Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O vakit benim idrar yolları benle oyun oynuyor. Zaten ben hasta gecirdim son günleri müsabaka bile olmadi son günlerde. Ne bekliyorsam. Ben uyusam iyi olacak. Şimdi de öksürük başladı, bağışıklık sistemi çöktü galiba.. bir taraflar alarm veriyor. Herkese iyi geceler, müsabaka da olanlara başarılar dilerim.
geçmiş olsun, kendine dikkat et bu aralar sanırım vücüdun güçsüz kalmış

Yaptim herseyi adetler duzenli 28 gun duzenin de hormonlar dengeli yumurtlama oluyor catliyor tup filmi hsg cekildim tupler acik rahim de sorun yok derkenn esimin spermlerinde sorun Cikti dusuk gucsuz tedavide iste sizin?
ya benim gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin probleminin tedavisi sanırım daha kolay oluyor.
kadınlarda o kadar parametre var ki bebek olması için
yok lh yok ph yok progesteron yok rahim duvarı kalınlığı yok kan pıhtılaşması yok pko yok yumurtladım yok yumurtlamadımm sizi de bıktırdım de mi yazarken :KK70:
gördün mü bak bir sürüü daha sayamadağım.
çok şükür senin bir problemin yokmuş maşallah diyeyim.:nazar:
sadece keşke bu eşindeki sorunu daha erken keşfetseymişsiniz ama erkekler hiç kendine kondurur muuuuu:sinirli:
ben senin bu ay olmasa bile bir iki aydan hamile kalacağına inanıyorum.

kızlar dün ikimiz de yorgunluktan uyuyakaldık :KK61:
tam yumurtanın çatladığı gün... :KK43: neyse vardır bunda da bi hayır elbet....

Merhaba hanımlar, benim de bat 3 Ocak :KK200:

Pkoluyum, insülin direnci, rahim duvarı inceliği vs vs bir sürü şey var bende... Fakat umudumuzu kaybetmek yok Allah'ın izniyle.

Bu arada hamilelik takvimini şans getirsin diye yaptım, inşallah bir daha bebeğimi kucağıma alana kadar kaldırmam... :dua:

Merhaba hanımlar, benim de bat 3 Ocak :KK200:

Pkoluyum, insülin direnci, rahim duvarı inceliği vs vs bir sürü şey var bende... Fakat umudumuzu kaybetmek yok Allah'ın izniyle.

Bu arada hamilelik takvimini şans getirsin diye yaptım, inşallah bir daha bebeğimi kucağıma alana kadar kaldırmam... :dua:
hoşgeldin canımm sabah enerjisi getirdin topiğimize..
inşallah senin takvimin öncee sana sonraa bize uğur getirir... hadi inşallah:KK200:

Kızlar yumuş çatlamıııışşşşşş. Bugunu kaçırmamam lazımmmm

Eklentiler

• IMG_20171220091638.jpg
    IMG_20171220091638.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar yumuş çatlamıııışşşşşş. Bugunu kaçırmamam lazımmmm

Ooohhh sabahlar olmasın o vakit :halay::halay:
O kadar çikolata yedin ateş bastı dedin. Uyuyami kaldın. 14. Gün senin yumurtlama değil mi. Nerdeyse 18 mi 19 mü oldu yumurtanın çatlaması. Bence ilişki yumurtlamadan sonra devam etmeli..

Ooohhh sabahlar olmasın o vakit :halay::halay:
O kadar çikolata yedin ateş bastı dedin. Uyuyami kaldın. 14. Gün senin yumurtlama değil mi. Nerdeyse 18 mi 19 mü oldu yumurtanın çatlaması. Bence ilişki yumurtlamadan sonra devam etmeli..
Canım işte ovu testlerini attım bilmiyorum ki ben de karıştım.
He ya valla Bitter ler boşa gitti :) :)

Sağımdaki kasik ağrısı sola geçti şimdi. Bu ay zaten soldan yumurtlayacaktım. Heralde adet hazırlığı olsa gerek. Bişey soracam, hamilelik olsa bile düzenli her ay yumurtlama oluyormudur. Kimyasal gebelikte adetin düşüğün olduğu gün diyorlar, yumurtlamada var diyorlar.

