- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
Benimki erken gösteren bile değildi düşün :) :) :) :)
Peki 5 gün kala ovulasyon testin nasıldı canım. O silikmiydi. Koyumuydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki erken gösteren bile değildi düşün :) :) :) :)
Ona bakmadım ki hiçPeki 5 gün kala ovulasyon testin nasıldı canım. O silikmiydi. Koyumuydu?
Ne hissettinde test yaptın pekiOna bakmadım ki hiç
Çok çalismadinız ki canim.devam devam.bu isi basaracaksiniz.U Umudumbitmedi_ bu ay ne olacak bilmiyorum artık bu ay ki çalışmaya olmazsa ben şok
Canım ilişkinin ertesi gün sap kasığımda bir ağrı başladı işte bir bilye var gibiydi resmen. Sonra bu git gide göbeğimin altına kaydı aha dedim çok heyecanlandım artık dayanamadım eşim inanamadı bu kadar erken belli olmaz dedi. Test yaptık çooooookkkkkk ince bir çizgi eşim inanmadı günden güne arttı çizgiNe hissettinde test yaptın peki
Ahhh bu bebiş bi bilse biz onu ne kadar istiyoruz koşar gelirdi :) :) :)Çok çalismadinız ki canim.devam devam.bu isi basaracaksiniz.
Ben gebe kaldığım ay yumurtlama testi almamiştim.emin olmak icin hergün müsabaka vardı.afedersin artık bezmistim.
Ben dün gece ayallarimi giyindikten sonra kaldirdim.esim ayağima vuruyor indir diye.adam daha neler görecek nelerEvet hep yapıyorum bazen de utanıyorum komik duruma düşüyorum diye ama eşim de alıştı hihihihihihi
Ay canim benim zaten isteyenin olmuyor.puffffAhhh bu bebiş bi bilse biz onu ne kadar istiyoruz koşar gelirdi :) :) :)
Bilmem adet zamanına daha var oysaKizlar benim göğsüm sert simdi.16.günüm.sizce neddn olmuş olabilir
Ben ne zaman yumurtladim tam emin olamiyorum ki.ilk defa böyle oldu.3 gün kasik ağrisı.3 gun akintim oldu.Bilmem adet zamanına daha var oysa
Benim yumurtlamadan beri uçları sert. Ilk defa böyle gördüm. Soğuktan heralde. Şu an karnında acayip gergin ve ağrılı, aşağılardan da biseyler akicak gibi hissediyorum, bisey akmiyor.Kizlar benim göğsüm sert simdi.16.günüm.sizce neddn olmuş olabilir
Yumurtlama kız zor oldu bayaBen ne zaman yumurtladim tam emin olamiyorum ki.ilk defa böyle oldu.3 gün kasik ağrisı.3 gun akintim oldu.
Bu ay galiba ikimizin de dengeleri bozuldu.
Allah allah çok ilginçBenim yumurtlamadan beri uçları sert. Ilk defa böyle gördüm. Soğuktan heralde. Şu an karnında acayip gergin ve ağrılı, aşağılardan da biseyler akicak gibi hissediyorum, bisey akmiyor.
Canım ilişkinin ertesi gün sap kasığımda bir ağrı başladı işte bir bilye var gibiydi resmen. Sonra bu git gide göbeğimin altına kaydı aha dedim çok heyecanlandım artık dayanamadım eşim inanamadı bu kadar erken belli olmaz dedi. Test yaptık çooooookkkkkk ince bir çizgi eşim inanmadı günden güne arttı çizgi
Göğüslerimde hiç bir belirti olmadı
Uykum acayip artmıştı
Wc ye gitme sıklığım artmıştı
Ve de iştahım artmıştı
Gece kalkıp yemek yemeye başladım daha bir hafta varken
Ben 3 gün öyle oldum.simdi de var akacak gibi sıcak sicak oluyor.göğüslerim niyr boyle ya.Benim yumurtlamadan beri uçları sert. Ilk defa böyle gördüm. Soğuktan heralde. Şu an karnında acayip gergin ve ağrılı, aşağılardan da biseyler akicak gibi hissediyorum, bisey akmiyor.
Aynen canim.eskiden anliyordum simdi çok zorYumurtlama kız zor oldu baya
Uçlar mi ilginç.Allah allah çok ilginç
Ben 3 gün öyle oldum.simdi de var akacak gibi sıcak sicak oluyor.göğüslerim niyr boyle ya.
Aynen canim.eskiden anliyordum simdi çok zor
Hadi insallahhhUçlar mi ilginç.
Hayirdir inşallah hayırdır inşallah
Ya üşüyorlar, ya da
Inşallah hastalık falan değildir