Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ben de ara verebilsem keşke

Olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :):):):)")

naz2018 beni de ekler misiniz bat 18 ocak.
Birde ovulasyon testini internetten nerden aldiniz, hangi marka aldiniz ve kacli aldiniz bana yardimci olur musunuz kizlar
Luboquick aldım gitigidiyir da çok uygun içinde gebelik testi de geliyor .kesinlikle güvenilir canim. Ben ilk kullandigimda hamile kalmıştım hamileligimi 5 gun önceden de gösterdi yani silik olarak.

Canim Allahım sağlık sıhhat versin insallah ...

Luboquick aldım gitigidiyir da çok uygun içinde gebelik testi de geliyor .kesinlikle güvenilir canim. Ben ilk kullandigimda hamile kalmıştım hamileligimi 5 gun önceden de gösterdi yani silik olarak.
Ben de cok okumustum bu marka testten baya menmun kisi cok ben almak istemistim ama Ulkemde degilim Monitörü aldim

Ne çatlamaz yumurtaymış arkadaş
Gek seninle yumurtaları tokusturak.bi türlü çatlamiyor
Rabbim sifa versin canim.ins sağlikli bi sekilde kucağina alirsın cücüğünü
Bu günleri değeelendirdin mi iyice canim.ins tutar.hadi bakalim
Benim esim de yumurtlama günüm de keçilik yaptı.dün de gel diyor.dedim yürü git şurdanhep geçince geliyor.benim de musabakalarda pilim bitti.gelecek aya kadar yok bisey

Gitti gidiyorda 20 ovulasyon+3 erken gebelik testi 50,99tl ye buldum. eczanelerde bulunmuyor mu? Fiyati pahali geldi de sanki. Bir de 20 tane bir ay icin yetiyor mu?ben nasil kullaniliyor bu ovulasyon testi bilmiyorum da

Bende öyle aldım. Gebelik testi mi 5 gün önceden gösterdi. Erken gebelik dışındakiler göstermiyor diyorlar.

Gülelim canım, zaten stresli herkes, biraz kafamız dagilsın diye işi gırgıra vuruyorum. Naz'a takılıyorum en çok. Tabi sen başlattın önce, sperm yarışinı unutmadım.
Adamları da kullanıyoruz arkadaş
Sonra iş bitince başım ağrıyor. Yok yok ben en çok çocuk varsa zararı olursa diye damardan giriyorum.

Olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :):):):)")

Bende bilmiyorum..

Aynennnnnnn yarın ringlerdeyiz

Hadi iyisin de seninkine ovulasyon testi sayesinde işin iş. Koyuluk ona yaradı.

Musabaka bitince Ayaklari duvara dikmeyi unutmayin

Bizimde çocuk yapacağımız ay kısa denk Geldi arkdaş, duvarlar buz gibi. Naz çorabını giy bari..

Gitti gidiyorda 20 ovulasyon+3 erken gebelik testi 50,99tl ye buldum. eczanelerde bulunmuyor mu? Fiyati pahali geldi de sanki. Bir de 20 tane bir ay icin yetiyor mu?ben nasil kullaniliyor bu ovulasyon testi bilmiyorum da
Yok canım benimki sanırım 30luydu ben 30 liraya aldım sanırım. Ben alalı 3 ay oldu işte. Eczanelerde daha pahalıymış

N11 den al canim. 35 mi 40 mi tam hatirlamiyorum. 30 tane ovu 5 tane gebelik aldim

Benimki erken gösteren bile değildi düşün :) :) :) :)

Ooo o zaman iyiymiş, ben bugün sabah yaptım nasıl olsa beleş diye negatif kocaman ama 5 günden fazla vardı o ayrı.

Evet hep yapıyorum bazen de utanıyorum komik duruma düşüyorum diye ama eşim de alıştı hihihihihihi

Amaaaann çocuk onunda sonuçta.. sadece bizim mi..

Senella
Bitter çikolata yiyoz bacım ateş bastı ne çorabı

Ateş mi bastı, ben donuyorum.
Bende mi yesem, şimdi ateş basarsa kim uğraşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…