabilir bunlara.

Canim sen daha önce bat tarihini yazmamistin degil mi çünkü mesajlarını gördüm ama bat tarihini görmedim :)))
Hoş geldin deyim o zaman
Insallaahhh bu ay bizim ayimiz olurr
Evet yazmamıştım hoşbuldum normalde üye olmadan hep takip ediyodum ama sonunda uye oldum bende katıldım aranıza amiin inşallah

bilmiyorum ki yavrum icim sen gercekten ol istiyorum ondan mi boyle hissediyorum soyluyorum bilmiyorum insallah olursun kuzum :) dusuncen idrar yollari altinda ama hamileliktenmis sonucuna var insallah

Naz sende durumlar nasil?

Senella
Böyle bişe yaşayan var mı şuan sonuç hüsran olabilir gebelik testi pozitif çıkıyor ama farklı bi akıntım var idrar yolu enfeksiyonu ndan şüpheleniyorum.
Benim hamile kaldığım ay açtığım konuya bir bak
Soyle miyim umitlendirmeyim dedim dedim en son kendimi tutamadım .

Naz sende durumlar nasil?
Benim yumurta dün çatladı biliyorsun dünü de değerlendiremedik
Şu an da bir belirtim yok canım.
Diyordum ki ay eşime
Bu ay yunurtlama ya kadar hiç bise yapmayacaz
O da diyordu ki bari iki güne bir olsun
Bennde asla olmaz spermlerin birikmesi gerekiyormuş diyordum
Büyük konusmusum demek ki
Tam yumusun catladigi günü boş geçtik
Hem de onun öncesi iki güne bir razı olmadım ama Her gun olmak zorunda oldu ha bugündü ha yarindi diye diye

Bugünü kaçırma, sert kahveyi ver bünyesine.

Actigin başlığı okuyacağım, yoldayım simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…