Yaptim herseyi adetler duzenli 28 gun duzenin de hormonlar dengeli yumurtlama oluyor catliyor tup filmi hsg cekildim tupler acik rahim de sorun yok derkenn esimin spermlerinde sorun Cikti dusuk gucsuz tedavide iste sizin?
Gecmis olsun canim gecer oda inşallah ben henuz gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum esimde ayni şekilde kontrol olalım bi dedi inşallah yakin zamanda gidicez. Keçi boynuzu kaynatip suyunu içir esine bazende yedir faydasi olur inşallah o zaman benimde duzenli hep 27 28 gunde olurum bazen cok seyrk bigun önce veya sonra oluyorum ama surekli degil genel olarak duzenli inşallah bi sorunumuz yoktur bu ay guzel haberler gelsin inşallah hepimize

Markete gittim karsisinda eczane var gidip alayim test dedim iki tane birini erken ama simdi digerini haftaya yaparim dedikoducu komsumun kizi beyaz önlüğüyle karsiladi beni oraya baslamis :skandal: :110:bian kekeme oldumm eee seyy imm majezik varmi dedim ki bu ülke de yok kactim geldim. Lanet olsun ya artik taaa bilmem nereye gidicem :işsiz:

Markete gittim karsisinda eczane var gidip alayim test dedim iki tane birini erken ama simdi digerini haftaya yaparim dedikoducu komsumun kizi beyaz önlüğüyle karsiladi beni oraya baslamis :skandal: :110:bian kekeme oldumm eee seyy imm majezik varmi dedim ki bu ülke de yok kactim geldim. Lanet olsun ya artik taaa bilmem nereye gidicem :işsiz:
Anlamadım, niye çekindiniz ki? :KK48:

Gecmis olsun canim gecer oda inşallah ben henuz gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum esimde ayni şekilde kontrol olalım bi dedi inşallah yakin zamanda gidicez. Keçi boynuzu kaynatip suyunu içir esine bazende yedir faydasi olur inşallah o zaman benimde duzenli hep 27 28 gunde olurum bazen cok seyrk bigun önce veya sonra oluyorum ama surekli degil genel olarak duzenli inşallah bi sorunumuz yoktur bu ay guzel haberler gelsin inşallah hepimize
İsviçre de yasiyorum keci boynuzuydu ot tu suydu yok burda aktar yok burdakilere de sordum yok dediler

İsviçre de yasiyorum keci boynuzuydu ot tu suydu yok burda aktar yok burdakilere de sordum yok dediler
Canim o zaman nohut mercimek fasulye felan varsa eger bunlari bol bol yedir nohutu aksamdan Isla onun suyunu içir nohutuyla da yemek yap yiyin bi arkadaşımda kitap vardi ondan yazmistm bende ne olur ne olmaz diye belki faydasi olur yani bunlar denenip tecrübe edilmiş daha onceleri ve kitaba oyle yazılmış

Sağımdaki kasik ağrısı sola geçti şimdi. Bu ay zaten soldan yumurtlayacaktım. Heralde adet hazırlığı olsa gerek. Bişey soracam, hamilelik olsa bile düzenli her ay yumurtlama oluyormudur. Kimyasal gebelikte adetin düşüğün olduğu gün diyorlar, yumurtlamada var diyorlar.
Tamamen sol tarafına mı geçti yoksa göbeğine yakın bi yerler mi?
Hamilelikte yumurtlama olmuyor diye biliyorum. Beta hcg düşünce normal adetini oluyorsun sonra lh yükselip yumurtayı uyarıyor

Acaba internetten mi sipariş etsen :)

Canim o zaman nohut mercimek fasulye felan varsa eger bunlari bol bol yedir nohutu aksamdan Isla onun suyunu içir nohutuyla da yemek yap yiyin bi arkadaşımda kitap vardi ondan yazmistm bende ne olur ne olmaz diye belki faydasi olur yani bunlar denenip tecrübe edilmiş daha onceleri ve kitaba oyle yazılmış
Cokkkk ama cokl teşekkür ediyorim onlar var :)

X